Siistimpi korjaamo. Nopeampi tuotto.

The Total Automotive Sanding System - korkea tehokkuus huippu laadulla.

Tilaa uutiskirje

Laaja valikoimamme on avain menestykseesi

 

Osaajasta asiantuntijaksi.

Nyt voimme esitellä uskomattoman laajan tuotevalikoiman, joka täyttää korkeimmatkin vaatimukset. Laadukas ja kattava tuotevalikoima sisältää esimerkiksi tuotesetit, 3M™-hiomatarvikkeet ja maalipintojen viimeistelytuotteet.

Tekninen etumatka takaa kannattavuuden.

Standardin mukaiset työprosessimme muodostavat jokaisen autokorjaamon toiminnan selkärangan. Ne yksinkertaistavat työskentelytapoja, jolloin korjaustyöt saadaan tehtyä huomattavasti nopeammin. Yksinkertaiset työstöprosessit ja aina laadukkaat työtulokset ovat menestyksen salaisuus.

Kaikki hyvin.

SERVICE all-inclusive on yhtä erottamaton osa Festool-työkaluja kuin niiden korkea laatu ja luotettavuus. Rekisteröi tuotteesi 30 vrk sisällä ostoajankohdasta ja hyödy kattavan huoltopalvelupaketin lukuisista eduista. Niiden avulla säästät aikaa, kustannuksia ja hermoja. Näin jokainen työkalusi on erinomainen ja turvallinen investointi.

 • Total Automotive Sanding System

  Koe ero

  Kannattavuus ja tehokkuus: Entistä tehokkaampi pölynpoisto ja työpaikan organisointi auttaa vähentämään uusintatyön tarvetta ja ajanhukkaa. Samalla myös taloudellinen tulos paranee.

  Terveys ja turvallisuus: Järjestelmä on suunniteltu teknikon turvallisuutta ja ergonomian parantamista silmällä pitäen. Se on ratkaisu, johon kaikki voivat olla tyytyväisiä.

Autoalan sovellukset

 • SERVICE all-inclusive

  Service all-inclusive takuu

  Kun rekisteröit Feststool Automotive Systems -työkalusi, käytettävissäsi on alan johtava huolto- ja tukipalvelupaketti. Siihen sisältyy 15 vuorokauden riskitön testaus rahat takaisin -takuulla, kattava 36 kuukauden takuu sekä monia muita etuja


Katso videoita


 • Powered by Festool Automotive Systems -logo

  Total Automotive Sanding System

  3M ja Festool Automotive Systems tekevät maailmanlaajuista strategista yhteistyötä tuottaakseen parasta palvelua autoalan kolarikorjaamoteollisuudelle. 3M:n luokkansa parhaat hiontakeksinnöt, kuten 3M™ Cubitron™ II -hiontavälineet, ovat nyt saatavissa yhdessä ensiluokkaisten Festool Automotive Systems -pintatyöstötyökalujen kanssa, joihin kuuluu paineilma- ja sähkökäyttöisiä hiomakoneita, hiontalaitteita ja -laikkoja, imureja, pintatyöstöön käytettäviä työkalusarjoja, tehokkaita pölynpoistolaitteita sekä tuotetukea.

  LUE LISÄÄ FESTOOLISTA

  SIIRRY OSOITTEESEEN 3MCOLLISION.COM