1. Suomi
 2. 3M Turvallisuus
 3. Kuulonsuojaus ja Bluetooth® MultiPoint -teknologia yhdessä
3M Turvallisuus

Kuulonsuojaus ja Bluetooth® MultiPoint -teknologia yhdessä

3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI on ympäristömelua vaimentavalla mikrofonilla ja uusimmalla Bluetooth MultiPoint -teknologialla varustettu kuulonsuojain.

Kuulonsuojain voidaan yhdistää yhteen tai kahteen matkapuhelimeen, jolloin voit vastata puhelimeen meluisissa ympäristöissä työtäsi keskeyttämättä.

OTA YHTEYTTÄ


Tuoteominaisuudet

 • Bluetooth® MultiPoint
  Bluetooth® MultiPoint

  Mahdollistaa yhdistämisen yhteen tai kahteen ulkoiseen laitteeseen handsfree-puheluita tai suoratoistoa varten.

 • Puhemikrofoni melunvaimennus-toiminnolla
  Puhemikrofoni melunvaimennus-toiminnolla

  Puhemikrofoni on ainutlaatuinen ja melunvaimennustoiminnon ansiosta voit puhua puhelimessa meluisissa ympäristöissä. Omaa ääntäsi vahvistetaan ja taustamelua vaimennetaan.

 • Ympäristöäänien kuulemisen mahdollistava kuuleva toiminto
  Ympäristöäänien kuulemisen mahdollistava kuuleva toiminto

  Kupujen ulkopuolella sijaitsevat mikrofonit ja kupujen sisälle koteloitu elektroniikka vastaanottavat ympäristöäänet ja rajoittavat äänenvoimakkuuden kupujen sisällä enintään 82 dB:iin. Kuulosi on suojattu ja kuuleva toiminto mahdollistaa silti keskustelujen kuulemisen ympärilläsi.

 • Sisäänrakennettu FM-radio
  Sisäänrakennettu FM-radio

  WS ALERT XPI mahdollistaa FM-radion laadukkaan kuuntelun.


Pidempi paristojen toiminta-aika

Vaikka WS ALERT XPI tarjoaa paljon uusia toimintoja, paristot kestävät pidempään kuin Bluetooth-headsetien aiemmissa versioissa. Toimina-aika paristoilla Bluetooth-suoratoistossa ja puheluissa on noussut 24 tunnista 73 tuntiin.

Löydä suosikkikanavasi helposti
Kun haet kanavaa FM-radiossa, toisinaan on vaikea kuulla, oletko löytänyt juuri hakemasi aseman. WS ALERT XPI tekee tämän helpoksi. Ääniviesti kertoo taajuuden aina kun uusi asema löytyy.
Uusin Bluetooth MultiPoint-teknologia

WS ALERT XPI käyttää uusinta Bluetooth 4.2 -versiota, joka takaa parhaan mahdollisen yhteensopivuuden markkinoilla olevien matkapuhelimen kanssa.

Musiikin suoratoisto

Kun kuuntelet musiikkia WS ALERT XPI:llä, voit ohjata Play/Pause/Skip-toimintoja Bluetooth-painikkeella, jolloin sinun ei tarvitse pitää puhelinta jatkuvasti kädessä.

Ympäristöäänien kuuntelu ”paina ja kuuntele” -pain

Voit ottaa kuulevan toiminnon käyttöön uuden ”paina ja kuuntele” -painikkeen avulla. Kun haluat puhua kollegallesi, voit aktivoida kuulevan toiminnon helposti kaksoisnapsauttamalla ON-painiketta.

Parannettu melunvaimennus

Päivitetty melunvaimennusalgoritmi parantaa äänenlaatua entisestään.

Saatavana kahtena mallina: päälakisangalla ja kypä

WS ALERT XPI on saatavana päälakisangallisena ja kypäräkiinnitteisenä. Molemmat versiot ovat lisäksi saatavana akuilla ja laturilla varustettuna.

Asiakkaan mielipide tuotteesta

Freddy Naslund


“Aiemmin jouduin keskeyttämään työni aina vastatessani puhelimeen. Nyt voin hoitaa puhelut keskeyttämättä työskentelyä. Suosittelen WS ALERT XPI:tä kaikille, jotka työskentelevät käsillään.”


Freddy Näslund, käsityöläinen

Martin Lindahl


“Käytän työssäni kahta mobiililaitetta: yksi on työtäni varten ja toinen yksityiskäyttöön. Näillä kuulonsuojaimilla voin yhdistää molemmat mobiililaitteet kuulonsuojaimiin. Saan paljon puheluita, enkä voi keskeyttää työntekoa jatkuvasti. Suosittelen näitä kaikille, jotka työsketelevät melussa.”


Martin Lindahl, koneenkuljettaja


“Käytän kuulonsuojaimia koko päivän, mutta nyt voin soittaa koska tahansa muille hoitaakseni asioita. Työskentelen usein yksin ja olen tullut riippuvaiseksi FM-radiosta ja musiikin kuuntelusta.”


Erik Larsson, maanviljelijä


Bluetooth® MultiPointBluetooth MultiPoint mahdollistaa yhden tai kahden matkapuhelimen yhdistämisen WS ALERT XPI:hin.

 • Bluetooth® MultiPoint


  Phone + phone (cell phone and/or DECT phone)
  Kun puhut toisessa puhelimessa, saat ilmoituksen toiseen puhelimeen tulevasta puhelusta.
  Kun kuuntelet suoratoistona musiikkia toisesta puhelimesta, musiikki keskeytetään automaattisesti, kun toiseen puhelimeen tulee puhelu.