3M™ Secure Click™ Puolinaamari puhekalvolla HF-801SD, koko S

3M ID 7100172006UPC 04054596591578
 • Ainutlaatuinen neljän virtaussuunnan suodatinjärjestelmä tarjoaa aiempaa paremman hengittävyyden ja käyttömukavuuden
 • Tiiviystarkistuspainikkeella voi luotettavasti tarkistaa, että hengityssuojain istuu tiiviisti kasvoilla
 • Puhekalvo on suunniteltu helpottamaan kommunikointia työskentelyn aikana
 • Uusi Secure Click™ -kiinnitys takaa, että suodattimet on varmasti asennettu oikein
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Lisätiedot
Koko
Small
Maskin koko
Pieni
Nettopaino (metrijärjestelmä)
177 g
Tuotesarjat
HF-800
Tuotteen tiedot
 • Ainutlaatuinen neljän virtaussuunnan suodatinjärjestelmä tarjoaa aiempaa paremman hengittävyyden ja käyttömukavuuden
 • Tiiviystarkistuspainikkeella voi luotettavasti tarkistaa, että hengityssuojain istuu tiiviisti kasvoilla
 • Puhekalvo on suunniteltu helpottamaan kommunikointia työskentelyn aikana
 • Uusi Secure Click™ -kiinnitys takaa, että suodattimet on varmasti asennettu oikein
 • Puolinaamarin matala profiili tarjoaa laajan näkökentän ja soveltuu käytettäväksi yhdessä tiettyjen hitsaus- ja hiontasuojainten kanssa
 • Päällevalettu rakenne on helppo koota ja purkaa
 • Kehittynyt silikonimateriaali parantaa käyttömukavuutta ja pidentää käyttöikää

3M™ Secure Click™ uudelleenkäytettävä puolinaamari on kätevä, käyttömukava ja luotettava suojain, jossa on fiksuja ja helppokäyttöisiä ominaisuuksia. Saatavilla kolme kokoa: S-koko, M-koko ja L-koko. Kaikkien hengityssuojaimiemme mukana tulee lisävarusteena puhekalvo.

3M™ Secure Click™ HF-800 -sarjan uudelleenkäytettävät puolinaamarit auttavat suojautumaan hiukkasilta ja erilaisilta kaasuilta ja höyryiltä, kun niitä käytetään yhdessä hyväksyttyjen 3M™ Secure Click™ -suodattimien kanssa. Saatavilla kolme eri kokoa, ja mukana toimitetaan lisävarusteena puhekalvo, joka helpottaa kommunikointia työskentelyn aikana. Hengittävyys: Ainutlaatuinen neljän virtaussuunnan suodatinjärjestelmä tarjoaa aiempaa paremman hengittävyyden ja käyttömukavuuden. Kaksi kahden virtaussuunnan suodatinta tarjoavat yhteensä neljä virtaussuuntaa ja helpottavat hengittämistä. Yksinkertaisuus: Uusissa 3M™ Secure Click™ -hengityssuojaimissa on nopea ja helppokäyttöinen suodattimien kiinnitys. Se toimii kuten turvavyön lukko. Kohdista kiinnitysosat ja paina, kunnes kuulet napsauksen – ja suodattimet ovat varmasti kunnolla paikallaan. Nopea ja vaivaton yhden kosketuksen tiiviystarkistus auttaa varmistamaan hengityssuojaimen istuvuuden luotettavasti. Lisävarusteena toimitettava puhekalvo on suunniteltu helpottamaan kommunikointia työskentelyn aikana. Mukavuus: Tämän hengityssuojaimen älykkäät ja helppokäyttöiset ominaisuudet tarjoavat käyttömukavuutta turvallisuudesta tinkimättä. Silikonisessa kasvotiivisteessä on patentoitu taipuisa nenäsilta, joka tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä käyttäjän kasvoja vasten. Päänauhastossa helposti säädettävät soljet – kiristä vetämällä hihnoista ja löysää puristamalla solkia. Uloshengitysventtiili ohjaa uloshengitysilmaa ja kosteutta alaspäin. Kehittynyt silikonimateriaali parantaa käyttömukavuutta ja pidentää käyttöikää. Tätä puolinaamaria voi käyttää yhdessä hyväksyttyjen 3M™ Secure Click™ D8000 -sarjan sekä D3000- ja D7000-sarjan suodattimien kanssa suojautumiseen hiukkasilta ja erilaisilta kaasuilta ja höyryiltä EN-vaatimusten mukaisesti. Vaarallisten hiukkas-, kaasu- ja höyrymäärien hengittäminen voi vaarantaa terveytesi. 3M™ Secure Click™ uudelleenkäytettävä puolinaamari voi auttaa vähentämään altistumista monille ilman epäpuhtauksille, kun sen istuvuudesta huolehditaan ja sitä käytetään yhdessä hyväksyttyjen 3M™ Secure Click™ -suodattimien kanssa. Ansaittua suojaa työntekijöille

Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.