1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hioma-arkit ja -rullat
 5. Hiomapaperiarkit ja rullat
 6. 3M™ Cubitron™ II Hookit™ Clean Sanding ‑hioma-arkkirullat 737U, 70 mm x 12 m, Multihole, 120+, 51431

3M™ Cubitron™ II Hookit™ Clean Sanding ‑hioma-arkkirullat 737U, 70 mm x 12 m, Multihole, 120+, 51431

 • Osanumero 51431
 • 3M-tuotenumero 737U
 • 3M ID 7100320498
 • UPC 00068060060334

Tarkkuusmuotoillut kolmionmuotoiset 3M™-hiomajyvät leikkaavat vähintään 30 prosenttia nopeammin ja kestävät vähintään 30 prosenttia kauemmin kuin muut tavanomaiset keraamiset hiomatuotteet.

Clean Sanding -hioma-arkkien monireikäisyys takaa erinomaisen pölynpoiston

3M™ Hookit™ -tarrakiinnitteinen hioma-arkki kiinnittyy pitävästi, mutta irtoaa nopeasti ja se on nopea vaihtaa

Näytä enemmän tietoja
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä) 70 mm
Tuotemuoto Arkkirulla
Karkeus 120+
Kokonaispituus (metrijärjestelmä) 12 m
Hiontamateriaali Alumiinioksidi/Cubitron™

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Tarkkuusmuotoillut kolmionmuotoiset 3M™-hiomajyvät leikkaavat vähintään 30 prosenttia nopeammin ja kestävät vähintään 30 prosenttia kauemmin kuin muut tavanomaiset keraamiset hiomatuotteet
 • Clean Sanding -hioma-arkkien monireikäisyys takaa erinomaisen pölynpoiston
 • 3M™ Hookit™ -tarrakiinnitteinen hioma-arkki kiinnittyy pitävästi, mutta irtoaa nopeasti ja se on nopea vaihtaa
 • Stanssaustekniikka mahdollistaa käytön eripituisilla arkeilla
 • Terävämpi leikkauspinta vaatii vähemmän hiontapainetta
 • Jotta saavutetaan terävämpi leikkauspinta, hiomajyvät ovat sähköstaattisesti suunnattuja hiomapinnalle.

3M™ Cubitron™ II Hookit™ Clean Sanding -arkkirullassa 737U on pitkäikäiset kolmionmuotoiset hiomajyvät ja monireikäinen rakenne, joka mahdollistaa erinomaisen pölynpoiston, soveltuuvuuden maalinpoistoon, karkean tasoitteen muotoiluun, hienoon viistottamiseen ja viimeistelyihin ennen tasoittamista tai pohjustusta.

3M™ Cubitron™ II Hookit™ Clean Sanding -arkkirulla 737U kehitettiin pitkäikäiseksi ja tuottamaan erinomaista leikkausjälkeä auto- ja venekorikorjauksen tärkeimmissä työvaiheissa. Sen pitkäikäinen kolmionmuotoinen hiomajyvä ja monireikäinen rakenne takaa erinomaisen pölynpoiston, joten arkki sopii hyvin maalinpoistoon, karkean tasoitteen muotoiluun, hienoon viistottamiseen ja viimeistelyihin ennen tasoittamista tai pohjustusta. 3M™ Cubitron™ II Hookit™ Clean Sanding -arkit ja -hiomalaikat 737U ovat nostaneet vaatimuksia korkealuokkaisille hiomatuotteille ja niiden suorituskyvylle. 3M™ Cubitron™ II -hiomatuotteissa hyödynnetään tarkkuusmuotoiltuja hiomajyviä, jotka mahdollistavat nopeamman ja terävämmän hionnan. Tästä seuraa se, että 3M™ Cubitron™ II hioo 30 prosenttia nopeammin ja kestää 30 prosenttia pidempään verrattuna perinteisiin keraamisiin hiomatuotteisiin. 3M™ Hookit™ -hiomalaikat kiinnittyvät lujasti tarranauha-alustaan (myydään erikseen) ja ne irtoaa siististi ja helposti. Niitä voidaan käyttää uudelleen hiomatuotteen käyttöiän loppuun saakka. 3M™ Cubitron™ II Hookit™ Clean Sanding -hioma-arkkien monireikäinen rakenne lisää merkittävästi leikkaavuutta ja hiomatuotteen käyttöikää. Olemme sijoittaneet satoja pieniä reikiä siksak-muotoon tehokkaan pölynpoiston helpottamiseksi. Ainutlaatuisen stanssaustekniikan ansiosta on helppo valita kuhunkin työhön sopiva arkin pituus.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit