3M™ Scott™ EPIC 3 -äänenvahvistin

  • 3M ID UU012262034

Tämä hands-free-äänenvahvistinlaite on luotettava tapa viestiä henkilökohtaisesti hengenvaarallisissa tilanteissa.

Laitteessa on erittäin herkkä mikrofoni, jossa on automaattinen vahvistuksen säätö ja hengityksen tunnistus sekä suunnattava kaiutin automaattisella sammutuksella.

Kestää jopa 1000 °F:n/520 °C:n lämpötiloja.

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Tämä hands-free-äänenvahvistinlaite on luotettava tapa viestiä henkilökohtaisesti hengenvaarallisissa tilanteissa
  • Laitteessa on erittäin herkkä mikrofoni, jossa on automaattinen vahvistuksen säätö ja hengityksen tunnistus sekä suunnattava kaiutin automaattisella sammutuksella
  • Kestää jopa 1000 °F:n/520 °C:n lämpötiloja
  • Kestää putoamisen jopa 1,8 metristä kaikilla sivuillaan
  • Toiminta-aika on 50 tuntia turvallisilla AAA-alkaliparistoilla. Laitteessa voidaan käyttää myös uudelleenladattavia NiMH-paristoja

3M™ Scott™ EPIC 3 -äänenvahvistin on hengityssuojaimia käyttävän ensivastehenkilöstön käyttämä laite, jonka avulla he voivat luotettavasti ja helposti keskustella toistensa kanssa.

3M™ Scott™ EPIC 3 -äänenvahvistin on tarkoitettu palopelastajille ja pelastustyöntekijöille sekä muille henkilöille, jotka ammattinsa vuoksi joutuvat käyttämään hengityslaitteita. Tämä hands-free-laite on luotettava ja helppokäyttöinen, ja ensivastehenkilöstö voi kommunikoida sillä toistensa kanssa henkilökohtaisesti tilanteissa, joissa heidän henkensä on usein vaarassa. EPIC 3 -äänenvahvistinta käytetään hengityssuojainten kanssa vahvistamaan ääntä ja parantamaan äänen kuuluvuutta ja selkeyttä. Laitteeseen kuuluu erittäin herkkä mikrofoni, jossa on automaattinen vahvistuksen säätö ja hengityksen tunnistus. EPIC 3:ssa on myös automaattinen sammutustoiminto akkuvirran säästämiseksi. Tälle kestävälle laitteelle on tehty palonkestotestit EN 137:n mukaisesti, ja se kestää myös putoamisen. Laitteen toiminta-aika on 50 tuntia AAA-alkaliparistoilla. Laitteessa voidaan käyttää myös uudelleenladattavia NiMH-paristoja. EPIC 3 -äänenvahvistin on seuraavien standardien mukainen: NIOSH 42 CFR, Part 84 ja IEC/EN 61000-4-2. NFPA 1981 (2002/2007/2013). Se täyttää myös NFPA 2013 Edition SCBA Sound Transmission Indexin (STI) äänen kuuluvuuden vaatimukset.

Tyypilliset Ominaisuudet