1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Lääketiede
 4. Sterilointi ja valvonta
 5. Kemialliset indikaattoriliuskat
 6. 3M™ Attest™ Vaporized Hydrogen Peroxide Tri-Metric 1348E kemiallinen indikaattori, 250 kpl/pussi, 4 pussia/laatikko

3M™ Attest™ Vaporized Hydrogen Peroxide Tri-Metric 1348E kemiallinen indikaattori, 250 kpl/pussi, 4 pussia/laatikko

 • 3M ID 7100227990
 • UPC 50707387788013,00707387788018,30707387788019

Ensimmäinen Yhdysvaltojen elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) hyväksymä VH2O2-sterilisoinnin kemiallinen indikaattori, jonka FDA on luokitellut kemialliseen höyrysterilointiin tarkoitetuksi ja kolmea avainmuuttujaa – aikaa, lämpötilaa ja VH2O2-pitoisuutta – itsenäisesti valvovaksi kemialliseksi indikaattoriksi.

Havaitsee epäonnistuneet VH2O2-sterilointisyklit tarkemmin kuin mikään muu testattu kemiallinen indikaattori.*

Vakaimmat värit kaikista testatuista kemiallisista VH2O2-indikaattoreista* – ei muuta väriä ennen sterilointia huoneenvalossa.

Näytä enemmän tietoja
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä) 1,9 cm
Sterilointimenetelmä Vetyperoksidi
Kokonaispituus (metrijärjestelmä) 10,2 cm

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Ensimmäinen Yhdysvaltojen elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) hyväksymä VH2O2-sterilisoinnin kemiallinen indikaattori, jonka FDA on luokitellut kemialliseen höyrysterilointiin tarkoitetuksi ja kolmea avainmuuttujaa – aikaa, lämpötilaa ja VH2O2-pitoisuutta – itsenäisesti valvovaksi kemialliseksi indikaattoriksi
 • Havaitsee epäonnistuneet VH2O2-sterilointisyklit tarkemmin kuin mikään muu testattu kemiallinen indikaattori.*
 • Vakaimmat värit kaikista testatuista kemiallisista VH2O2-indikaattoreista* – ei muuta väriä ennen sterilointia huoneenvalossa
 • Yhdenmukainen värinmuutos sinisestä pinkkiin kaikissa 3M:n vetyperoksidihöyrysterilointiin käytettävissä kemiallisissa indikaattoreissa
 • Patentoitu suojakalvo estää mustetta tahrimasta kirurgisia instrumentteja
 • Helppolukuiset Hyväksy- ja Hylkää-alueet
 • *Kilpailevina tuotteina tyypin 1 ja tyypin 4 kemialliset VH2O2-indikaattorit

3M™ Attest™ Vaporized Hydrogen Peroxide Tri-Metric 1348/1348E kemiallinen indikaattori varmistaa, että kolmen avainmuuttujan – altistumisajan, lämpötilan ja höyryn vetyperoksidipitoisuuden ilmoitetut arvot täyttyvät sterilointipakkauksessa tai -kontainerissa (peitetty tarjotin, sterilointikontainerit, sterilointipussit ja muuntyyppiset pakkaukset) ja/tai steriloitavan kuorman tai tyhjän sterilointikammion tietyssä kohdassa. Kun päällystetty indikaattoriliuska altistuu vetyperoksidihöyrylle, sen väri alkaa vaihtua sinisestä vaaleanpunaiseksi. Värin vaihtumista sinisestä vaaleanpunaiseksi pitkin liuskaa voidaan tarkastella ikkunasta, jossa on selvästi merkityt HYLKÄÄ- ja HYVÄKSY-alueet. Liuskan värin vaihtuminen riittävän pitkälle hyväksyttävälle alueelle määräytyy altistumisajan, lämpötilan ja höyryn vetyperoksidin määrän mukaan.

3M™ Attest™ Vaporized Hydrogen Peroxide Tri-Metric 1348/1348E kemiallinen indikaattori on ISO 11140-1:2014 -standardin luokituksen mukainen tyypin 4 indikaattori. 3M™ Attest™ Tri-Metric 1348/1348E kemiallinen indikaattori on ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa Yhdysvaltojen elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) hyväksymä uuden monimuuttujakategorian kemiallinen indikaattori kemialliseen höyrysterilisointiin, sillä se valvoo itsenäisesti kolmea kriittistä avainmuuttujaa: altistumisaikaa, lämpötilaa ja höyryn vetyperoksidipitoisuutta.

Suositellut käyttökohteet
 • Käytettäväksi pakkauksensisäisenä valvontaliuskana vetyperoksidisteriloinnissa. Katso lisätietoja käyttöohjeesta

Tuotetiedot

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).