1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Hengityksensuojaus
 5. Uudelleenkäytettävät hengityssuojaimet
 6. Kokonaamarit
 7. 3M™ Scott™ Vision 3 -ylipainenaamari 2003576, polyesteriverkosta valmistetut päävaljaat, S, 1 kpl/ltk

3M™ Scott™ Vision 3 -ylipainenaamari 2003576, polyesteriverkosta valmistetut päävaljaat, S, 1 kpl/ltk

 • 3M ID XP100100690

Ylipainenaamarissa on nestemäisestä silikonikumista valmistettu ulkonaamari, jossa on heijastava tiiviste ja TPE:stä valmistettu suun ja nenän peittävä sisänaamari.

Voidaan käyttää kaikkien 3M™ Scott™ -sarjan hengityslaitteiden kanssa.

Kaareva polykarbonaattivisiiri mahdollistaa erinomaisen panoraamanäkymän.

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Ylipainenaamarissa on nestemäisestä silikonikumista valmistettu ulkonaamari, jossa on heijastava tiiviste ja TPE:stä valmistettu suun ja nenän peittävä sisänaamari
 • Voidaan käyttää kaikkien 3M™ Scott™ -sarjan hengityslaitteiden kanssa
 • Kaareva polykarbonaattivisiiri mahdollistaa erinomaisen panoraamanäkymän
 • Naamarin kanssa voidaan käyttää siihen integroituja suojalaseja naamarin tiivistystä vaarantamatta

3M™ Scott™ Vision 3 -ylipainenaamarissa on nestemäisestä silikonikumista valmistettu ulkonaamari, jossa on heijastava tiiviste ja TPE:stä valmistettu suun ja nenän peittävä sisänaamari. Yhdessä 3M™ Scott™ -hengityslaitteen kanssa naamari muodostaa hengenvaarallisiinkin ympäristöihin soveltuvan hengityssuojauksen.

Vision 3 -naamari on tarkoitettu käytettäväksi 3M Scott -sarjan hengityslaitteiden, ammattilaispalopelastajien paineilmahengityslaitteiden sekä ilmaletkulla varustettujen hengityslaitteiden ja pakolaitteiden kanssa. Naamarin kaareva visiiri mahdollistaa laajan panoraamanäkymän. Visiiri on valmistettu naarmuuntumisen ja iskunkestävästä polykarbonaattimateriaalista, ja siinä on naarmuuntumisen kestävä pinnoite. Naamarin kanssa voidaan käyttää siihen integroituja suojalaseja naamarin tiivistystä vaarantamatta. Naamarin vasemmalla puolella on bajonettiliitin annosteluventtiilille. Puhekalvo on kiinnitetty naamarin etuosaan, joten puheäänen välitys on esteetöntä. Kalvossa on alhaisen vastuksen ylipaineuloshengitysventtiili, joten hengittäminen voi tapahtua normaalisti, kun naamaria käytetään ylipainetilassa. CE-merkitty standardin EN 136:1998 Class III mukaan. CE-merkitty standardin EN 137:2006 Type II mukaan, kun naamaria käytetään yhdessä 3M™ Scott™ -paineilmahengityslaitteen kanssa. CE-merkitty standardin EN 14593-1 mukaan, kun naamaria käytetään yhdessä ilmaletkulla varustetun 3M™ Scott™ -laitteen kanssa. AS1716/NZ.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit