1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Putoamissuojaus
 5. Suljettu tila
 6. Taavetin puomit ja mastot
 7. 3M™ DBI-SALA® suljetun tilan lähelle ulottuva Davit -järjestelmä, suuri kapasiteetti, CE, vihreä, 8000107

3M™ DBI-SALA® suljetun tilan lähelle ulottuva Davit -järjestelmä, suuri kapasiteetti, CE, vihreä, 8000107

 • 3M-tuotenumero 8000107
 • 3M ID 70804503483

Käytä yhdessä 3M:n Davit -jalustojen kanssa suljetun tilan pelastus- ja työjärjestelmissä

Fluoresoiva vihreä jauhepinnoite parantaa näkyvyyttä

Varsi täyttää konedirektiivin manuaalisen nostamisen 2006/42/EC-standardin vaatimukset materiaalin käsittelyn osalta hyväksytyillä jalustoilla (korkeintaan 340 kg).

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 420KB)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Käytä yhdessä 3M:n Davit -jalustojen kanssa suljetun tilan pelastus- ja työjärjestelmissä
 • Fluoresoiva vihreä jauhepinnoite parantaa näkyvyyttä
 • Varsi täyttää konedirektiivin manuaalisen nostamisen 2006/42/EC-standardin vaatimukset materiaalin käsittelyn osalta hyväksytyillä jalustoilla (korkeintaan 340 kg)
 • Sertifioitu vastaamaan EN 795:2012-, EN 1496:2006- ja CEN/TS 16415:2013 -standardeja
 • Korvaa valmistajan osan numero 8518001
 • Säädettävä välillä 36 cm – 71 cm (14–28 tuumaa)
 • Yhdistä mihin tahansa yhteen maston laajennukseen
 • Säädettävä pystykorkeus 81–115 cm (31–45 tuumaa)
 • Kaksi kertaa nopeampi säätö aiempaan kierteitettyyn kulmarakenteeseen verrattuna
 • Laitteiden kiinnitys eteen ja taakse mahdollistaa vastakkaisten vinssikahvojen käytön sekä monipuoliset kiinnityskorkeudet
 • Modulaarinen rakenne helpottaa säilytystä ja kuljetusta
 • Kiertymistä estävä, ei irrotettava pää
 • Takaisinkelautuvat liitosköydet auttavat estämään katkeamisia ja repeämiä

3M™ DBI-SALA® suljetun tilan HC (suuri kapasiteetti) lähelle ulottuva Davit -järjestelmä on valmistettu pursotetusta alumiinista ja sisältää erittäin helposti siirrettävän ja modulaarisen rakenteen säädettävällä korkeudella ja ulottuvuudella. Yksikkö täyttää putoamisensuojauksen EN 795:2012-standardin, usean käyttäjän putoamisensuojauksen CEN/TS 16415:2013-standardin ja pelastustöiden EN 1496:2012-standardin vaatimukset ja vastaa konedirektiivin 2006/42/EC materiaalin käsittelyn vaatimuksia.

3M™ DBI SALA® suljetun tilan HC (suuri kapasiteetti) lähelle ulottuva Davit -järjestelmä on suunniteltu käytettäväksi yhdessä 3M™ Davit -jalustojen kanssa osana täydellistä suljettujen tilojen pelastus- ja työjärjestelmää. Lähelle ulottuva Davit -järjestelmä on valmistettu pääasiassa kustomoidusta puristetusta alumiinista ja viimeistelty hyvin näkyvällä vihreällä ja kiiltävän mustalla jauhepinnoitteella. Kokoonpanon rakenne on modulaarinen, ja tämä mahdollistaa sen jakamisen pienempiin ja kevyempiin osiin kuljetusta ja säilytystä varten. Tämä modulaarisuus mahdollistaa myös saumattoman yhteensopivuuden lähelle ja pitkälle ulottuvien Davit -varsikokoonpanojen kanssa.   Sekä Davit -varren korkeus että ulottuvuus on säädettävissä, ja varsi voidaan lukita tukevasti tapeilla, jotka kiinnitetään katkeamista ja murtumista estävillä liitosköysillä. Uusi rakenne tekee Davit:n korkeuden säätämisestä kaksi kertaa nopeampaa kuin aiemmissa 3M™ DBI SALA® -malleissa.   Neljä itsenäistä EN 795:2012 -standardin mukaista ankkuripistettä putoamisen estämiseen. Laajennusosa tukee useamman käyttäjän putoamisen estoa enintään kahden käyttäjän osalta, kun yksi käyttäjä painaa enintään 140 kg. Yksikkö täyttää CEN/TS 16415:2013 -standardin vaatimukset. Varsi täyttää konedirektiivin manuaalisen nostamisen 2006/42EC-standardin vaatimukset materiaalin käsittelyn osalta. Myönnetty kapasiteetti on 205 kg siirrettäville alustoille ja korkeintaan 340 kg kiinteille jalustoille, kun soveltuvat laitteet on asennettu. Standardin EN 1496:2012 vaatimusten mukaisesti mahdollistaa myös pelastustyöt, kun yksikköä käytetään muiden hyväksyttyjen 3M-pelastuslaitteiden kanssa.   Kaikki DBI™ SALA SALA® HC -jalustat on suunniteltu käytettäviksi yhdessä 3M™ DBI SALA® HC Davit -mastojen kanssa ja ne muodostavat yhdessä täydellisen suljettujen tilojen pelastus- ja työjärjestelmän. Kun kyseessä on pääsy suljettuun tilaan tai suljetun tilan pelastustyö, on ensiarvoisen tärkeää, että laitteisto toimii täydellisesti ja nopeasti. 3M tarjoaa laajan valikoiman pelastus- ja laskeutumisjärjestelmiä, joita on testattu vuosikymmeniä kentällä. Turvallisuusteknikot ja toimipaikkojen päälliköt luottavat 3M™ DBI SALA® -laitteisiin korkean laadun ja kestävyyden vuoksi, koska ne varmistavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).