1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Kalvot ja arkit
 4. Suojakalvot maalaukseen
 5. ScotchBlue™ Esiteipatun suojamuovin täyttöpakkaus PT2093EL-107, 270 cm x 17 m, 1 Rulla/Pakkaus

ScotchBlue™ Esiteipatun suojamuovin täyttöpakkaus PT2093EL-107, 270 cm x 17 m, 1 Rulla/Pakkaus

 • 3M ID 7100197951
 • UPC 00638060188903,50638060188908,70638060188902

ScotchBlue™ esiteipatun suojamuovin annostelijan täyttöpakkaus tuo lisätarkkuutta maalaukseen ja antaa suojaa pinnoille

Pienikokoinen annostelija sisältää edistyksellistä ScotchBlue™ maalarinteippiä integroituna staattisella kiinnityksellä varustettuun suojamuoviin

Maalarinteippi auttaa tekemään veitsenterävät maalipinnan rajat 3M:n teknologian avulla

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • ScotchBlue™ esiteipatun suojamuovin annostelijan täyttöpakkaus tuo lisätarkkuutta maalaukseen ja antaa suojaa pinnoille
 • Pienikokoinen annostelija sisältää edistyksellistä ScotchBlue™ maalarinteippiä integroituna staattisella kiinnityksellä varustettuun suojamuoviin
 • Maalarinteippi auttaa tekemään veitsenterävät maalipinnan rajat 3M:n teknologian avulla
 • Edistyksellinen maalarinteippi irtoaa siististi jopa 21 päivän kuluttua kiinnittämisestä
 • Staattinen sähkövaraus helpottaa asennusta ja sijainnin säätämistä ja pitää suojamuovin paikallaan
 • Suojaa tahattomilta vuodoilta, maaliroiskeilta ja tahraantumiselta
 • Suojamuovi avautuu 270 cm:n leveyteen (rullan kokonaispinta-ala on 41.9 m²)
 • Helppo vetää rullalta ja leikata sopivaan pituuteen sisäänrakennetun leikkuuterän ansiosta

ScotchBlue™ esiteipatun suojamuovin täyttöpakkaus korvaa annostelijan mukana toimitetun alkuperäisen rullan. Täyttöpakkaus sisältää edistyksellistä ScotchBlue™ maalarinteippiä integroituna staattisella kiinnityksellä varustettuun suojamuoviin (17 m). Viikattu suojamuovilla päällystetty suojapeite avautuu 270 cm:n leveyteen ja peittää yhteensä 41.9 m².

ScotchBlue™ esiteipatun suojamuovin täyttöpakkaus auttaa tekemään erittäin tarkkarajaiset maalireunat ja suojaamaan pinnat yhden rullan avulla. Se korvaa alkuperäisen ScotchBlue™ esiteipatun suojamuovin annostelijan mukana toimitetun rullan. Täyttöpakkaus sisältää ScotchBlue™ maalarinteippiä ja viikattua muovista suojapeitettä yhdessä rullassa. Edistyksellinen maalarinteippi auttaa tekemään veitsenterävät maalipinnan rajat. Se myös irtoaa siististi jopa 21 päivän ajan jättämättä liimajälkiä ja vahingoittamatta pintoja. Muovinen suojapeite on täydellinen valinta seinälistojen ja lattiapintojen suojaamiseen, koko ikkunan tai pelkän lasipinnan peittämiseen sekä ovien ja muiden pintojen suojaamiseen valumilta ja roiskeilta. Suojapeite on helppo vetää ulos rullalta ja leikata sopivaan pituuteen, joten hukkapaloja ei pääse syntymään. Staattinen kiinnitys pitää suojamuovin paikallaan myös sen asentoa korjattaessa, joten suojamuovin käyttö on erittäin helppoa. ScotchBlue™ esiteipatun suojamuovin täyttöpakkauksessa on 17 m suojakalvoa. Viikattu suojamuovi avautuu 270 cm:n leveyteen ja peittää yhteensä 41.9 m².

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.