1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Kalvot ja arkit
 4. Suojakalvot maalaukseen
 5. ScotchBlue™ Suojamuovin annostelija PTD2093EL-107, esiteipattu, 270 cm x 17 m, 1 Rulla/Pakkaus

ScotchBlue™ Suojamuovin annostelija PTD2093EL-107, esiteipattu, 270 cm x 17 m, 1 Rulla/Pakkaus

 • 3M ID 7100197947
 • UPC 70638060188919,50638060188915,00638060188910

Pienikokoinen annostelija sisältää edistyksellistä ScotchBlue™ maalarinteippiä integroituna staattisella kiinnityksellä varustettuun suojamuoviin, mikä tuo lisätarkkuutta maalaukseen ja antaa suojaa pinnoille

Maalarinteippi auttaa tekemään veitsenterävät maalipinnan rajat 3M:n teknologian avulla

Edistyksellinen maalarinteippi irtoaa siististi jopa 21 päivän kuluttua kiinnittämisestä

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Pienikokoinen annostelija sisältää edistyksellistä ScotchBlue™ maalarinteippiä integroituna staattisella kiinnityksellä varustettuun suojamuoviin, mikä tuo lisätarkkuutta maalaukseen ja antaa suojaa pinnoille
 • Maalarinteippi auttaa tekemään veitsenterävät maalipinnan rajat 3M:n teknologian avulla
 • Edistyksellinen maalarinteippi irtoaa siististi jopa 21 päivän kuluttua kiinnittämisestä
 • Staattinen sähkövaraus helpottaa asennusta ja sijainnin säätämistä ja pitää suojamuovin paikallaan
 • Suojaa tahattomilta vuodoilta, maaliroiskeilta ja tahraantumiselta
 • Suojamuovi avautuu 270 cm:n leveyteen (rullan kokonaispinta-ala on 41.9 m²)
 • Helppo vetää rullalta ja leikata sopivaan pituuteen sisäänrakennetun leikkuuterän ansiosta
 • Voidaan käyttää täyttöpakkausten kanssa

ScotchBlue™ suojamuovin annostelijaa on helppo käyttää. Se annostelee näppärästi erittäin tarkkaan rajaukseen sopivaa ScotchBlue™ maalarinteippiä ja staattisen kiinnityksen suojamuovikalvoa, jotka on yhdistetty samaan rullaan (17 m). Viikattu suojamuovilla päällystetty suojapeite avautuu 270 cm:n leveyteen ja peittää yhteensä 41.9 m².

ScotchBlue™ esiteipatun suojamuovin annostelija auttaa tekemään erittäin tarkkarajaiset maalireunat ja suojaamaan pinnat yhden helppokäyttöisen tuotteen avulla. Annostelija sisältää ScotchBlue™ maalarinteippiä ja viikattua muovista suojapeitettä yhdessä rullassa. Edistyksellinen maalarinteippi auttaa tekemään veitsenterävät maalipinnan rajat ja voidaan poistaa jopa 21 päivän ajan, mutta teippi irtoaa siististi jättämättä liimajälkiä ja vahingoittamatta pintoja. Muovinen suojapeite on täydellinen valinta seinälistojen ja lattiapintojen suojaamiseen, koko ikkunan tai pelkän lasipinnan peittämiseen sekä ovien ja muiden pintojen suojaamiseen valumilta ja roiskeilta. Muovin vetäminen rullalta ja sen leikkaaminen oikeaan pituuteen on helppoa. Yksinkertaisen menetelmän ansiosta hävikki on olematonta. Staattinen kiinnitys pitää suojamuovin paikallaan myös sen asentoa korjattaessa, joten suojamuovin käyttö on erittäin helppoa. Annostelijan mukana toimitetaan 17 m:n vaihtorulla ScotchBlue™ esiteipattua suojamuovia. Viikattu suojamuovi avautuu 270 cm:n leveyteen ja peittää yhteensä 41.9 m².

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.