1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Kalvot ja arkit
 4. Suojakalvot maalaukseen
 5. ScotchBlue™ Suojamuovin annostelija PTD2093EL-24-S, esiteipattu, 60.9 cm x 27.4 m, 1 Rulla/Pakkaus

ScotchBlue™ Suojamuovin annostelija PTD2093EL-24-S, esiteipattu, 60.9 cm x 27.4 m, 1 Rulla/Pakkaus

 • 3M ID 7100197949
 • UPC 00051141937496,70051141994191,00051141994192

Pienikokoinen annostelija sisältää edistyksellistä ScotchBlue™ maalarinteippiä integroituna staattisella kiinnityksellä varustettuun suojamuoviin, mikä tuo lisätarkkuutta maalaukseen ja antaa suojaa pinnoille

Maalarinteippi auttaa tekemään veitsenterävät maalipinnan rajat 3M:n teknologian avulla

Edistyksellinen maalarinteippi irtoaa siististi jopa 21 päivän kuluttua kiinnittämisestä

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Pienikokoinen annostelija sisältää edistyksellistä ScotchBlue™ maalarinteippiä integroituna staattisella kiinnityksellä varustettuun suojamuoviin, mikä tuo lisätarkkuutta maalaukseen ja antaa suojaa pinnoille
 • Maalarinteippi auttaa tekemään veitsenterävät maalipinnan rajat 3M:n teknologian avulla
 • Edistyksellinen maalarinteippi irtoaa siististi jopa 21 päivän kuluttua kiinnittämisestä
 • Staattinen sähkövaraus helpottaa asennusta ja sijainnin säätämistä ja pitää suojamuovin paikallaan
 • Suojaa tahattomilta vuodoilta, maaliroiskeilta ja tahraantumiselta
 • Suojamuovi avautuu 60.9 cm:n leveyteen (rullan kokonaispinta-ala on 16.7 m²)
 • Helppo vetää rullalta ja leikata sopivaan pituuteen sisäänrakennetun leikkuuterän ansiosta
 • Voidaan käyttää täyttöpakkausten kanssa

ScotchBlue™ suojamuovin annostelijaa on helppo käyttää. Se annostelee näppärästi erittäin tarkkaan rajaukseen sopivaa ScotchBlue™ maalarinteippiä ja staattisen kiinnityksen suojamuovikalvoa, jotka on yhdistetty samaan rullaan (27.4 m). Viikattu suojamuovilla päällystetty suojapeite avautuu 60.9 cm:n leveyteen ja peittää yhteensä 16.7 m².

ScotchBlue™ esiteipatun suojamuovin annostelija auttaa tekemään erittäin tarkkarajaiset maalireunat ja suojaamaan pinnat yhden helppokäyttöisen tuotteen avulla. Annostelija sisältää ScotchBlue™ maalarinteippiä ja viikattua muovista suojapeitettä yhdessä rullassa. Edistyksellinen maalarinteippi auttaa tekemään veitsenterävät maalipinnan rajat ja voidaan poistaa jopa 21 päivän ajan, mutta teippi irtoaa siististi jättämättä liimajälkiä ja vahingoittamatta pintoja. Muovinen suojapeite on täydellinen valinta seinälistojen ja lattiapintojen suojaamiseen, koko ikkunan tai pelkän lasipinnan peittämiseen sekä ovien ja muiden pintojen suojaamiseen valumilta ja roiskeilta. Muovin vetäminen rullalta ja sen leikkaaminen oikeaan pituuteen on helppoa. Yksinkertaisen menetelmän ansiosta hävikki on olematonta. Staattinen kiinnitys pitää suojamuovin paikallaan myös sen asentoa korjattaessa, joten suojamuovin käyttö on erittäin helppoa. Annostelijan mukana toimitetaan 27.4 m:n vaihtorulla ScotchBlue™ esiteipattua suojamuovia. Viikattu suojamuovi avautuu 60.9 cm:n leveyteen ja peittää yhteensä 16.7 m².

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).