3M™ Scotch-Weld™ DP-100FR epoksiliima, valkoinen, 48,5 ml

3M ID 7100148760
 • UL 94 V-0 -sertifioitu, 60 sekunnin FAR 25.853 -vertikaalinen palotesti
 • Liima kovettuu jäykäksi ja kestää näin kovaa staattista kuormitusta
 • Suuri leikkauslujuus takaa pysyvän liitoksen
 • Työskentelyaika vain 6 minuuttia, käsittelylujuus saavutetaan huoneenlämmössä noin 15 minuutissa
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Lisätietoja
 • UL 94 V-0 -sertifioitu, 60 sekunnin FAR 25.853 -vertikaalinen palotesti
 • Liima kovettuu jäykäksi ja kestää näin kovaa staattista kuormitusta
 • Suuri leikkauslujuus takaa pysyvän liitoksen
 • Työskentelyaika vain 6 minuuttia, käsittelylujuus saavutetaan huoneenlämmössä noin 15 minuutissa
 • Valumattomuus takaa, että liima pysyy siellä, mihin sitä on annosteltu

3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP100FR on palonkestävä, valumaton, kaksikomponenttinen kova epoksiliima, joka kovettuu nopeasti ja on työstettävissä. Se on nopeasti huoneenlämmössä kovettuva epoksi, joka muodostaa jäykän liitoksen. Alhainen viskositeetti helpottaa annostelua ja tasoittamista. Valumattomuus takaa sen, että liima pysyy siellä, mihin sitä on annosteltu.

Kun tarvitset Duo-Pak (DP) -koon liimaa, ovat 3M:n annostelulaitteet luotettavin valinta sujuvaan ja tarkkaan mittaukseen, sekoitukseen ja annosteluun. Palonkestävä liima kovettuu jäykäksi ja kestää näin suurta staattista kuormitusta 3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP100FR on valumatonta ja monipuolista rakenneliimaa, joka on tarkoitettu yleiskäyttöön liimauksissa, joissa tuotteelle vaaditaan UL 94 V-0 -sertifiointi. Ei sisällä bromattuja tai antimonipohjaisia palonestoaineita. Sopii monille materiaaleille, mukaan lukien metallit, keraamiset pinnat, betoni ja puu. Suuren leikkauslujuutensa ansiosta se on vahvaa ja jäykkää, mikä tekee siitä ihanteellisen moniin eri sovelluksiin, sähkö-, rakennus- ja kulutustavarateollisuuksissa sekä yleisesti teollisuuden käyttökohteissa. Suositellut käyttökohteet

Palonkestäviin johtosilloituksiin Sovellukset, joita on työstettävä jälkikäteen Nopeisiin liimauksiin, joissa vaaditaan palonkestävän liiman käyttöä

Työskentelyaika vain 6 minuuttia, käsittelylujuus saavutetaan noin 15 minuutissa 3M™ Scotch-Weld ™ -epoksiliima DP100FR:n sekoitussuhde on 1:1. Sen ansiosta annostelu sujuu nopeasti ja tarkasti, ja koska työskentelyaika on kuusi minuuttia, uudelleenasettelu tarkan lopputuloksen saavuttamiseksi on mahdollista. Liima saavuttaa käsittelylujuuden noin 15 minuutissa, ja se on täysin kovettunut 48 tunnin kuluttua (22°C lämmössä). Tietoa epoksiliimoista Epoksiliimat – mukaan lukien viiden minuutin epoksiliimat – kuuluvat ”rakenneliimoihin”, joihin kuuluvat myös polyuretaani-, akryyli- ja syanoakrylaattiliimat sekä muita liimoja. Epoksit ovat nestemäisiä reaktiivisia polymeerejä, jotka sekoitettaessa reagoivat kemiallisesti ja kovettuvat sitten kiinteäksi muoviksi. Kun kaksi komponenttia sekoitetaan oman sekoitussuhteensa mukaisesti, alkaa kovettumisprosessi, joka rajoittaa liiman annosteluaikaa ja pintojen asettelua. Työskentelyaika vaihtelee muutamasta minuutista useaan tuntiin. Nämä rakenneliimat ovat leikkaus- ja kuoriutumislujuudeltaan vahvoja (riippuu sekoituksesta), ja ne kestävät kuumuutta ja kemikaaleja paremmin kuin tavalliset liimat.

Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.