1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Sähkö
 4. Liitännät ja tarvikkeet
 5. Kylmäkutisteliitännät
 6. 3M™ kylmäkutiste 3-vaihe keskijännitejatkos QS200 92-AK 620-3/C, 12 kV asti, 3x95-300mm². Sis. ruuviliittimet ja tarvikkeet.

3M™ kylmäkutiste 3-vaihe keskijännitejatkos QS200 92-AK 620-3/C, 12 kV asti, 3x95-300mm². Sis. ruuviliittimet ja tarvikkeet.

 • 3M ID 7100112737

Elementtirakenteisen yksiosaisen kylmäkutisterungon monipuolinen rakenne mahdollistaa asennuksen useisiin erikokoisiin ja ‑tyyppisiin kaapeleihin sekä nopean ja helpon asennuksen lämpötiloissa -20...+50 °C.

Integroitu puolijohtava elektrodi muodostaa liittimen päälle Faradayn häkin ja eliminoi sekä teippien että aukkojen täyttömateriaalin käyttötarpeen.

Mekaaninen maadoitusliitäntä kuparisen suojaholkin ja lineaaristen jousien avulla.

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 120KB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Elementtirakenteisen yksiosaisen kylmäkutisterungon monipuolinen rakenne mahdollistaa asennuksen useisiin erikokoisiin ja ‑tyyppisiin kaapeleihin sekä nopean ja helpon asennuksen lämpötiloissa -20...+50 °C
 • Integroitu puolijohtava elektrodi muodostaa liittimen päälle Faradayn häkin ja eliminoi sekä teippien että aukkojen täyttömateriaalin käyttötarpeen
 • Mekaaninen maadoitusliitäntä kuparisen suojaholkin ja lineaaristen jousien avulla
 • Kaapeliliitosrungon asennukseen ei tarvita lämpöä tai liekkiä
 • Asennukseen ei tarvita erikoistyökaluja

3M™ Keskijännitteen kylmäkutisteliitossarja QS200 92-AK xx0-3 on suunniteltu liitosten jatkoksiin 12 kV:n Umax-jänniteluokkaan saakka. Liitossarja on tarkoitettu kolmijohtimisille polymeerisille virtaliitäntäkaapeleille, joissa on HD 620 (IEC 60502) ‑standardin mukainen kuparinen suojaholkki.

Kylmäkutisteliitossarja 92-AK xx0-3 sisältää silikonivalmisteisen ja kylmäkutistettavan QS200-kaapeliliitosrungon, jossa on integroitu elektrodi, vedonpoistin, silikonielastomeerieristys ja ulompi puolijohtava kerros. Asennussarja toimitetaan esivenytetyllä irrotettavalla ytimellä asennuksen tehokkuuden ja vaivattomuuden varmistamiseksi. Asennussarjaan sisältyy kuparinen suojaholkki, lineaarinen jousi ja paksukuoriset EPDM-kumista valmistetut kylmä- tai lämpökutistettavat ulkoiset kaapelivaipat. Sarjat ovat saatavana myös mekaanisella liittimellä varustettuina.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit