1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Lääketiede
 4. Lämpötilan hallinta
 5. Lämpötakit ja -sukat
 6. 3M™ Bair Hugger™ Pediatrinen lämpöpuku, malli 81501

3M™ Bair Hugger™ Pediatrinen lämpöpuku, malli 81501

 • 3M ID 7100212581
 • UPC 00707387789961

Uudelleenkiinnitettävät teippiliuskat mahdollistavat nopean pääsyn käsivarsiin ja rintakehään

Sivunauhat takaavat täyden peittävyyden myös takaa

Kaksi erillistä osaa, joissa on omat ilmakanavansa ja letkuaukkonsa, mahdollistavat esilämmityksen ja mukavuuslämmityksen Bair Hugger 800 ‑sarjan lämpöpuhaltimella tai kliinisen lämmityksen Bair Hugger 500- tai Bair Hugger 700 ‑sarjan lämpöpuhaltimella. (Bair Hugger ‑letkuportit ovat alhaalla oikealla ja ylhäällä vasemman olkapään kohdalla.)

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Uudelleenkiinnitettävät teippiliuskat mahdollistavat nopean pääsyn käsivarsiin ja rintakehään
 • Sivunauhat takaavat täyden peittävyyden myös takaa
 • Kaksi erillistä osaa, joissa on omat ilmakanavansa ja letkuaukkonsa, mahdollistavat esilämmityksen ja mukavuuslämmityksen Bair Hugger 800 ‑sarjan lämpöpuhaltimella tai kliinisen lämmityksen Bair Hugger 500- tai Bair Hugger 700 ‑sarjan lämpöpuhaltimella. (Bair Hugger ‑letkuportit ovat alhaalla oikealla ja ylhäällä vasemman olkapään kohdalla.)
 • Pehmeä materiaali lisää käyttömukavuutta
 • Mukava
 • Helppokäyttöinen

3M™ Bair Hugger™ -järjestelmä on mullistanut lämpimän ilman avulla (forced-air warming) tehtävän lämmityksen yhdistämällä potilaiden mukavuudesta huolehtimisen ja kliinisen lämmityksen kätevästi samaan pukuun, jota voi käyttää koko perioperatiivisen prosessin ajan. Bair Hugger -järjestelmä on saatavana myös pediatrisessa koossa pienimpien leikkauspotilaiden lämmittämiseen.

Pienet leikkauspotilaat pääsevät nyt hyötymään yhdestä pediatrisen hoidon suurista edistysaskelista – pediatrisesta Bair Hugger -lämpöpuvusta. Yksi pediatrinen lämpöpuku ja Bair Hugger -lämpöpuhallin soveltuvat ala-asteikäisille potilaille joko esilämmitykseen ennen leikkausta tai mukavuuslämmitykseen toimenpidettä odotellessa. Itse leikkaussalissa sama puku mahdollistaa lämmityksen tiettyjen kirurgisten toimenpiteiden aikana, kun se on liitetty 3M™ Bair Hugger™ -lämpöpuhaltimeen. Lämmityshoitoa voidaan jatkaa heräämössä, jossa käytettävissä ovat tarpeen mukaan sekä mukavuuslämmitys että kliininen lämmitys. Pediatrinen Bair Hugger -puku sopii yli metrin mittaisille lapsipotilaille, ja se on suunniteltu käyttöön preoperatiivisessa vaiheessa, heräämössä, sekä tiettyjen kirurgisten toimenpiteiden aikana.

Tuotetiedot