1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Sähköteipit
 5. Polyimiditeipit
 6. 3M™ polyimiditeippi 5413, kullanruskea, 50.4 mm x 32.9 m, paksuus 69 mikrometriä, 6 yksittäispakattua rullaa per pakkaus.

3M™ polyimiditeippi 5413, kullanruskea, 50.4 mm x 32.9 m, paksuus 69 mikrometriä, 6 yksittäispakattua rullaa per pakkaus.

 • 3M ID 7000148440
 • UPC 00021200161759

Erinomainen tartunnanesto. Mitanpitävä korkeissa lämpötiloissa – uudelleentyöstämistä ei tarvita

Paloehkäisevä sekä kemikaalien- ja säteilynkestävä: se suojaa pintoja ja auttaa pienentämään vaihtokustannuksia

Polyeteenisisin pahvin sijaan

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 116KB)
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä) 50,8 mm
Teipin kokonaispaksuus ilman taustapaperia (metrinen) 0,069 mm
Tuotteen väri Kullankeltainen
Kokonaispituus (metrijärjestelmä) 33 m
Liimatyyppi Silikoni

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Erinomainen tartunnanesto. Mitanpitävä korkeissa lämpötiloissa – uudelleentyöstämistä ei tarvita
 • Paloehkäisevä sekä kemikaalien- ja säteilynkestävä: se suojaa pintoja ja auttaa pienentämään vaihtokustannuksia
 • Polyeteenisisin pahvin sijaan
 • Silikoniliiman erittäin hyvä lämmönkesto vähentää liiman siirtymistä, eli puhdistettavaa on vähemmän

3M™ polyimiditeippi 5413 on valmistettu käyttäen DuPont™ Kapton® -polymidifilmiä ja silikoniliimaa. Tämä kullanruskea teippi on 2,7 millituumaa paksu, ja sitä voidaan käyttää PCB-juotosten suojana ja muissa korkean lämpötilan sovelluksissa, kunhan lämpötila on -73–260 °C.

"Käytä 3M™ polyimiditeippi 5413:a PCB juotosten suojana ja muissa korkean lämpötilan sovelluksissa, joiden lämpötila on 73–260 °C. Tämä kullanruskea, 2,7 millituumaa paksu teippi on valmistettu käyttäen polyimidifilmiä ja silikoniliimaa. Sen sisin on pahvin sijaan polyeteeniä. Silikoniliiman erittäin hyvä lämmönkesto vähentää liiman siirtymistä, eli puhdistettavaa on vähemmän. Näin tuottavuutesi pysyy korkealla. Polyimidifilmin tartunnanesto, sillä se ei pehmenny ja sen mitat pysyvät samoina korkeissakin lämpötiloissa – uudelleentyöstämistä ei tarvita. Pinnat ovat turvassa, sillä tämä teippi on paloehkäisevä sekä kemikaalien ja säteilynkestävä, mikä pienentää vaihtokustannuksia."

Tuotetiedot

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.