1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Lääketiede
 4. Siteet ja sidokset
 5. Haavasidokset
 6. 3M™ Medipore™ +Pad liimautuva sidos, 5 cm x 7,2 cm 5/pak, 3562EP

3M™ Medipore™ +Pad liimautuva sidos, 5 cm x 7,2 cm 5/pak, 3562EP

 • 3M ID 7000115192
 • UPC 04046719759361,04046719744268,04046719759378

Parantaa potilasmukavuutta – Pehmeä, huokoinen ja hengittävä. Ainutlaatuinen tarttumaton haavatyyny ei takerru kiinni haavaan, jolloin se voi parantua normaalisti ja kivuttomammin.

Tukee paranemista – Imukykyinen haavatyyny suojaa haavaa ja imee eritteet sekä päästää hapen ja kosteuden lävitseen. Auttaa pienentämään ihon maseraatioriskiä.

Hellävarainen iholle – Sidos kiinnittyy tukevasti, mutta ihoa vaurioittamatta.

Näytä enemmän tietoja
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä) 5 cm
Pakkausmäärä 1
Tuotteen väri Valkoinen
Kokonaispituus (metrijärjestelmä) 7 cm
Vedenkestävä Ei

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Parantaa potilasmukavuutta – Pehmeä, huokoinen ja hengittävä. Ainutlaatuinen tarttumaton haavatyyny ei takerru kiinni haavaan, jolloin se voi parantua normaalisti ja kivuttomammin
 • Tukee paranemista – Imukykyinen haavatyyny suojaa haavaa ja imee eritteet sekä päästää hapen ja kosteuden lävitseen. Auttaa pienentämään ihon maseraatioriskiä
 • Hellävarainen iholle – Sidos kiinnittyy tukevasti, mutta ihoa vaurioittamatta
 • Helppo kiinnittää – Mukautuu kehon muotoihin ja joustaa potilaan liikkeiden tai turvotuksen mukaan

3M™ Medipore™ +Pad Soft Cloth ‑haavasidos on pehmeäkankainen, monikäyttöinen steriili sidos, joka on suunniteltu leikkaushaavojen, viiltojen, hankaumien ja hieman tai kohtalaisesti erittävien haavojen hoitoon.

Medipore™ +Pad Soft Cloth liimautuva haavasidos on hellävarainen, mukautuva ja imukykyinen sidos. Huokoinen ja hengittävä sidos on potilaalle miellyttävä, sillä se päästää ilman sisään ja kosteuden ulos. Hellävarainen iholle ja helppo kiinnittää.

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).