3M™ VHB™ teippi RP+040GP

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Nopea, helppokäyttöinen ja pysyvä kiinnitysmenetelmä on erittäin vahva ja pitkäkestoinen

Harmaa, 0,4 mm (16 mil) paksu teippi, jonka monikäyttöinen liima ja mukautuva akryylivaahtomuoviydin takaavat hyvän suorituskyvyn monissa eri käyttökohteissa.

Käytännössä näkymätön kiinnitys säilyttää liitettävät pinnat siisteinä ja tasaisina

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 3MB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Nopea, helppokäyttöinen ja pysyvä kiinnitysmenetelmä on erittäin vahva ja pitkäkestoinen
  • Harmaa, 0,4 mm (16 mil) paksu teippi, jonka monikäyttöinen liima ja mukautuva akryylivaahtomuoviydin takaavat hyvän suorituskyvyn monissa eri käyttökohteissa
  • Käytännössä näkymätön kiinnitys säilyttää liitettävät pinnat siisteinä ja tasaisina

Unelmoi, suunnittele ja toteuta 3M™ VHB™ teipillä RP+040GP. Se on 0,4 mm (16 mil) paksu teippi, jossa on monikäyttöinen akryyliliima ja mukautuva vaahtomuoviydin. Sillä voidaan korvata niitit, hitsaukset ja ruuvit. Nopea ja helppokäyttöinen pysyvä kiinnitysmenetelmä on erittäin luja ja pitkäkestoinen. Sen viskoelastisuus ja kiinnittyminen monenlaisiin pintoihin mahdollistaa joustavan suunnittelun.

Vaivaton pysyvä liimaus, joka kestää jokapäiväistä käyttöä 3M™ VHB™ RP+ teipissä on luja akryyliliima viskoelastisilla ominaisuuksilla. Se on erittäin vahva kaksipuolinen vaahtomuoviteippi, joka tarttuu monenlaisiin pintamateriaaleihin, kuten alumiiniin, ruostumattomaan teräkseen, galvanoituun teräkseen, moniin komposiitteihin ja muoveihin, akryyliin, polykarbonaattiin ja ABS-muoviin. Näillä kiinnitysteipeillä on erinomainen leikkauslujuus, muotoutuvuus, tarttuvuus ja lämmönkesto. Niitä käytetään yleisesti eri teollisuudenaloilla, kuten kuljetus-, kodinkone- ja rakennusalalla, kyltti- ja mainosprojekteissa sekä muissa teollisuuden käyttökohteissa. 3M™ VHB™ teippi liittää luotettavasti monenlaiset materiaalit toisiinsa. Luja ja nopea liitos pysyviä käyttökohteita varten. Unelmoi, suunnittele ja toteuta 3M™ VHB™ RP+ tuoteperheen teipeillä 3M™ VHB™ teippien RP+ tuoteperheessä on modifioitu akryyliliima muotoutuvan akryylivaahdon molemmilla puolilla. Yhdistelmä lujuutta, mukautuvuutta ja tarttuvuutta tekee tämän tuoteperheen teipeistä suorituskykyisimpiä ja monipuolisimpia 3M™ VHB™ teippien tuoteryhmässä. Ne on suunniteltu tarttumaan erityisen hyvin keskitason tai korkean pintaenergian muoveihin, metalleihin ja lasiin. Teipin käyttökohteita ovat esimerkiksi paneelien jäykistekiinnitys, opasteet ja koristeellisten tukipuiden kiinnitys ikkunoihin.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit