3M™ 767F ‑hiomakangasrulla

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Pitkäikäistä suorituskykyä ja monipuolisuutta edulliseen hintaan

Sisältää 3M tarkkuusmuotoiltuja keraamisia hiomajyviä

Todistetusti perinteisiä alumiinizirkoniumilla pinnoitettuja hiomatuotteita suorituskykyisempi

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Pitkäikäistä suorituskykyä ja monipuolisuutta edulliseen hintaan
  • Sisältää 3M tarkkuusmuotoiltuja keraamisia hiomajyviä
  • Todistetusti perinteisiä alumiinizirkoniumilla pinnoitettuja hiomatuotteita suorituskykyisempi
  • Hihnamuodossa YF-painoluokan polyesteritausta soveltuu erinomaisesti keski- ja korkeapainehiontaan ruostumattomalle teräkselle, hiilikuidulle ja muille pinnoille.

3M™ 767F ‑hiomakangasrulla on erittäin suorituskykyinen 3M tarkkuusmuotoiltuja keraamisia hiomajyviä sisältävä hiomamateriaali, joka kestää pidempään ja leikkaa nopeammin kuin perinteinen alumiinizirkoniumhihna.

Erinomainen hintalaatusuhde. Monipuolinen tuote. 3M™ 767F ‑hiomakangasrulla on erittäin suorituskykyinen ja soveltuu useisiin eri käyttötarkoituksiin ja laitteisiin, kuten backstand-koneisiin, nauhahiomakoneisiin (myös leveisiin) sekä penkkihiomakoneisiin. Hihnan suorituskyky päihittää kilpailijoiden tuotteet, ja kilpailukykyisen hinnan ansiosta se on lyömätön vaihtoehto monissa hionta- ja viimeistelykohteissa. Voimanlähteenä 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä. 3M™ 767F ‑hiomakangasrullassa on sekoitus 3M tarkkuusmuotoiltuja keraamisia hiomajyviä – patentoitua raetta, jonka terävät kärjet leikkaavat metallia tehokkaasti toisin kuin perinteiset hioma-aineet, joilla kynnetään pinnan läpi. Hiomamineraalin ainutlaatuisen rakenteen ansiosta 3M™ 767F ‑hiomakangasrulla kestää pidempään ja ylläpitää suurta leikkausnopeutta hihnan koko käyttöiän ajan. Käyttökohteet: aineenpoisto, hitsausjäämien poisto, käsinhionta, pinnan viimeistely, centerless-hionta ja hiomanauhatyöskentely

Tyypilliset Ominaisuudet