3M™ Scotchcast™ valujatkos 92-NBA GS

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Suorajatkoskitti korkealuokkaisella epoksihartsilla, joka ei sisällä CMR -aineita, isosyanaattia, halogeeneja eikä SVHC -aineita.

Sisä- ja ulkokäyttöön, maanalaisiin sekä vedenalaisiin sovelluksiin

Lämpötila-alue jatkuvassa käytössä: -40 °C to +110 °C

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Suorajatkoskitti korkealuokkaisella epoksihartsilla, joka ei sisällä CMR -aineita, isosyanaattia, halogeeneja eikä SVHC -aineita
 • Sisä- ja ulkokäyttöön, maanalaisiin sekä vedenalaisiin sovelluksiin
 • Lämpötila-alue jatkuvassa käytössä: -40 °C to +110 °C
 • Erinomainen kosteudensietokyky varastoinnin ja käytön aikana
 • Värimuutos, joka varmistaa oikean sekoituksen

3M™ Scotchcast™ valujatkos 92-NBA GS on ammattitason suorajatkos enintään 1 kV:n sovelluksiin. Jatkospakkaus sisältää korkealaatuisen, CMR-vapaan epoksihartsin 3M™ Scotchcast™ valuhartsi 4 GS, joka muuttaa väriään sen jälkeen, kun hartsin kaksi komponenttia on kunnolla sekoitettu. 3M:n innovatiivinen, suljettu sekoitus- ja kaatosysteemi takaa hartsin nopean ja siistin annostelun läpinäkyvään muottiin.

3M™ Scotchcast™ valujatkos 92-NBA GS soveltuu pienjännitekaapelijatkosten eristykseen ja mekaaniseen suojaukseen 1 kV:iin asti. Kahdeksan tuoteoptiota, koot 0-7, kattaa kaapelit poikkipinta-aloiltaan 1.5-240 mm2; lisäksi koko 1 ja koko 3 ovat myös saatavilla liittimellisinä pakkauksina. 3M™ Scotchcast™ valujatkos 92-NBA GS sisältää valumuotin sekä 3M:n patentoiman hartsipussiin integroidun annostelunokan, joka mahdollistaa siistin ja nopean annostelun. Kaapelien oikea sijoittelu varmistetaan pakkaukseen sisältyvällä vaihe-erottimella kuten myös valumuotin läpinäkyvyydellä. 3M™ Scotchcast™ 4 GS hydrofobinen ja CMR-vapaa epoksihartsi täyttää IEC 60455-3-8 standardin ja on yhteensopiva EU-direktiivin 2011/65/EU (RoHS) ja EU-direktiivin 1907/2007/EC (REACH) kanssa, mikä takaa korkealaatuisen sähköisen eristyksen ammattikäytössä.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Jännite 1 kV
Johdinmäärä Useita
Pienin eristeen ulkohalkaisija (metrinen) 13 mm, 18 mm, 19 mm, 27 mm, 29 mm, 4 mm, 10 mm, 12 mm
Suurin johtimen koko 16 mm², 50 mm², 95 mm², 120 mm², 240 mm², 4 mm², 10 mm², 6 mm², 25 mm²
Pienin johtimen koko 1.5 mm², 25 mm², 50 mm², 70 mm², 120 mm², 6 mm², 16 mm²
Kaapelin tyyppi monijohtiminen, suojaamaton, polymeerieristetty kaapeli