3M™ Bair Hugger™ Universal -lämpöpuku, Thinsulate™ lämmöneristeellä

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Suunniteltu antamaan tehokasta lämmönsiirtoa jo ennen anestesian induktiota tapahtuvaan preoperatiiviseen potilaanlämmitykseen.

3M™ Thinsulate™ lämmöneriste säilyttää lämmön kehossa hyvin myös silloin, kun aktiivinen lämmitys ei ole mahdollista, kuten esimerkiksi potilasta siirrettäessä ja /tai magneettikuvaus toimenpiteissä*. *Potilas on irrotettava forced-air-warming lämpöpuhaltimesta/-yksiköstä.

Antaa tehokkaampaa lämmönsiirtoa lämmöneristeen kanssa kuin 3M™ Bair Hugger™ alavartalon lämpöpeite ilman lämmöneristekerrosta.

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Suunniteltu antamaan tehokasta lämmönsiirtoa jo ennen anestesian induktiota tapahtuvaan preoperatiiviseen potilaanlämmitykseen
  • 3M™ Thinsulate™ lämmöneriste säilyttää lämmön kehossa hyvin myös silloin, kun aktiivinen lämmitys ei ole mahdollista, kuten esimerkiksi potilasta siirrettäessä ja /tai magneettikuvaus toimenpiteissä*. *Potilas on irrotettava forced-air-warming lämpöpuhaltimesta/-yksiköstä
  • Antaa tehokkaampaa lämmönsiirtoa lämmöneristeen kanssa kuin 3M™ Bair Hugger™ alavartalon lämpöpeite ilman lämmöneristekerrosta
  • Lämpöpuvun kietaisumalli peittää potilaan kehon ja auttaa siten suojelemaan potilaan yksityisyyttä
  • Helppokäyttöinen

3M™ Bair Hugger™ Universal -lämpöpuku Thinsulate™ lämmöneristeellä on suunniteltu tuottamaan tehokasta ja aktiivista lämmönsiirtoa potilaaseen forced-air-warming lämmitysjärjestelmän avulla sekä se vähentää potilaan lämpöhukkaa 3M™ Thinsulate™ lämmöneristeen avulla.

3M™ Bair Hugger™ Universal -lämpöpuku Thinsulate™ lämmöneristeellä on suunniteltu tuottamaan tehokasta ja aktiivista lämmönsiirtoa potilaaseen forced-air-warming lämmitysjärjestelmän avulla sekä se vähentää potilaan lämpöhukkaa 3M™ Thinsulate™ lämmöneristeen avulla. Suunniteltu käytettäväksi potilaalla koko perioperatiivisen prosessin ajan. HUOMAA: Näille tuotteille ja lämpöhoidolle on olemassa erityisiä käyttöaiheita, käytön esteitä, varoituksia, varotoimenpiteitä ja turvallisuusohjeita. Lue huolellisesti käyttöohjeet ja keskustele hoidosta vastaavan hoitohenkilökunnan kanssa ennen tuotteiden käyttöä. Tämä materiaali on tarkoitettu terveydenhoidon ammattihenkilöille.

Suositellut käyttökohteet
  • Pre-op, OR, PACU, ED, L&D, Cath Lab, Oncology

Tuotetiedot