Scotch-Brite™ EXL Viimeistelylaikka XL-WL

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Erittäin kestävä EXL-materiaali tehokkaaseen reunojen ja kulmien jäystämiseen työkappaletta vaurioittamatta.

Tehokas kaikille metalleille, komposiiteille ja lasille: voit tehdä yhdellä laikalla useita viimeistelytöitä

Pehmeästä Scotch-Brite-materiaalista puristamalla valmistettu laikka tuottaa yhtenäisen ja laadukkaan viimeistelytuloksen.

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Erittäin kestävä EXL-materiaali tehokkaaseen reunojen ja kulmien jäystämiseen työkappaletta vaurioittamatta
  • Tehokas kaikille metalleille, komposiiteille ja lasille: voit tehdä yhdellä laikalla useita viimeistelytöitä
  • Pehmeästä Scotch-Brite-materiaalista puristamalla valmistettu laikka tuottaa yhtenäisen ja laadukkaan viimeistelytuloksen
  • Ainutlaatuinen hartsisidos vähentää laikan tai työkappaleen tahriintumista ja lyhentää pintojen puhdistusaikaa
  • Minimaalinen lämmönmuodostuminen ehkäisee lämpöherkkien materiaalien värivirheitä ja taipumisriskiä

Scotch-Brite™ EXL -jäysteenpoistolaikan ainutlaatuinen hartsisidos vähentää tahriintumista ja lyhentää puhdistukseen ja pinnan valmisteluun kuluvaa aikaa. EXL-jäysteenpoistolaikkojen hiomamineraalina on piikarbidia tai alumiinioksidia.

Scotch-Brite™ EXL -jäysteenpoistolaikan tiheä kova koostumus poistaa jäysteen sekä viimeistelee ja kiillottaa nopeasti kaikenlaisia metalleja, komposiitteja ja lasia. Lopputuloksena on sileä, puhdas pinta. Mukautuvat EXL-jäysteenpoistolaikat soveltuvat erityisen hyvin meistettyjen tai laserleikattujen osien jäysteenpoistoon ja nauhahionnan jälkeiseen viimeistelyyn. Ainutlaatuinen hartsijärjestelmä vähentää suttaantumista, mikä lyhentää puhdistus- ja valmisteluaikaa. Kierteinen rakenne ja puhdas, tasainen kuluminen tekevät laikasta tasaisesti ja sujuvasti pyörivän. Lopputuloksesta tulee laadukas ja hionta sujuu kevyesti. Scotch-Brite-materiaali tuottaa vähän lämpöä. Laikat kuluvat tasaisesti ja paljastavat jatkuvasti uutta hiomamateriaalia. Siksi ne sopivat hyvin lämpöherkille materiaaleille. Laikkojen lujuus pidentää niiden käyttöikää. Ne ovat saatavilla piikarbidia tai alumiinioksidia olevalla hiomamineraalilla. Piikarbidi on erittäin terävä synteettinen hiomamineraali, jota käytetään usein pienen paineen sovelluksissa, kuten maalauksen valmistelussa ja viimeistelyssä. Alumiinioksidi on kova ja halkeileva mineraali, joka hioo nopeasti ja kestää pitkään. Vaikka piikarbidi hajoaa nopeammin kuin alumiinioksidi, se muodostaa hienomman pinnan. Scotch-Brite hiomatuotteet ovat ainutlaatuisia pinnankäsittelytuotteita, joissa on kuitumatriisiin yhdistettyjä hioma-aineita. Hioma-aineiden yhdistäminen kuitumateriaaliin luo hiomajärjestelmän, joka tarjoaa yhdenmukaisia tuloksia tuotteen käyttöiän ajan. Avoin verkkomateriaali tuottaa vähän lämpöä, ehkäisee tukkeutumista ja pitää yllä hiomamineraalien hiontatehoa rajoittamalla kuitujen tukkeutumista.

Suositellut käyttökohteet
  • Soveltuu mm. ruostumattoman teräksen kiillotukseen, hitsisauman puhdistukseen T-liitoksista, jäysteenpoistoon. Voidaan käyttää myös komposiitille ja lasille

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).