1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomalaikat
 5. Viimeistelylaikat
 6. Scotch-Brite™ Viimeistelylaikka CF-DC

Scotch-Brite™ Viimeistelylaikka CF-DC

Products
 • Mukautuva laikka yltää kulmiin ja epäsäännöllisiin pinnanmuotoihin niin, että viimeistelystä tulee yhtenäinen
 • Avoin verkkorakenne ehkäisee tukkeutumista ja puhdistuu huuhtomalla mahdollistaen uudelleenkäytön
 • Kolmiulotteinen kuiturakenne pidentää käyttöikää ja antaa yhdenmukaisen viimeistelyn
 • Voidaan kiinnittää epäkeskohiomakoneeseen (Hookit™-alustalla) hionnan nopeuttamista ja suurempia käsittelyalueita varten
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Karkeus
Grade
Liitteen tyyppi
Attachment_Type
Näytä kaikki tuotteet 
 Karkeus  Liitteen tyyppi
Tuotteet
Sulje
Lisätiedot
Halkaisija yhteensä (metrijärjestelmä)
150 mm
Hiontamateriaali
Alumiinioksidi, Silikonikarbidi
Karkeus
Keskisuuri, Äärimmäisen hieno, Erittäin hieno
Liitteen tyyppi
Tarranauha
Määrä pakkauksessa
40
Tuotemerkki
Scotch-Brite™
Tuotemuoto
Levy
Lisätietoja
 • Mukautuva laikka yltää kulmiin ja epäsäännöllisiin pinnanmuotoihin niin, että viimeistelystä tulee yhtenäinen
 • Avoin verkkorakenne ehkäisee tukkeutumista ja puhdistuu huuhtomalla mahdollistaen uudelleenkäytön
 • Kolmiulotteinen kuiturakenne pidentää käyttöikää ja antaa yhdenmukaisen viimeistelyn
 • Voidaan kiinnittää epäkeskohiomakoneeseen (Hookit™-alustalla) hionnan nopeuttamista ja suurempia käsittelyalueita varten
 • Voidaan kiinnittää Hookit™ -hioma-alustan avulla epäkeskohiomakoneeseen tehokkaampaa työstöä ja laajojen alueiden käsittelyä varten.

Scotch-Brite™ CF-DC-viimeistelylaikan mukautuva rakenne ja hiomamineraali antavat puhtaan, yhtenäisen viimeistelyn muuttamatta työkappaleen muotoja. Viimeistelylaikan rakenne on joustava, joten se ulottuu tehokkaasti hankalasti saavutettaviinkin kohtiin. Viimeistelyyn saadaan yhtenäinen lopputulos.

Käytä Scotch-Brite™-puhdistuslaikkaa vaikeasti saavutettaviin kohtiin viimeistely-, maalipintojen valmistelu-, tasoitus- ja hiomasovelluksissa. Mukautuvat puhdistuslaikkamme toimivat hyvin viimeistely-, maalipintojen valmistelu-, tasoitus- ja hiomasovelluksissa sekä muotoiltujen pintojen loppuviimeistelyssä ja lakan hionnassa. Niiden hiomamineraali tasoittaa, viimeistelee ja kiillottaa metalleja, komposiitteja ja kehittyneitä materiaaleja. Ne ovat tehokkaita hiomavälineitä maalipintojen valmistelussa, hionnassa ja ruosteen poistossa. Nämä laikat eivät kuumene. Niiden aineenpoistokyky mahdollistaa tasalaatuisen käsittelyn koko niiden käyttöiän ajaksi. Näiden laikkojen hiomamineraali on piikarbidia, alumiinioksidia tai talkkia. Piikarbidi on erittäin terävä synteettinen hiomamineraali, jota usein käytetään pienen paineen sovelluksissa, kuten maalauksen valmistelussa ja viimeistelyssä. Alumiinioksidi on kova ja halkeileva mineraali, joka hioo nopeasti ja kestää pitkään. Vaikka piikarbidi hajoaa nopeammin kuin alumiinioksidi, se muodostaa hienomman pinnan. Talkki on kevyt hiomamateriaali, jolla saadaan himmeä viimeistely tai kiillotusaineella erittäin kiiltävä viimeistely pinnoitteen hankaussovelluksissa. Scotch-Brite hiomatuotteet ovat ainutlaatuisia pinnankäsittelytuotteita, joissa on kuitumatriisiin yhdistettyjä hioma-aineita. Hioma-aineiden yhdistäminen kuitumateriaaliin luo hiomajärjestelmän, joka tarjoaa yhdenmukaisia tuloksia tuotteen käyttöiän ajan. Avoin verkkomateriaali tuottaa vähän lämpöä, ehkäisee tukkeutumista ja pitää yllä hiomamineraalien hiontatehoa rajoittamalla kuitujen tukkeutumista.

Käyttökohteet

 • Käytetään viimeistelysovelluksiin, maalipintojen valmisteluun, tasoitus- ja mattaussovelluksiin
Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.