1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomalaikat
 5. Viimeistelylaikat
 6. Scotch-Brite™-viimeistelylaikka CF-DC, 150 mm x 8 mm, A MED

Scotch-Brite™-viimeistelylaikka CF-DC, 150 mm x 8 mm, A MED

 • 3M ID 7100182610

Mukautuva laikka yltää kulmiin ja epäsäännöllisiin pinnanmuotoihin niin, että viimeistelystä tulee yhtenäinen

Avoin verkkorakenne ehkäisee tukkeutumista ja puhdistuu huuhtomalla mahdollistaen uudelleenkäytön

Kolmiulotteinen kuiturakenne pidentää käyttöikää ja antaa yhdenmukaisen viimeistelyn

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Mukautuva laikka yltää kulmiin ja epäsäännöllisiin pinnanmuotoihin niin, että viimeistelystä tulee yhtenäinen
 • Avoin verkkorakenne ehkäisee tukkeutumista ja puhdistuu huuhtomalla mahdollistaen uudelleenkäytön
 • Kolmiulotteinen kuiturakenne pidentää käyttöikää ja antaa yhdenmukaisen viimeistelyn
 • Voidaan kiinnittää epäkeskohiomakoneeseen (Hookit™-alustalla) hionnan nopeuttamista ja suurempia käsittelyalueita varten
 • Voidaan kiinnittää Hookit™ -hioma-alustan avulla epäkeskohiomakoneeseen tehokkaampaa työstöä ja laajojen alueiden käsittelyä varten

Scotch-Brite™ CF-DC-viimeistelylaikan mukautuva rakenne ja hiomamineraali antavat puhtaan, yhtenäisen viimeistelyn muuttamatta työkappaleen muotoja. Viimeistelylaikan rakenne on joustava, joten se ulottuu tehokkaasti hankalasti saavutettaviinkin kohtiin. Viimeistelyyn saadaan yhtenäinen lopputulos.

Käytä Scotch-Brite™-puhdistuslaikkaa vaikeasti saavutettaviin kohtiin viimeistely-, maalipintojen valmistelu-, tasoitus- ja hiomasovelluksissa. Mukautuvat puhdistuslaikkamme toimivat hyvin viimeistely-, maalipintojen valmistelu-, tasoitus- ja hiomasovelluksissa sekä muotoiltujen pintojen loppuviimeistelyssä ja lakan hionnassa. Niiden hiomamineraali tasoittaa, viimeistelee ja kiillottaa metalleja, komposiitteja ja kehittyneitä materiaaleja. Ne ovat tehokkaita hiomavälineitä maalipintojen valmistelussa, hionnassa ja ruosteen poistossa. Nämä laikat eivät kuumene. Niiden aineenpoistokyky mahdollistaa tasalaatuisen käsittelyn koko niiden käyttöiän ajaksi. Näiden laikkojen hiomamineraali on piikarbidia, alumiinioksidia tai talkkia. Piikarbidi on erittäin terävä synteettinen hiomamineraali, jota usein käytetään pienen paineen sovelluksissa, kuten maalauksen valmistelussa ja viimeistelyssä. Alumiinioksidi on kova ja halkeileva mineraali, joka hioo nopeasti ja kestää pitkään. Vaikka piikarbidi hajoaa nopeammin kuin alumiinioksidi, se muodostaa hienomman pinnan. Talkki on kevyt hiomamateriaali, jolla saadaan himmeä viimeistely tai kiillotusaineella erittäin kiiltävä viimeistely pinnoitteen hankaussovelluksissa. Scotch-Brite hiomatuotteet ovat ainutlaatuisia pinnankäsittelytuotteita, joissa on kuitumatriisiin yhdistettyjä hioma-aineita. Hioma-aineiden yhdistäminen kuitumateriaaliin luo hiomajärjestelmän, joka tarjoaa yhdenmukaisia tuloksia tuotteen käyttöiän ajan. Avoin verkkomateriaali tuottaa vähän lämpöä, ehkäisee tukkeutumista ja pitää yllä hiomamineraalien hiontatehoa rajoittamalla kuitujen tukkeutumista.

Suositellut käyttökohteet
 • Käytetään viimeistelysovelluksiin, maalipintojen valmisteluun, tasoitus- ja mattaussovelluksiin

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.