3M™ koukkunauha SJ3519FR

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Varustettu liekinkestävällä kumipohjaisella liimalla monenlaisiin materiaaleihin kiinnittämistä varten

Takaa lujan kiinnittymisen tuhansia kertoja

Testattu perusteellisesti liekinkestävyyden ja äärimmäisen kuumuuden varalta

Näytä enemmän tietoja

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Varustettu liekinkestävällä kumipohjaisella liimalla monenlaisiin materiaaleihin kiinnittämistä varten
  • Takaa lujan kiinnittymisen tuhansia kertoja
  • Testattu perusteellisesti liekinkestävyyden ja äärimmäisen kuumuuden varalta
  • Mahdollistaa joustavan suunnittelun ja nopean tuotteiden kokoonpanon

Liekinkestävä 3M™-koukkunauha SJ3519FR on osa kaksiosaista kiinnitysratkaisuamme, joka on avattavissa ja suljettavissa luotettavasti tuhansia kertoja. Tämä nailonista valmistettu, kankainen, uudelleen suljettava silmukkanauhakiinnitin kumipohjaisella liimataustalla on liekinkestävä F.A.R.-palotestin mukaan. 25.853 paragraph (a)(1)(i) -palotestin mukaisia. Se sopii yhteen SJ3518FR-tuotteen kanssa.

Siisti ja yksinkertainen kiinnitysratkaisu Liekinkestävä 3M™-koukkunauha SJ3519FR on edistynyt kiinnitinvaihtoehto esimerkiksi vetoketjuille, ruuveille, neppareille, koukuille ja pulteille. Siinä on ainutlaatuinen liekinkestävä synteettinen kumipohjainen liima. Kiinnittimemme voidaan kiinnittää monenlaisiin pintoihin ja ne toimivat eri lämpötiloissa ja vaihtelevissa ilmankosteuksissa. Ne ovat liekinkestäviä FAR 25.853 -testin ja muiden palotestien mukaan testattuina ja ne on suunniteltu sopimaan yhteen liekinkestävän 3M™-silmukkanauhan SJ3518FR kanssa.

Suositellaan kankaan kiinnittämiseen huonekalujen pehmusteisiin, lentokoneen istuimiin, mattopaneeleihin, erikoisajoneuvoihin ja kulkuvälineisiin, virkapukuihin, käsineisiin ja vaatteisiin, kyltteihin ja näyttöihin, yleiseen teollisuuskäyttöön ja liekinkestäviin kiinnitystarpeisiin.

Liekinkestävässä 3M™-koukkunauhassa SJ3519FR on luja, synteettinen kumipohjainen liima. Liima kiinnittyy hyvin paljaaseen ja maalattuun metalliin, maaliin, lasiin, viiluun, paperiin, pahviin ja moniin muoveihin, myös matalan pintaenergian materiaaleihin, kuten polyeteeniin ja polypropeeniin. Tämä ainutlaatuinen liima on liekinkestävää, minkä ansiosta koukkunauhat täyttävät 12 sekunnin vertikaalisen FAR 25.853 paragraph (a)(1)(ii) -palotestin vaatimukset yksittäin testattuina.

Liimatausta poistaa ompelun, liuotinaktivoinnin, dielektrisen tai ultraäänikiinnityksen tai erillisellä liimalla kiinnityksen tarpeen tai vähentää sitä. Näiden lisätoimenpiteiden eliminoiminen yksinkertaistaa prosessia, parantaa turvallisuutta ja pienentää asennuskuluja. Liimataustaiset tuotteet voidaan asentaa manuaalisesti, automaattisesti tai erilaisten laitteiden avulla.

3M™ Hook & Loop design 3M™-tarranauhakiinnittimet mahdollistavat erinomaisen suunnittelun joustavuuden, tuotteiden nopean kokoamisen, viimeistellyt ja siistit ulkopinnat ja tuotteen erinomaisen toiminnallisuuden monissa käyttökohteissa. Kankaista koukkunauhaa peittää noin 47 pientä, jäykkää koukkua / cm². Kankaisia silmukkanauhoja peittävät tuhannet pehmeät, taipuisat silmukat, joiden ansiosta kiinnityksen voi avata ja sulkea tuhansia kertoja. Tarranauhakiinnittimet on esikutistettu säilyttääksen parhaan mahdollisen muotonsa ja tasaisuutensa. Tarranauhakiinnityksen voi avata yksinkertaisesti vetämällä käsin nauhoja erilleen.

Suositellut käyttökohteet
  • Voidaan käyttää kankaan kiinnittämiseen huonekalujen pehmusteisiin, lentokoneen istuimiin, mattopaneeleihin, erikoisajoneuvoihin ja kulkuvälineisiin sekä nimikilpien, etikettien, koristeiden ja painettujen etulevyjen kiinnittämiseen

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit