Scotch® Fine Line muoviteippi 218

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Käyttökohde: Moniväri- ja koristemaalaukseen.

Ominaisuudet: Erittäin ohut (0,114 mm) teippi, jolla saa minimaalisen maalirajan. Kestää jopa 120 °C lämpötilaa 30 minuutin ajan.

Edut: Yleiskäyttöinen raidoitusteippi erityisesti suorien raitojen teippaukseen.

Näytä enemmän tietoja

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Käyttökohde: Moniväri- ja koristemaalaukseen
 • Ominaisuudet: Erittäin ohut (0,114 mm) teippi, jolla saa minimaalisen maalirajan. Kestää jopa 120 °C lämpötilaa 30 minuutin ajan
 • Edut: Yleiskäyttöinen raidoitusteippi erityisesti suorien raitojen teippaukseen
 • Teipin selkämateriaali mahdollistaa tuoreiden maalipintojen päälle teippaamisen jälkiä jättämättä nopeammin verrattuna paperiselkäisiin teippeihin
 • Luonnonkumiliima varmistaa nopean tarttuvuuden

Scotch® 218 Fine Line ‑muoviteippi on erittäin suorituskykyinen ja ohut polypropeenimuoviteippi, jossa on hyvä tarttuvuus. Soveltuu hyvin esimerkiksi pitkien tai kaarevien linjojen rajaukseen, kun halutaan tarkka ja terävä maalipinnan rajaus. Käytetään usein asetteluteippinä arvokkaissa moniväri- ja yksilöllisesti mukautetuissa painotöissä.

Tarkka ja täydellinen maalipinnan rajaus sekä suorilla että kaarevilla pinnoilla. Scotch® Fine Line 218 ‑muoviteipissä on luonnonkumiliima, jossa on hyvä välitön tarttuvuus ja pysyvyys, mikä on tärkeää suurissa ja kriittisissä maalauskohteissa. Teippi soveltuu erinomaisesti pitkien ja suorien sekä tasaisten ja kaarevien linjojen maalipintojen rajaukseen. Teipin polypropeenitausta on jäykempi kuin Fine Line ‑vinyyliteipeissä, mutta mukautuu kuitenkin helposti kulmien muotoon. Scotch® Fine Line 218 ‑muoviteippi kestää hyvin kosteutta ja liuottimia. Kestää kuumuutta 30 minuutin ajan kuumennussykleissä, joissa lämpötila nousee 121 ºC:een (250 ºF:iin). Suositeltavat käyttökohteet – Tarkat maalirajaukset, esim. erikoisajoneuvoteollisuudessa sekä meri- ja ilmailualan maalaussovelluksissa. Saavuta tarkat maalirajat 3M Fine Line ‑teippien avulla. 3M on teollisuusteippien ja -liimojen suunnittelun ja tuotekehityksen edelläkävijä, joka on kehittänyt Fine Line ‑teipit kaikista vaativimpiinkin maalipintojen rajaussovelluksiin. Teipeissä on käytetty edistyksellistä teknologiaa, jonka avulla teippi mahdollistaa tarkan rajauksen niin, ettei maali pääse imeytymään läpi eivätkä teipin reunat nouse koholle.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.