Scotchgard™ kiveniskuteippi SGH6

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Virtuaalisesti kirkas, korkealuokkainen uretaanikalvo suojaa maalipintaa, geelipinnoitettuja osia ja muita osia autostasi kolhuilta, naarmuilta ja kievniskuilta.

Kirkas suojakalvo tarjoaa tehokkaan UV suojan

Suoja naarmuja, kiveniskuja ja haalistumista vastaan

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Virtuaalisesti kirkas, korkealuokkainen uretaanikalvo suojaa maalipintaa, geelipinnoitettuja osia ja muita osia autostasi kolhuilta, naarmuilta ja kievniskuilta
 • Kirkas suojakalvo tarjoaa tehokkaan UV suojan
 • Suoja naarmuja, kiveniskuja ja haalistumista vastaan
 • Kestää korkeita lämpötiloja ja kosteutta
 • Saatavilla eri koissa joustavan ja tarkoituksenmukaisen ratkaisun takaamiseksi
 • Täydellinen suojaamaan konepeltiä, sivupeilejä, helmoja ja muita herkkiä pintoja
 • Viiden vuoden takuu

Scotchgard™ Kiveniskuteippi SGH6 on kirkas, 8 mil kalvo joka suojaa maalipintyaa kiveniskuilta, kulumalta ja sään aiheuttamilta vaurioilta. Kalvon erikoissuunniteltu suojakerros auttaa säilyttämään auton maalipinnan värin kirkkauden ja syvyyden. Kalvo on suunniteltu vastaamaan autoteollisuuden erikoisvaatimuksia ja speksejä, ja on sekä joustava, pitkäkestoinen että suojaa äärimmäisissäkin olosuhteissa.

Tuplasuojaa Scotchgard™ SGH6 kiveniskuteippi tarjoaa kaksinkerroin suojaa auton pinnoille. 8 mil (203micron) termoplastinen polyuretaanikalvossa on lisätty erikoiskalvo pinnalle suojaamaan UV säteilyä vastaan. Kalvossa on kirkas, paineaktivoitava liima joka asettuu helposti auton maalipinnalle. Scotchgard™ kiveniskuteipit on suunniteltu antamaan korkeamman suojan auton pinnalle kuin 3M™ VentureShield™ sarjan kiveniskuteipit. Näkymätön suoja Kiveniskuteippi - mysö tunnettu nimellä maalipinnan suojakalvo - suojaa autosi maalipintaa muuttamatta autosi ulkonäköä. Kalvo säilyttää autosi ulkonäön uutena ja suojaa altistuneita osia kuten sivupeilejä, konepeltiä, kahvoja ja paneeleja ja helmaa. Kalvo suojaa kiveniskuilta, naarmuilta, tiepinnasta lentävältä lialta ja ympäristön vaikutuksilta. Scotchgard™ sarjan suojakalvossa on kestävä pinta joka pitää sisällään erinomaisen pysyvyyden, iskunkestävyyden ja suojaa sekä kuumuudelta että kosteudelta. Asennettaessa kirkas kalvo on virtuaalisesti läpinäkyvä eikä erotu auton omasta maalipinnasta. Kestävä polyuretaanikalvo tarjoaa huippuluokan istuvuuden haastavimmissakin pinnoissa ja on erinomainen valinta säilyttämään auton maalipinnan ulkonäön uutena. Scotchgard™ Sarjan kalvot ovat huoltovapaita eivätkä vaadi erikoiskäsittelyä joten omistaja voi vahata ja pestä autoa normaaliin tapaan. Viiden vuoden takuu Kun kalvon on asentanut 3M sertifioitu ja koulutettu asentaja Scotchgard™ sarjan kieveniskuteipillä on 5 vuoden takuu. Takuu korvaa muutoksia kalvon ulkonäössä kuten kellertävyydeltä, kuplilta tai kalvon haurastumiselta. Lisätietoa takuista saat takuukortista. Anna ammattilaisen hoitaa asennus Sertifioidulla 3M asentajilla on yli 1000 automallin kirjasto saatavilla jolla pystyvät laskemaan ja leikkaamaan juuri sinun automallisi eri osiin sopivia suojakalvoja - tarjoten tarkan ja hyvännäköisen lopputuloksen. Asentajat ovat koulutettuja ja osaavia ammattilaisia asentamaan kalvon eri, haastaville pinnoille autossa tarjoten mahdollisimman näkymättömän ja korkealaatuisen lopputuloksen.

Tuotetiedot

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.