3M™ Scotch-Weld™ Akryyliliima DP8425NS

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Työskentelyaika 25 minuuttia, rakenteellinen lujuus saavutetaan 56 minuutissa

Kestävä liitos, jonka leikkaus- ja kuorimislujuus sekä iskunkestävyys ovat erinomaiset

Liittää yhteen monia eri pintoja, mukaan lukien useimmat metallit ja muovit

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Työskentelyaika 25 minuuttia, rakenteellinen lujuus saavutetaan 56 minuutissa
 • Kestävä liitos, jonka leikkaus- ja kuorimislujuus sekä iskunkestävyys ovat erinomaiset
 • Liittää yhteen monia eri pintoja, mukaan lukien useimmat metallit ja muovit
 • Erittäin kestävä liitos vähäisellä pintojen esivalmistelulla
 • Mukana lasikuulia, joilla pystyy hallitsemaan liimakerroksen paksuutta ja näin estämään liiman pursuamisen yli liitoksesta

3M™ Scotch-Weld™ Akryyliliima DP8425NS on valumaton, kovettuva kaksikomponenttinen akryyliliima. Vahvistettu liima liittää monet muovit ja metallit, myös aavistuksen öljypintaiset materiaalit, paremmin yhteen. Kestävä tuote, jonka käsittelylujuusaika on lyhyt ja rakenteellinen lujuus saavutetaan minuuteissa.

Kun tarvitset Duo-Pak (DP) -koon liimaa, ovat 3M:n annostelulaitteet luotettavin valinta sujuvaan ja tarkkaan mittaukseen, sekoitukseen ja annosteluun. Valumaton, erinomainen leikkaus- ja kuorimislujuus sekä iskunkestävyys 3M™ Scotch-Weld™ Akryyliliima DP8425NS on valumaton akryyliliima, jonka sekoitussuhde on 10:1. Liiman työskentelyaika on 25 minuuttia, joten kappaleet ehtii asetella paikoilleen ennen liimaamista. Työskentelyaikaa, kovettumisaikaa ja käsittelylujuusaikaa voi lyhentää lämmittämällä. Kun tämä liima on täysin kovettunut, se saavuttaa 1000 psi:n (7 MPa) leikkauslujuuden noin 56 minuutissa. Näin sekä tehokkuus että tuottavuus ja kuorimislujuus sekä iskunkestävyys paranevat. Aika on merkittävästi lyhyempi kuin muiden markkinoilla olevien akryyliliimojen. Täysin kovettunut 24 tunnin päästä. Suositellut käyttökohteet

Metallintyöstössä, kuten esimerkiksi LVI-, kodinkone-, urheiluväline- ja erityisajoneuvokohteissa Kylttien valmistuksessa, kuten esimerkiksi paneelin runkoon liittämisessä, listojen kiinnityksissä ja kehysten kokoamisessa Muovien, komposiittien ja jauhemaalattujen pintojen liittämisessä metalliin Käytetään yleisesti liitettäessä suuria osia, jolloin kokoamisessa tarvitaan pidempi avoin aika

Työskentelyaika 25 minuuttia, rakenteellinen lujuus saavutetaan 56 minuutissa Valumattomuusominaisuuksiensa ansiosta voit käyttää liimaa juuri siinä kohdassa, johon sitä tarvitset, eikä se valu muualle annostelun tai liittämisen aikana. 3M™ Scotch-Weld ™ Akryyliliima DP8425NS liittää tehokkaasti yhteen monia eri materiaaleja, mukaan lukien useimmat muovit, metallit ja öljyiset pinnat. Tällä liimalla syntynyt liitos kestää, ja sen leikkauslujuus ja iskunkestävyys ovat erinomaiset. Ja tuotteen 18 kuukauden säilyvyysaika huoneenlämmössä yksinkertaistaa varastojen hallintaa. Helppo liittäminen akryyliliimalla Akryyliliimat ovat kaksikomponenttisia metyylimetakrylaattiliimoja (MMA-liimoja), joiden liimauslujuus ja -kesto ovat huippuluokkaa. Vaikka akryyliliimoja usein kutsutaan myös epoksiliimoiksi, ne kuuluvat itse asiassa erilaisten ominaisuuksiensa myötä kemiallisesti eri perheeseen. Monet akryyliliimojen ominaisuudet tekevät niistä helppokäyttöisempiä: lyhyempi kovettumisaika, öljyisten tai valmistelemattomien pintojen liittämismahdollisuus sekä kyky liittää monenlaisia eri materiaaleja yhteen, mukaan lukien lähes kaikki muovit. Uudemmat akryyliliimat ovat huoneenlämmössä vakaita, ja niiden säilyvyys on pitkä.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet