1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Liimat, tiivisteet ja täyteaineet
 4. Rakenneliimat
 5. Kaksikomponenttiset rakenneliimat
 6. 3M™ Scotch-Weld™ Epoksiliima DP110, harmaa, 48,5 ml, 12/pakk

3M™ Scotch-Weld™ Epoksiliima DP110, harmaa, 48,5 ml, 12/pakk

 • 3M ID 7100200487

Joustava liima mahdollistaa lujan, kestävän liimauksen, joka kestää jopa tärinää ja iskuja

Hyvä leikkaus- ja kuoriutumislujuus säilyy

Joustava kovetuttuaan, mikä tekee siitä oivan valinnan monien materiaalien liimaukseen

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Joustava liima mahdollistaa lujan, kestävän liimauksen, joka kestää jopa tärinää ja iskuja
 • Hyvä leikkaus- ja kuoriutumislujuus säilyy
 • Joustava kovetuttuaan, mikä tekee siitä oivan valinnan monien materiaalien liimaukseen
 • Työskentelyaika vain 10 minuuttia, käsittelylujuus saavutetaan huoneenlämmössä noin 20 minuutissa
 • Monipuolinen liima-aine metalleille, muoveille, betonille, puulle ja komposiiteille

3M™ Scotch-Weld-epoksiliima DP110 harmaa on nopeasti asettuva, kaksikomponenttinen epoksiliima, joka sopii käytettäväksi monien materiaalien kanssa, mukaan lukien metallien, keraamisten materiaalien, lasin, puun ja monien muovien kanssa.

Kun tarvitset Duo-Pak (DP) -koon liimaa, ovat 3M:n annostelulaitteet luotettavin valinta sujuvaan ja tarkkaan mittaukseen, sekoitukseen ja annosteluun. Luja, kestävä liimaus, joka kestää jopa tärinää ja iskuja 3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP110 harmaa on monipuolinen tuote, joka sopii käytettäväksi monien materiaalien kanssa, mukaan lukien metallien, komposiittien, keraamisten materiaalien, monien muovien ja puun kanssa. Alhainen viskositeetti helpottaa annostelua ja tasoittumista; se on tehokas tuote listoituksessa ja valukoteloinnissa. Sen leikkauslujuus on korkea, kuoriutumislujuus hyvä ja se kestää iskuja. Nämä yhdistettynä joustavuuden kanssa tekevät siitä ihanteellisen moniin eri käyttötarkoituksiin kuljetus-, erikoisajoneuvo-, sähkö-, urheiluväline-, rakennus- ja kulutustavarateollisuudessa. Suositellut käyttökohteet

Yleisiä liimaussovelluksia monilla eri aloilla Korvaa 5 minuutin epoksin paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi ja asetteluajan pidentämiseksi

Käsittelylujuus saavutetaan noin 20 minuutissa 3M™ Scotch-Weld ™ -epoksiliima DP110 harmaan sekoitussuhde on 1:1. Sen ansiosta annostelu sujuu nopeasti ja tarkasti, ja koska työskentelyaika on 10 minuuttia, on uudelleen asettelu mahdollista ja työ saadaan toteutettua. Liima saavuttaa käsittelylujuuden noin 20 minuutissa, ja se on täysin kovettunut 48 tunnin kuluttua (22°C lämmössä). Tietoa epoksiliimoista Epoksiliimat – mukaan lukien viiden minuutin epoksiliimat – kuuluvat ”rakenneliimoihin”, joihin kuuluvat myös polyuretaani-, akryyli- ja syanoakrylaattiliimat sekä muita liimoja. Epoksit ovat nestemäisiä reaktiivisia polymeerejä, jotka sekoitettaessa reagoivat kemiallisesti ja kovettuvat sitten kiinteäksi muoviksi. Kun kaksi komponenttia sekoitetaan oman sekoitussuhteensa mukaisesti, alkaa kovettumisprosessi, joka rajoittaa liiman annosteluaikaa ja pintojen asettelua. Työskentelyaika vaihtelee muutamasta minuutista useaan tuntiin. Nämä rakenneliimat ovat leikkaus- ja kuoriutumislujuudeltaan vahvoja (riippuu koostumuksesta)

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Käyttökohde Iskunkestävä
Pinnan tyyppi Painted, Puuteroitu, Tasainen, Unpainted
Säiliön koko (metrijärjestelmä) 48.5 mL
Teollisuudenalat Kyltit, Metallintyöstö, Puuteollisuus, eErikoisajoneuvo
Tuotemerkit Scotch-Weld™