3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP460

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

60 minuutin työskentelyaika jättää aikaa asettelulle

Vahvistettu iskunkestävyyden parantamiseksi; kestää vaativia olosuhteita korkean väsymyskestävyyden ansiosta

Helppo sekoittaa; yksinkertainen käyttää

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • 60 minuutin työskentelyaika jättää aikaa asettelulle
 • Vahvistettu iskunkestävyyden parantamiseksi; kestää vaativia olosuhteita korkean väsymyskestävyyden ansiosta
 • Helppo sekoittaa; yksinkertainen käyttää
 • Korkea kuoriutumis- ja leikkauslujuus mahdollistaa lujan liitoksen kriittisissä sovelluksissa

3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP460 on vahvistettu, kaksikomponenttinen epoksiliima, jonka sekoitussuhde on 2:1, työskentelyaika 60 minuuttia ja joka saavuttaa käsittelylujuuden neljässä tunnissa. Tämä tuote muodostaa vahvan ja kestävän liitoksen monien eri pintojen kanssa.

3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP460:n leikkaus- ja kuoriutumislujuus on erinomainen, ja se myös kestää hyvin iskuja. Se liimaa monia eri pintoja, kuten keraamisia materiaaleja, puuta ja joitakin muoveja. 3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP460:lla valmistelutyöt ja käyttö on yksinkertaista ja helppoa. Sekoita vain komponentit tilavuussekoitussuhteella 2:1 ja käytä sitten ohjeiden mukaisesti vahvan ja kestävän liimauksen saavuttamiseksi. Komponenttien sekoittaminen on helppoa, ja 60 minuutin työskentelyaika tarkoittaa, että käyttäjällä on runsaasti aikaa asetella liimattavat pinnat ennen kuin luja ja pitkäkestoinen liitos syntyy. Käytä sekoittamisen ja käytön helpottamiseksi duo-pak patruunoille tarkoitettua 3M™ Scotch-Weld™ EPX -liimauslaitetta.

Suositellut käyttökohteet

Liimaaminen

Liittäminen

Liimaukset

Kiinnitys

Kokoaminen

Kotelointi

Valukotelointi

Tiivistys

Mitä epoksiliimat ovat?

3M™-epoksiliimat kuuluvat rakenneliimoihin, joihin kuuluvat myös polyuretaani-, akryyli- ja syanoakrylaattiliimat sekä muita liimoja. Epoksit ovat aluksi reaktiivisia nestemäisiä polymeerejä, joita sekoitettaessa syntyy kemiallinen reaktio, jonka jälkeen ne kovettuvat kiinteäksi muoviksi. Kun kaksi komponenttia sekoitetaan oman sekoitussuhteensa mukaisesti, alkaa kovettumisprosessi, joka rajoittaa liiman annosteluaikaa ja pintojen asettelua. Työskentelyaika vaihtelee muutamasta minuutista kahteen vuorokauteen tai pidempään. Nämä rakenneliimat ovat leikkaus- ja kuoriutumislujuudeltaan vahvoja (riippuu sekoituksesta), ja ne kestävät kuumuutta ja kemikaaleja paremmin kuin tavalliset liimat. Epoksiliimat ovat yleisesti ottaen vahvimpia liimoja, ja niiden suorituskyky ja lämmön-, liuotinten- ja ulkoilmankestävyys ovat huippuluokkaa.

Epoksiliimoja käytetään yleisesti rakentamisessa, lentokoneiden ja autojen valmistuksessa, sotilassovelluksissa, polkupyörissä, laivoissa, golfmailoissa, suksissa ja lumilaudoissa sekä monissa muissa sovelluksissa; lähes missä tahansa, jossa tarvitaan vahvaa liimausta

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.