1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Liimat, tiivisteet ja täyteaineet
 4. Rakenneliimat
 5. Kaksikomponenttiset rakenneliimat
 6. 3M™ Scotch-Weld™ DP-100 epoksiliima, kirkas, 48,5 ml, 12/pakk

3M™ Scotch-Weld™ DP-100 epoksiliima, kirkas, 48,5 ml, 12/pakk

 • 3M ID 7100200484

Liima kovettuu jäykäksi ja kestää näin kovaa staattista kuormitusta

Korkea leikkauslujuus takaa pysyvän liitoksen

Työskentelyaika vain 5 minuuttia, käsittelylujuus saavutetaan huoneenlämmössä 20 minuutissa

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Liima kovettuu jäykäksi ja kestää näin kovaa staattista kuormitusta
 • Korkea leikkauslujuus takaa pysyvän liitoksen
 • Työskentelyaika vain 5 minuuttia, käsittelylujuus saavutetaan huoneenlämmössä 20 minuutissa
 • Alhainen viskositeetti, kirkas koostumus
 • UL 94 HB -sertifioitu

3M™ Scotch-Weld™ Epoksiliima DP100 on kaksikomponenttinen kova epoksiliima, joka kovettuu nopeasti ja on työstettävissä. Se on nopeasti asettuva epoksiliima, joka kovettuu huoneenlämmössä muodostaen kovan liitoksen. Alhainen viskositeetti helpottaa annostelua ja tasoittamista.

Kun tarvitset Duo-Pak (DP) -koon liimaa, ovat 3M:n annostelulaitteet luotettavin valinta sujuvaan ja tarkkaan mittaukseen, sekoitukseen ja annosteluun. Suuri leikkauslujuus takaa pysyvän liitoksen 3M™ Scotch-Weld™ Epoksiliima DP100 on juokseva ja monipuolinen rakenneliima, joka on tarkoitettu yleiskäyttöön liimauksissa. Sen alhainen viskositeetti ja kirkkaus sopivat monien pinnoille, mukaan lukien metallit, keraamiset pinnat, betoni ja puu. Korkean leikkauslujuutensa ansiosta se on luja ja kova liima, mikä tekee siitä ihanteellisen moniin eri sovelluksiin, sähkö-, rakennus- ja kulutustavarateollisuuksissa sekä yleisesti teollisuudessa. Suositellut käyttökohteet

Yleisiä liimauskäyttötarkoituksia monilla eri aloilla Moniin eri pintojen liittäminen kestävyyttä vaativissa liimaustöissä Käyttökohteet joita on työstettävä jälkikäteen Sovellukset joissa liimasaumojen on oltava läpikuultavia

Työskentelyaika vain 5 minuuttia, käsittelylujuus saavutetaan 20 minuutissa 3M™ Scotch-Weld ™ Epoksiliima DP100:n sekoitussuhde on 1:1. Sen ansiosta annostelu sujuu nopeasti ja tarkasti, ja koska työskentelyaika on viisi minuuttia, uudelleenasettelu tarkan lopputuloksen saavuttamiseksi on mahdollista. Liima saavuttaa käsittelylujuuden noin 20 minuutissa, ja se on täysin kovettunut 48 tunnin kuluttua (22°C lämmössä). UL 94 HB -sertifioitu. Tietoa epoksiliimoista Epoksiliimat – mukaan lukien viiden minuutin epoksiliimat – kuuluvat ”rakenneliimoihin”, joihin kuuluvat myös polyuretaani-, akryyli- ja syanoakrylaattiliimat sekä muita liimoja. Epoksit ovat nestemäisiä reaktiivisia polymeerejä, jotka sekoitettaessa reagoivat kemiallisesti ja kovettuvat sitten kiinteäksi muoviksi. Kun kaksi komponenttia sekoitetaan oman sekoitussuhteensa mukaisesti, alkaa kovettumisprosessi. Se määrittelee liiman työskentelyajan, jolloin kappaleet voi asetella kokoonpanoa varten. Työskentelyaika vaihtelee muutamasta minuutista useaan tuntiin. Näillä rakenneliimoilla on suuri leikkaus- ja kuoriutumislujuus (riippuu sekoituksesta), ja ne kestävät kuumuutta ja kemikaaleja paremmin kuin tavalliset liimat.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Käyttökohde Liimaus
Pinnan tyyppi Tasainen, Unpainted
Säiliön koko (metrijärjestelmä) 48.5 mL
Teollisuudenalat Kyltit, Metallintyöstö, Puuteollisuus, eErikoisajoneuvo
Tuotemerkit Scotch-Weld™