1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Kangas- ja ilmastointiteipit
 5. Ilmastointiteipit
 6. 3M™ 3939 ilmastointiteippi, hopea, 48 mm x 55 m, 24 rl/pakk

3M™ 3939 ilmastointiteippi, hopea, 48 mm x 55 m, 24 rl/pakk

 • 3M ID 7000028933
 • UPC 00051131069756

Teollisuusluokan ilmastointiteippi jatkoksiin, suojauksiin, paikkauksiin, tiivistyksiin ja saumauksiin

Suuri vetolujuus pitää tiukasti kiinni kuormituksessakin

Paksu kumihartsiliima tarttuu useimpiin karkeisiin ja sileisiin pintoihin muodostaen tiiviin liitoksen

Näytä enemmän tietoja

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Teollisuusluokan ilmastointiteippi jatkoksiin, suojauksiin, paikkauksiin, tiivistyksiin ja saumauksiin
 • Suuri vetolujuus pitää tiukasti kiinni kuormituksessakin
 • Paksu kumihartsiliima tarttuu useimpiin karkeisiin ja sileisiin pintoihin muodostaen tiiviin liitoksen
 • Hopeinen polyeteenipinta kestää kulumista, hankausta ja vettä
 • Hyvä valinta polyeteeniverhojen ripustamiseen eristystoimenpiteissä

3M™ Heavy Duty ilmastointiteipin 3939 vetolujuus ja pitokyky sopivat jatkoksiin, suojauksiin, paikkaamiseen, saumaamiseen, muovipeitteiden ripustamiseen, PVC-putkien tiivistämiseen, liukastumisvaarakohtien merkitsemiseen ja moneen muuhun teollisuussovellukseen.

3M™ Heavy Duty ilmastointiteippi 3939 on vettä kestävä polyeteenipintainen kangasteippi tarttuvalla luonnonkumiliimalla, joten se kiinnittyy ja muotoutuu erittäin hyvin. Teippimme voi katkaista helposti ja siististi, pitkittäis- tai poikittaissuuntaan, eikä se suikaloidu. Teollisuussovelluksiin kuuluu mm. polyeteenikankaiden ripustaminen eristystarkoituksessa, maalaussuojaukset ja hiekkapuhallustöiden ohiruiskutussuojaukset. Sitä käytetään myös yleisesti teollisuudessa kiinnittämiseen, mattotäytteiden saumaamiseen, johtojen kiinnittämiseen ja julistepahvien saranointiin. 3M™ Heavy Duty ilmastointiteippiä 3939 voidaan käyttää 93 °C:n lämpötiloissa. Se on palotestattu UL 723, ASTM E-84, NFPA 255, UBC 8-1 -standardien mukaisesti. Tuloksina oli palonleviämisindeksi 0, savunmuodostusindeksi 30. Ilmastointiteippi on työkalupakkien vakiovaruste huolto-, korjaus- ja rakennusaloilla. Nimitys "ilmastointiteippi" tulee hopeisen teipin alkuperäisestä käyttötarkoituksesta lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointisovelluksissa, joissa sitä käytettiin kanavien tiivistämiseen. Nykyään sitä käytetään paikkaamiseen, niputtamiseen, vahvistamiseen, merkitsemiseen, eristysten teippaamiseen/jatkoksiin, putkien ja sähköjohtojen päiden suojaamiseen, merkkaamiseen, väliaikaisiin korjauksiin, polyeteenikankaiden ripustamiseen ja kevyiltä hiekkapuhallusten ohiruiskutuksilta suojaamiseen. Ilmastointiteippiä käytetään kotitalouksissa, teollisuudessa ja kaupallisilla aloilla sekä rakentamis-, elektroniikka, teollisuus- vene-, sotilas-, savutuuletus-, kuljetus- ja ajoneuvomarkkinoilla.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.