3M™ Heavy Duty ilmastointiteipin 3939

3M ID 7000028933UPC 00051131069756
 • Teollisuusluokan ilmastointiteippi jatkoksiin, suojauksiin, paikkauksiin, tiivistyksiin ja saumauksiin
 • Suuri vetolujuus pitää tiukasti kiinni kuormituksessakin
 • Paksu kumihartsiliima tarttuu useimpiin karkeisiin ja sileisiin pintoihin muodostaen tiiviin liitoksen
 • Hopeinen polyeteenipinta kestää kulumista, hankausta ja vettä
 Lisää
Näytä kaikki tiedot

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
48 mm
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
54,8 m
Liimatyyppi
Kumi
Murtovenymä
17 Percent
Sääntelyavain
AD-00836
Sisä-/ulkokäyttöön
Sisäkäyttöön
Suoritustaso
Suorituskykyä
Suurin käyttölämpötila (Celsius)
93 Degree Celsius
Tausta materiaali
Polyeteeni kangasverkon/kumin päällä
Teipin kokonaispaksuus ilman taustapaperia (metrinen)
0,22 mm
Teollisuudenalat
Autoteollisuus, Elektroniikka, Huonekalut, Yleinen teollisuus, Metallintyöstö, eArmeija ja hallitus, MRO, eErikoisajoneuvo, Kuljetus, Puuteollisuus
Tuotemerkki
3M™
Tuotteen väri
Hopea
Varastointiaika
12 Month
Vetolujuus (metrinen)
47,3 N/100mm, 472 N/100mm
Lisätietoja
 • Teollisuusluokan ilmastointiteippi jatkoksiin, suojauksiin, paikkauksiin, tiivistyksiin ja saumauksiin
 • Suuri vetolujuus pitää tiukasti kiinni kuormituksessakin
 • Paksu kumihartsiliima tarttuu useimpiin karkeisiin ja sileisiin pintoihin muodostaen tiiviin liitoksen
 • Hopeinen polyeteenipinta kestää kulumista, hankausta ja vettä
 • Hyvä valinta polyeteeniverhojen ripustamiseen eristystoimenpiteissä

3M™ Heavy Duty ilmastointiteipin 3939 vetolujuus ja pitokyky sopivat jatkoksiin, suojauksiin, paikkaamiseen, saumaamiseen, muovipeitteiden ripustamiseen, PVC-putkien tiivistämiseen, liukastumisvaarakohtien merkitsemiseen ja moneen muuhun teollisuussovellukseen.

3M™ Heavy Duty ilmastointiteippi 3939 on vettä kestävä polyeteenipintainen kangasteippi tarttuvalla luonnonkumiliimalla, joten se kiinnittyy ja muotoutuu erittäin hyvin. Teippimme voi katkaista helposti ja siististi, pitkittäis- tai poikittaissuuntaan, eikä se suikaloidu. Teollisuussovelluksiin kuuluu mm. polyeteenikankaiden ripustaminen eristystarkoituksessa, maalaussuojaukset ja hiekkapuhallustöiden ohiruiskutussuojaukset. Sitä käytetään myös yleisesti teollisuudessa kiinnittämiseen, mattotäytteiden saumaamiseen, johtojen kiinnittämiseen ja julistepahvien saranointiin. 3M™ Heavy Duty ilmastointiteippiä 3939 voidaan käyttää 93 °C:n lämpötiloissa. Se on palotestattu UL 723, ASTM E-84, NFPA 255, UBC 8-1 -standardien mukaisesti. Tuloksina oli palonleviämisindeksi 0, savunmuodostusindeksi 30. Ilmastointiteippi on työkalupakkien vakiovaruste huolto-, korjaus- ja rakennusaloilla. Nimitys "ilmastointiteippi" tulee hopeisen teipin alkuperäisestä käyttötarkoituksesta lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointisovelluksissa, joissa sitä käytettiin kanavien tiivistämiseen. Nykyään sitä käytetään paikkaamiseen, niputtamiseen, vahvistamiseen, merkitsemiseen, eristysten teippaamiseen/jatkoksiin, putkien ja sähköjohtojen päiden suojaamiseen, merkkaamiseen, väliaikaisiin korjauksiin, polyeteenikankaiden ripustamiseen ja kevyiltä hiekkapuhallusten ohiruiskutuksilta suojaamiseen. Ilmastointiteippiä käytetään kotitalouksissa, teollisuudessa ja kaupallisilla aloilla sekä rakentamis-, elektroniikka, teollisuus- vene-, sotilas-, savutuuletus-, kuljetus- ja ajoneuvomarkkinoilla.

Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.