1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Kangas- ja ilmastointiteipit
 5. Ilmastointiteipit
 6. 3M™ Yleiskäyttöinen ilmastointiteippi 1900

3M™ Yleiskäyttöinen ilmastointiteippi 1900

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Hopeinen polyeteeniselkä kangasrakenteen päällä kestää kosteutta ja suoriutuu luotettavasti kosteissa olosuhteissa

Synteettinen kumiliima tarttuu heti metalliin, lasiin, muoviin, betoniin ja muihin pintoihin

Pinnalle voi kirjoittaa tusseilla väliaikaista merkintää varten

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 153KB)

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Hopeinen polyeteeniselkä kangasrakenteen päällä kestää kosteutta ja suoriutuu luotettavasti kosteissa olosuhteissa
 • Synteettinen kumiliima tarttuu heti metalliin, lasiin, muoviin, betoniin ja muihin pintoihin
 • Pinnalle voi kirjoittaa tusseilla väliaikaista merkintää varten
 • Teippi katkaistavissa helposti käsin, helppo käsitellä
 • Yksittäin pakattuna helpottaa tunnistusta ja rullan pitämistä puhtaana käyttöön asti

3M™ Yleiskäyttöinen ilmastointiteippi 1900 on hyvä teippi pitää työkalupakissa, sillä se soveltuu useaan yleiseen sovellukseen, kuten kevyeen tiivistämiseen, niputtamiseen, merkitsemiseen ja väliaikaisiin korjauksiin ei-kriittisissä sovelluksissa. Sen synteettinen kumihartsiliima tarttuu heti pehmeisiin metalleihin, lasiin, muoveihin, tiivistettyyn betoniin ja moneen muuhun, ja vettä kestävä polyeteenipinnoitus eristää hyvin kosteissakin olosuhteissa.

Tämä teippi on erittäin tehokas merkitsemistapa tilanteissa, jotka vaativat enemmän kestävyyttä ja pitolujuutta kuin paperiset tai sellofaaniteipit voivat tarjota. Se irtoaa helposti rullasta käsin, ja kankainen rakenne auttaa repimään sitä tasaisesti niin horisontaalisesti kuin vertikaalisestikin lisäten lujuutta. Teippi eristää ja muotoutuu kaarevien tai hieman epätasaisten pintojen ympärille. Pitämällä kustannustehokasta 3M™ Yleiskäyttöistä ilmastointiteippiä 1900 jokaisessa työkalupakissa, tulevat työmaan yksinkertaiset korjaustarpeet nopeasti hoidetuksi. Oikean ilmastointiteipin valinta Yksi tärkeimmistä huomioitavista asioista ilmastointiteippiä valitessa on sen käyttötarkoitus. Kun valitset tarkoituksiisi sopivaa 3M™ ilmastointiteippiä, harkitse seuraavia asioita: Suorituskykyiset teipit ja ulkokäyttöön tarkoitetut suojausteipit ovat parhaita sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettuja teippejä, jotka irtoavat siististi ja kestävät sääolosuhteita pitkään. Erittäin raskaan käytön, raskaan käytön ja monikäyttöiset teipit antavat luotettavaa suorituskykyä vaativalle urakkoitsijalle kunnossapitoon ja työmaiden sovelluksiin. Yleiskäyttöiset ilmastointiteipit tarjoavat kustannustehokkaan vaihtoehdon yleiseen ja kevyempään käyttöön kuten niputtamiseen, tiivistämiseen, kiinnittämiseen ja merkitsemiseen. Lujuus, kosteuden, hankauksen ja lämmönkesto ja siisti irrotettavuus vaikuttavata kaikkien ilmastointiteippien tehokkuuteen. Kaksi kolmesta tärkeimmästä elementistä, jotka määrittelevät nämä tekijät, ovat selkäaine ja liima. Mitä paksumpi selkä, sitä parempi vetolujuus (kestävyys vedettäessä) ja kosteuden ja kulumisen kestävyys. Synteettinen tai luonnonkumipohjainen liima tarttuu heti, antaa lujan pidon ja pitkäaikaisen kiinnityksen jopa kosteissa olosuhteissa. Tukeva selkäaineen ja liiman väliin laminoitu kangasrakenne lisää lujuutta ja auttaa katkaisemaan teipin suoraan. Viimeinen ja usein huomiotta jäävä yleinen fakta teipeistä on se, että niitä kaikkia tarvitsee säilyttää oikeissa olosuhteissa ja että niillä on tietty säilyvyysaika. Heikko tarttuvuus, irtoaminen, kiertyminen ja rikkoutuminen johtuvat useammin teipin iästä tai väärästä säilytystavasta kuin sen laadusta. Tuoteselosteet tulisi joka tapauksessa lukea huolella lävitse. Erityisesti teipin' teknisten tietojen tulisi täsmätä sovellukseen, jotta lopputulos on onnistunut ja kustannustehokas.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Kokonaisleveys (metrijärjestelmä) 50 mm
Teipin kokonaispaksuus ilman taustapaperia (metrinen) 0,147 mm
Tausta (kantoaine) materiaali Polyeteeni/kangasverkko
Tuotteen väri Hopea, Musta
Liimatyyppi Synteettinen kumi