3M™ 927 kaksipuolinen teippi, 1200 mm x 55 m

  • 3M ID 7000116585
  • UPC 05010027149205

50 µm paksu selkäaineeton teippi. #60 tiivistetty voimapaperilineri. Soveltuu monenlaisille materiaaleille. 300-sarjan Hi-strength akryyliliima. Täyttää Yhdysvaltain hallituksen määrityksen MIL-P-19834B, lisäys 1.

Hyvä yleiskäyttöinen laminointiteippi useisiin lujaa pitoa vaativiin ohuisiin liitoksiin. Ihanteellinen liittämään yhteen useita samanlaisia tai erilaisia materiaaleja sovelluksissa, jotka vaativat lujaa pitoa ja välittömästi tarttuvaa liimaa. Kalvojen, folioiden ja kankaiden liittämiseen. Vaahtomuovien, valokuvien, kankaiden tai muovisten nimikylttien laminointiin.

Käytä tilanteissa, jotka vaativat erinomaista UV- ja kemikaalikestävyyttä. Se on ihanteellinen ohuisiin korkean pitävyyden sovelluksiin.

Näytä enemmän tietoja

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • 50 µm paksu selkäaineeton teippi. #60 tiivistetty voimapaperilineri. Soveltuu monenlaisille materiaaleille. 300-sarjan Hi-strength akryyliliima. Täyttää Yhdysvaltain hallituksen määrityksen MIL-P-19834B, lisäys 1
  • Hyvä yleiskäyttöinen laminointiteippi useisiin lujaa pitoa vaativiin ohuisiin liitoksiin. Ihanteellinen liittämään yhteen useita samanlaisia tai erilaisia materiaaleja sovelluksissa, jotka vaativat lujaa pitoa ja välittömästi tarttuvaa liimaa. Kalvojen, folioiden ja kankaiden liittämiseen. Vaahtomuovien, valokuvien, kankaiden tai muovisten nimikylttien laminointiin
  • Käytä tilanteissa, jotka vaativat erinomaista UV- ja kemikaalikestävyyttä. Se on ihanteellinen ohuisiin korkean pitävyyden sovelluksiin
  • Kiinnittää yhteen useita erilaisia samanlaisia tai erilaisia materiaaleja

3M™ Selkäaineeton teippi 927:ssä on 300-sarjan Hi-strength akryyliliima 50 µm:n #60 tiivistetyllä voimapaperilinerilla.

Käytä 3M™ Selkäaineetonta teippiä 927 yleiseen liittämiseen, kalvojen jatkoksiin, folioihin, kankaisiin, vaahhtomuovien laminointiin ja metallisiin tai muovisiin nimikyltteihin. Selkäaineettomassa teipissämme on 300-sarjan Hi-strength akryyliliima ja tiivistetty voimapaperilineri. Käytä sitä tilanteissa, jotka vaativat erinomaista UV- ja kemikaalikestävyyttä. Se on ihanteellinen sovelluksiin, joissa tarve ohuisiin hyvää pitoa vaatimiin liitoksiin.

Käytä selkäaineetonta teippiämme kiinnittämään yhteen samanlaisia tai erilaisia materiaaleja tilanteissa, jotka vaativat lujaa ja välittömästi tarttuvaa liimaa.

Teipin tyypilliset käyttötarkoitukset ovat kalvojen jatkokset, foliot, kankaat, vaahtomuovien laminointi, valokuvat, metalliset tai muoviset nimikyltit sekä korkean ja matalan pintaenergian materiaalit.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Samankaltaiset tuotteet

Ensisijainen taustapaperin paksuus (metrinen) 0.09 mm
Ensisijainen taustaväri Ruskea
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä) 1200 mm
Kokonaispituus (metrijärjestelmä) 55 m
Käyttökohde Liimaus
Liimatyyppi 300 erittäin luja akryyli
Suojalineri 60# Tiivistetty voimapaperi
Suurin käyttölämpötila (Celsius) 121 ℃
Teipin kokonaispaksuus ilman taustapaperia (metrinen) 0.05 mm
Tuotemerkit 3M™