3M™ 3779 TC Quadrack sulateliima, 5 kg/pakk

 • 3M ID 7000000888
 • UPC 50021200857992

Korkea lämmönkestävyys ja kestävä liitos

Liima kestää polttoaineita, öljyä ja iskuja

Monikäyttöinen liima sopii monille eri pinnoille, mukaan lukien useat muovit

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Korkea lämmönkestävyys ja kestävä liitos
 • Liima kestää polttoaineita, öljyä ja iskuja
 • Monikäyttöinen liima sopii monille eri pinnoille, mukaan lukien useat muovit
 • Pitkä kiinnittymisaika mahdollistaa liitettävien kappaleiden säädön ja asettelun
 • Mieto tuoksu tekee työskentelystä miellyttävämpää

3M™ -kuumaliima 3779 on ruskean värinen, erittäin suorituskykyinen termoplastinen liima, joka on suunniteltu kestämään hyvin kuumuutta, iskuja, polttoaineita ja öljyjä. Soveltuu erityisesti sähkösovelluksiin, kuten johtojen ja kaapeleiden kiinnittämiseen sekä kapselointiin.

Tuote on valmistettu termoplastisesta hartsista, jonka kiintoainepitoisuus on 100%. Se sopii käytettäväksi yhdessä PG, TC, TCQ ja EC-kuumaliimauslaitteiden kanssa. 25 sekunnin avoin aika sekä 3,2 mm liimapalko riittävät sopivan asemoinnin ja kiinnittämisen hakemiseen, joten se sopii nopeatahtiseen tuotantoon kokoonpanossa, liittämisessä, yhdistämisessä, varmistamisessa, korjaamisessa, paneelien liittämisessä, niputtamisessa, sinetöinnissä, kapseloinnissa, vahvistamisessa, vaahtomuoviliimauksessa, pakkaamisessa, kiinnittämisessä ja sulkemisessa. 3M-kuumaliima 3779 on erittäin juokseva liima, jota käytetään yleisesti elektroniikkateollisuudessa. Tarttuu puuhun ja useisiin muoveihin. Liima täyttää UL 94 Listing V0 -vaatimukset. Hot Melt- ja Low Melt-kuumaliimojen korkea sulamispiste vaihtelee koostumuksesta riippuen välillä 121–196 °C (250–380 °F). Niitä annostellaan yleensä kuumaliimapistooleilla. Kuumaliimat kiinnittävät välittömästi monia eri muoveja, paperia ja puuta. Kun liimasaumaa lämmitetään uudelleen, osa liimoista pehmenee, jolloin liimatut pinnat voidaan irrottaa toisistaan. Nopeasti tarttuvat kuumaliimat nopeuttavat kokoonpanon ja tuotannon toimintaa. Low Melt-kuumaliimojen suhteellisen alhainen sulamispiste vaihtelee koostumuksesta riippuen välillä 76–121 °C (170–250 °F). Niitä annostellaan Low Melt-kuumaliimapistoolien avulla. LM-liimoja voidaan hyödyntää lämpöherkkiä materiaaleja, kuten vaahtomuoveja ja erilaisia muoveja kiinnittäessä. Ne kiinnittyvät välittömästi, mutta kun liimasaumaa lämmitetään uudelleen, osa liimoista pehmenee, jolloin liimatut pinnat voidaan irrottaa toisistaan. Low-melt-liimojen aggressiivinen kiinnittyminen kuumana nopeuttaa tuotanto- ja kokoonpanotoimintoja, joissa käytetään ohuita metalleja, muoveja sekä muita epähuokoisia materiaaleja. Voidaan käyttää myös erilaisten mainostaulujen, kukka-asetelmien ja harrastusprojektien rakentamiseen. Näitä liimoja käytetään myös valmistus-, kokoonpano- ja pakkausprosesseissa, ikkuna-, ovi, rakennus-, kuljetus-, elektroniikka- ja muilla teollisuudenaloilla sekä puutöissä, kaupan näyteikkunoiden esillepanoissa ja messunrakenteiden, palkintojen, lahjaesineiden, verhoilujen, äänikomponenttien ja kaappien rakentamisessa.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.