3M™ 3789 TC Quadrack sulateliima, 5 kg/pakk

 • 3M ID 7100008737
 • UPC 50021200823690

Iskunkestävyys tekee siitä pitkäikäisen

Liima kestää altistumista polttoaineille ja öljylle

Hyvä lämmönkestävyys (104 °C)

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Iskunkestävyys tekee siitä pitkäikäisen
 • Liima kestää altistumista polttoaineille ja öljylle
 • Hyvä lämmönkestävyys (104 °C)
 • Avoin aika mahdollistaa kappaleiden säädön ja asettelun
 • Monikäyttöinen liima sopii monille eri pinnoille, mukaan lukien useat muovit

3M™ Sulateliima 3789 on polyamidiliima, joka on suunniteltu iskun, polttoaineen- ja öljynkestäväksi liimaksi muoveille, vinyylille, puulle ja muille pintamateriaaleille. Tämä luja tuote on valmistettu 100% kiintoainepitoisesta termoplastisesta hartsista. Tämän kuumaliiman lämmönkestävyys on hyvä (104 °C) ja sen avoin aika mahdollistaa liimattavien kappaleidn säädön ja asettelun.

Kestävä, monikäyttöinen kuumaliima Kestävä ja luja 3M™ Kuumaliima 3789 on polyamidiliima, joka kestää iskuja ja antaa näin ollen pitkäkestoisen liimauksen. Tämän kuumaliiman lämmönkestävyys on hyvä (104 °C), sen polttoaineen- ja öljynkestävyys on hyvä ja sen avoin aika mahdollistaa istuvuussäädön ja asettelun. Tämä liima toimii parhaiten, kun sitä käytetään yhdessä 3M™ Kuumaliimalaitteiden PG, TC Quadrackin ja EC:n kanssa. 3M™ Kuumaliima 3789 tarttuu myös huonekaluissa, verhoilussa ja pientavaroissa käytettyyn puuhun, polyolefiineihin sekä kartonkiin ja muihin kevyisiin materiaaleihin. Sen 50 sekunnin avoin aika riittää asetteluun ja säätöihin, ja se tukee tehokasta tuotantoa monissa eri käyttötarkoituksissa.

Suositellut käyttökohteet 3M™ Kuumaliima 3789 sopii käytettäväksi monilla eri aloilla ja monissa eri käyttötarkoituksissa, mukaan lukien:

Ei-rakenteellisten komponenttien puukokoonpanoihin kodin ja toimiston huonekaluissa ja kaapistoissa “Kolmas käsi” -pidikekomponenttien kanssa, kun puurakenneliimat kovettuvat Kankaan liimaamiseksi puuhun reunuksissa ja punoksissa Laatikon pohjien, ohjauskiskojen ja jäykisteiden kiinnittämiseen Verhoilun kiinnittämiseksi puuhun ja muoviin Koristeellisten peitelistojen kokoamiseen

Tietoa kuumaliimoista Kuumaliimat ovat 100% kiintoainepitoista termoplastista hartsia. Nämä liimat on suunniteltu sulamaan uudelleen liimauksen jälkeen, jos ne altistetaan riittävän korkeille lämpötiloille. Kuumaliimojen etuna mekaanisiin kiinnikkeisiin ja eristysteippeihin nähden on se, että ne ovat lähes näkymättömiä pintojen välissä.

Kuumaliimamme nesteytyvät lämmitettäessä, täyttävät välykset nopeasti ja kostuttavat liimattavan pinnan. Kun liimaa on levitetty pinnalle, se jäähtyy, kovettuu ja saavuttaa liimauslujuuden sekunneissa. Nopean työskentelyajan ansiosta voit siirtää kokoamasi kappaleet välittömästi, joten et tarvitsi puristimia, kiinnityksiä tai lisäkuivatusaikaa tai -energiaa.

Pidä tuotanto käynnissä 3M™ Kuumaliimojen avulla 3M™ Kuumaliima

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.