3M™ 3747 TC Quadrack sulateliima, 5 kg/pakk

 • 3M ID 7000000877
 • UPC 50021200825618

Keskitasoinen lämmönkestävyys mahdollistaa lujaat liimaukset, jotka kestävät hyvin lämpötiloja

100-prosenttisesti kiintoaineita sisältävä liima, joka antaa lujan ja kestävän liitoksen

Tarttuu moniin eri pintoihin, joten se sopii moniin eri käyttötarkoituksiin

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Keskitasoinen lämmönkestävyys mahdollistaa lujaat liimaukset, jotka kestävät hyvin lämpötiloja
 • 100-prosenttisesti kiintoaineita sisältävä liima, joka antaa lujan ja kestävän liitoksen
 • Tarttuu moniin eri pintoihin, joten se sopii moniin eri käyttötarkoituksiin
 • Liiman joustavuus helpottaa levittämistä ja asettelua

3M™ Kuumaliima 3747 luo moniin eri käyttötarkoituksiin sopivan lujan ja luotettavan liimauksen. Kuumaliima 3747:n lämmönkestävyys on kohtalainen, joten sillä tehdyt liimaukset kestävät hyvin lämpötiloja irtoamatta tai muuttamatta muotoaan, ja se on myös pitkäkestoinen ja suorituskyvyltään poikkeuksellinen.

Joustava, kestävä ratkaisu 3M™ Kuumaliima 3747 on 100% kiintoainepitoinen liima. Tämä liima kiinnittyy lujasti moniin eri materiaaleihin, mukaan lukien moniin muoveihin, puuhun ja ohutlevymetalleihin. Vaikka se pystyykin luomaan lujan liitoksen, suunnittelimme tämän sulateliiman joustavaksi, mikä helpottaa liiman annostelua ja kohdistamista pinnoille. Liitoslujuudeltaan keskivahvan 3M™ Kuumaliima 3747:n luoma liitos on kestävä ja pitkäaikainen: voit siis luottaa sen suoristuskykyyn monissa eri käyttökohteissa.

Suositellut käyttökohteet 3M™ Kuumaliima 3747 sopii käytettäväksi monilla eri aloilla, mukaan lukien puutöissä, huonekaluissa, ajoneuvoissa, kuljetusalalla, ilmailualalla, verhoilussa, esittelytelineissä, mallikartoissa, sotilassovelluksissa, ikkunoissa, ovissa, rakennuksissa, palkintopokaaleissa, pikkuesineissä, äänentoistolaitteiden osissa, kaapistoissa, rakennusalalla, pakkauksissa ja elektroniikassa.

Tätä tuotetta voidaan käyttää seuraavissa tehtävissä:

Kokoonpano Kokoamiskiinnitys Kiinnitys Turvaliitokset Korjaus Valukotelointi Paneelien kiinnitys Johtimien kiinnitykset Niputus Tiivistys Kotelointi Jäykistäminen Vaahtomuovien liimaus Liimaukset Pakkaaminen

Tarkastelussa kuumaliimat Kuumaliimat ovat 100-prosenttisesti kiinteää termoplastista hartsia. Nämä liimat on suunniteltu sulamaan uudelleen liimauksen jälkeen, jos ne altistetaan riittävän korkeille lämpötiloille. Kuumaliimojen etuna mekaanisiin kiinnikkeisiin ja eristysteippeihin nähden on se, että ne ovat lähes näkymättömiä pintojen välissä.

Kuumaliimamme nesteytyvät lämmitettäessä, täyttävät välykset nopeasti ja kostuttavat liimattavan pinnan. Kun liimaa on levitetty pinnalle, se jäähtyy, kovettuu ja saavuttaa liimauslujuuden sekunneissa. Nopean työskentelyajan ansiosta voit siirtää kokoamasi kappaleet välittömästi, joten et tarvitsi puristimia, kiinnityksiä tai lisäkuivatusaikaa tai -energiaa.

Vaadi pitkäkestoisia tuloksia 3M™ Kuumaliima 3747 on lämmönkestävyydeltään keskitasoa ja joustava, joten sen avulla tehdyt liimaukset sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Saat monipuolista hyötyä tästä kuumaliimasta, joka tarjoaa sinulle poikkeuksellista suorituskykyä ja luotettavuutta pitkäaikaisiin tuloksiin.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.