1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomalaikat
 5. Viimeistelylaikat
 6. Scotch-Brite™ Deburr & Finish Pro Viimeistelylaikka DP-UD

Scotch-Brite™ Deburr & Finish Pro Viimeistelylaikka DP-UD

Products
 • Yhteenpuristettu rakenne parantaa hiomatuotteen kestävyyttä ja vahvuutta sekä pidentää sen käyttöikää
 • 3M tarkkuusmuotoillun keraamisen hiomajyvän ansiosta laikkojen hiontateho on erinomainen, mikä nopeuttaa jäysteenpoistoa.
 • Avoimen verkkorakenteen ansiosta hiontapöly ja lika pääsevät pois, mikä ehkäisee tukkeutumista
 • Täydellinen valinta keskitasoiseen ja raskaaseen jäysteenpoistoon
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Karkeus
Grade
Enimmäis-RPM
Max_RPM
Näytä kaikki tuotteet 
 Karkeus  Enimmäis-RPM
Tuotteet
Sulje
Lisätiedot
Enimmäis-RPM
11000, 12100
Halkaisija yhteensä (metrijärjestelmä)
114,3 mm
Hiontamateriaali
Tarkkuusmuotoiltu keraaminen
Karkeus
Karkea, Hieno, Keskisuuri
Keskireiän halkaisija (metrinen)
22 mm, 22,225 mm
Määrä pakkauksessa
5
Muodon tyyppi
Levy, Tyyppi 27
Teollisuudenalat
eLentokonetekniikka, Yleinen teollisuus, Metallintyöstö, MRO, Kuljetus ja raskaat koneet
Tuotemerkki
Scotch-Brite™
Tuotemuoto
Levy
Lisätietoja
 • Yhteenpuristettu rakenne parantaa hiomatuotteen kestävyyttä ja vahvuutta sekä pidentää sen käyttöikää
 • 3M tarkkuusmuotoillun keraamisen hiomajyvän ansiosta laikkojen hiontateho on erinomainen, mikä nopeuttaa jäysteenpoistoa.
 • Avoimen verkkorakenteen ansiosta hiontapöly ja lika pääsevät pois, mikä ehkäisee tukkeutumista
 • Täydellinen valinta keskitasoiseen ja raskaaseen jäysteenpoistoon
 • Tämä monipuolinen viimeistelylaikka on taloudellinen vaihtoehto perinteisille viimeistelyhiomarullille, liuskalaikoille ja hiomalaikoille

Uusi Scotch-Brite™ Deburr&Finish PRO -viimeistelylaikka on suunniteltu suoraviivaistamaan ja tehostamaan erilaisia metallintyöstön sovelluksia. Hiomatuotteilla on tavallisesti vain yksi ensisijainen käyttötarkoitus: jäysteenpoisto, viimeistely tai tasoitus. Tämä monikäyttöinen laikka on ainutlaatuinen, sillä se on suunniteltu tekemään kaikkea kolmea.

Soveltuu monille eri teollisuudenaloille
Scotch-Brite™ Deburr&Finish PRO -viimeistelylaikka soveltuu monille eri teollisuudenaloille, kuten öljy- ja kaasu-, ilmailu-, auto- ja metalliteollisuuteen. Laikkaa käytetään yleisesti erilaisten kappaleiden jäysteenpoistoon, tasoitukseen ja viimeistelyyn:

 • Kierteelliset tangot ja muut putkimaiset osat
 • Roottorit, vantit, turbiinin osat ja putkistot
 • Hammasrattaat, metallilevyt ja moottorien osat
 • Koneistetut ja stanssatut osat

3M tarkkuusmuotoiltujen keraamisten hiomajyvien ja Scotch-Brite™-teknologian edut
Scotch-Brite™ Deburr&Finish PRO -viimeistelylaikassa on kaikki Scotch-Brite™-hiomatuotteiden edut, kuten esimerkiksi tukkeutumattomuus ja mukautuvuus työkappaleen pinnan muotoihin. Laikan erottaa muista Scotch-Brite™-hiomatuotteista siinä hyödynnetty 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä. Tämä ainutlaatuinen hiomajyvä yhdistettynä laikan avoimeen verkkorakenteeseen mahdollistaa tehokkaan ja kestävän suorituskyvyn. Hiomajyvät murtuvat säännönmukaisesti hiottaessa, jolloin ne säilyttävät terävyytensä koko hiomatuotteen käyttöiän ajan. Terävää hiomamineraalia tasapainottavat pehmeät ja joustavat nailonkuidut, jotka mukautuvat pinnan epätasaisuuksiin ja kaarteisiin. Kuitujen avoin verkkorakenne mahdollistaa hiontapölyn ja lian poistumisen ja minimoi laikan tukkeutumisen. Avoimen verkkorakenteen ja 3M tarkkuusmuotoillun keraamisen hiomamineraalin yhdistelmä mahdollistaa erittäin tehokkaan hionnan, mutta takaa samalla yhtenäisen ja viimeistellyn lopputuloksen.

Monipuolista suorituskykyä kaikissa olosuhteissa
Yhteenpuristettujen viimeistelylaikkojen erot perinteisiin kierteellisesti valmistettuihin viimeistelylaikkoihin: Yhteenpuristettu rakenne on vahvempi ja kestävämpi. Yhteenpuristettu rakenne lisää laikkojen kestävyyttä reunoja ja kulmia käsiteltäessä. Yhteenpuristettuja laikkoja voidaan käyttää myötä- tai vastapäivään pyöritettyinä. Tätä laikkaa suositellaan käytettäväksi yhdessä 3M™ paineilmakäyttöisen kulma- tai suorahiomakoneen kanssa (myydään erikseen).

Scotch-Brite™ Deburr&Finish PRO -viimeistelylaikat ovat ihanteellinen valinta pintaruosteen ja hapettumien puhdistukseen. Laikat poistavat nopeasti lian, korroosion ja muut epäpuhtaudet tukkeutumatta ja kappaleen geometriaa muuttamatta. Aikaa säästyy ja työ valmistuu nopeammin.