1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomalaikat
 5. Hiomakalvolaikat
 6. 3M™ Cubitron™ II Hookit™ Hiomalaikka 775L

3M™ Cubitron™ II Hookit™ Hiomalaikka 775L

3M Tuotenumero 775L
21  Products
 • 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä hioo jopa kaksi kertaa nopeammin ja kestää jopa kuusi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomajyvät.
 • Ihanteellisia monenlaisiin sovelluksiin, etenkin aineenpoistoon
 • Hookit-kiinnitys nopeaan ja helppoon laikan vaihtoon
 • Monireikäinen rakenne poistaa pölyä nopeammin kuin 5- tai 6-reikäiset tuotteet
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Halkaisija yhteensä (metrijärjestelmä)
Overall_Diameter_Metric
Enimmäis-RPM
Max_RPM
Karkeus
Grit
21 Näytä kaikki tuotteet 
 Halkaisija yhteensä (metrijärjestelmä), Enimmäis-RPM  Karkeus
Tuotteet
Sulje
Lisätiedot
Aliteollisuudenalat
eLentokonetekniikka, Autoteollisuus, Kaapisto, Pinnoitteen hiominen, Mukautetut puutyöt ja valssaus, Huonekalut, Vene- ja laivateollisuus, Pintakäsittely, Asuntoautot, Erikoisajoneuvot
Enimmäis-RPM
12000, 15000
Ensisijainen sovellus
Metallintyöstö, Maalauksen valmistelu, pinnoitteen ja korroosion poisto, Puu, komposiitti ja kehittyneet metallit
Halkaisija yhteensä (metrijärjestelmä)
127 mm, 152,4 mm, 76,2 mm
Hiontamateriaali
Tarkkuusmuotoiltu keraaminen
Karkeus
120+, 150+, 180+, 220+, 240+, 320+, 400+, 80+
Käyttökohde
Viimeistelyhionta, Pinnan valmistelu
Kiinnittymistyyppi
Hartsi
Liitteen tyyppi
Tarranauha
Määrä pakkauksessa
250
Muodon tyyppi
Hookit-kalvo
Pinnoitteen tyyppi
Avoin pinta
Reiän kokoonpano
300DS, 500LG, 600LG
Reikien määrä
0, 150, 280, 60
Sijainti
Best
Suorituskyky
Pinnan valmistelu
Suurin nopeus
12000 rpm, 15000 rpm
Tausta materiaali
Kalvo
Teollisuudenalat
AOEM, Yhdistelmämuovi, Metallintyöstö, Maalauksen valmistelu, Kuljetus ja raskaat koneet, Puuteollisuus
Tuotemerkki
Cubitron™
Tuotemuoto
Levy
Tyhjiötuki
Kyllä
Lisätietoja
 • 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä hioo jopa kaksi kertaa nopeammin ja kestää jopa kuusi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomajyvät.
 • Ihanteellisia monenlaisiin sovelluksiin, etenkin aineenpoistoon
 • Hookit-kiinnitys nopeaan ja helppoon laikan vaihtoon
 • Monireikäinen rakenne poistaa pölyä nopeammin kuin 5- tai 6-reikäiset tuotteet
 • Laikan kalvotausta takaa paremman repäisylujuuden ja säilyttää laikan reunat ehjänä.

3M™ Cubitron™ II Hookit™ 775L Clean Sanding -hiomalaikka hioo jopa kaksi kertaa nopeammin ja kestää jopa kuusi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomalaikat. Hiomalaikkamme ovat ihanteellisia monenlaisiin sovelluksiin, etenkin aineenpoistoon, ja soveltuvat monien eri materiaalien hiontaan.

3M™ Cubitron™ II Hookit™ 775L Clean Sanding -hiomalaikoissa on perinteisiä hiomapaperilaikkoja parempi repäisylujuus. Laikkamme hiovat jopa kaksi kertaa nopeammin ja kestävät jopa kuusi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomapaperilaikat. Clean Sanding -tuotteidemme monireikäinen rakenne poistaa pölyä nopeammin kuin 5- tai 6-reikäiset hiomapaperilaikat. Hiomalaikkojen hiontateho säilyy paremmin ja ne kestävät pidempään, kun laikka ei tukkeudu pölystä. 775L-laikan monireikäinen rakenne ei vaadi reikien kohdistamista hioma-alustan kanssa, joten laikan vaihto on nopeaa ja helppoa. Laikkojen rakenne on suunniteltu niin, että hiomajyvien välissä on tilaa, jolloin hiontapöly ja muut hionnasta syntyvät roskat pääsevät poistumaan. Tämä mahdollistaa hiomalaikan tehokkaan suorituskyvyn ja tukkeutumattomuuden. Tukkeutumista ehkäisevän pinnoitteen ansiosta laikka suoriutuu myös kovien puumateriaalien, maalipintojen tai muiden haastavien materiaalien hionnasta, jotka yleensä tukkisivat laikan ja heikentäisivät hiontatehoa. 775L-hiomalaikoissa on 3M tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomamineraalia, jonka pyramidin muotoiset hiomajyvät leikkaavat metallia sen "raastamisen" sijaan. Pyramidin muotoiset hiomajyvät teroittuvat jatkuvasti murtuessaan ja mahdollistavat äärimmäisen nopean hionnan. 3M tarjoaa täyden valikoiman Hookit-laikkoja työtiloihin ja sovelluksiin, joissa liimaselkäiset laikat voivat pilaantua pölystä tai liasta. Hookit-laikat muodostavat yleensä hienomman pinnan kuin liimataustaiset hiomalaikat, joten niitä käytetään usein käyttökohteisiin, joissa 3M™ Stikit™ -laikka olisi liian aggressiivinen. Laikkamme ovat ihanteellisia monenlaisiin sovelluksiin, etenkin aineenpoistoon, ja soveltuvat monien eri materiaalien, kuten metallien, komposiittien, Gelcoat-pinnoitteiden ja kovien puumateriaalien hiontaan. Hookit-hiomalaikat kiinnittyvät helposti ja nopeasti Hookit hioma-alustaan (myydään erikseen). Ne voidaan irrottaa helposti ja niitä voidaan käyttää aina uudelleen koko hiomalaikan käyttöiän ajan. Parhaan pölynpoiston saat käyttämällä 3M Elite -epäkeskohiomakoneita ja 3M Hookit Clean Sanding -hioma-alustoja (molemmat myydään erikseen).

Käyttökohteet

 • Ihanteellisia monenlaisiin sovelluksiin, etenkin aineenpoistoon; soveltuvat monien eri materiaalien, kuten metallien, komposiittien, Gelcoat-pinnoitteiden ja kovien puumateriaalien, hiontaan.
Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.