1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomaharjat
 5. Bristle-harjat ja -laikat
 6. Scotch-Brite™ SR Radial Bristle -harjalaikka

Scotch-Brite™ SR Radial Bristle -harjalaikka

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

40 laikan mukana toimitetaan Roloc™-kiinnitystarvikkeita, kuten Roloc™-muovinapit ja pidikkeet.

Laikat voidaan kiinnittää kulma- tai suorahiomakoneeseen 3M™ 990- tai 991-karoilla (myydään erikseen)

Harjan ainutlaatuinen rakenne ja muovihiukkaset poistavat tiivisteen kevyesti vahingoittamatta käsiteltävää osaa

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • 40 laikan mukana toimitetaan Roloc™-kiinnitystarvikkeita, kuten Roloc™-muovinapit ja pidikkeet
 • Laikat voidaan kiinnittää kulma- tai suorahiomakoneeseen 3M™ 990- tai 991-karoilla (myydään erikseen)
 • Harjan ainutlaatuinen rakenne ja muovihiukkaset poistavat tiivisteen kevyesti vahingoittamatta käsiteltävää osaa
 • Tiivisteen poistoon ei tarvita kemiallisia yhdisteitä
 • Pienet kannettavat laikat tiivisteen tehokkaaseen poistoon hankalista kohdista

Scotch-Brite™ SR Radial Bristle -harjalaikan terävät muovihiukkaset on upotettu joustaviin kimmoisiin harjaksiin, jotka mukautuvat joustavasti materiaaliin. Laikat poistavat kevyttä silikonia ja liima-aineita vahingoittamatta alla olevaa pintaa.

Scotch-Brite™ SR Radial Bristle -harjalaikkoja käytetään kevyiden pinnoitteiden poistamiseen alla olevia pinnoitteita irrottamatta. Harjalaikkamme ovat hyvä vaihtoehto kemiallisille yhdisteille ja käsin raaputukselle. Työ vie vähemmän voimia ja aikaa säästyy. Voimakkaita kemikaaleja, erityistä tuuletusta ja puhdistuslaitteita ei tarvita. SR Radial Bristle -harjalaikka poistaa suositelluilla nopeuksilla tiivisteen, silikonin ja liima-aineiden kevyeen poistoon useimmilta pinnoilta. Harjoissa ei ole kovia reunoja, kuten muissa vastaavissa laikoissa, joten niitä voidaan painaa kaareviin ja onttoihin kohtiin jättämättä työkappaleeseen kovertumia ja jälkiä. Scotch-Brite™-laikkojen joustavat harjakset mukautuvat osan muotoihin. Niillä saadaan yhtenäistä viimeistelyjälkeä myös ulkonemien ympärillä, urissa, kuvioissa ja muissa hankalissa paikoissa. Mukana toimitetaan Roloc™-kiinnitystarvikkeita, kuten Roloc-muovinapit ja pidikkeet. Laikat voidaan kiinnittää näillä napeilla ja pidikkeillä nopeasti ja helposti esimerkiksi kulma- ja suorahiomakoneisiin. Laikka kiinnittyy ja irtoaa kätevästi lyhyellä kiertoliikkeellä hiomakoneesta. Laikan vaihto sujuu nopeasti. Scotch-Brit SR Radial Bristle -harjalaikkoja voidaan käyttää myös eri 3M™-karojen kanssa, kun halutaan säätää sen leveyttä ja mukauttaa kokoa tiettyihin tehtäviin. Hiontaan tarvitaan vain vähän painetta ja voimaa, sillä aggressiivinen hiomateho, mukautuvat harjakset ja työkalun voima vähentävät käyttäjän työmäärää.

Suositellut käyttökohteet
 • Poistavat kevyttä tiivistettä, silikonia ja liima-aineita vahingoittamatta alla olevaa pintaa

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.