1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomalaikat
 5. Hiomalaikat pikakiinnityksellä
 6. Scotch-Brite™ Roloc™ Viimeistelylaikka SE-DR

Scotch-Brite™ Roloc™ Viimeistelylaikka SE-DR

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Karkea, luja kuitulaikka aggressiiviseen jäysteenpoistoon ja viimeistelyyn

Tukkeutumista estävä ja vähän lämpöä tuottava avoin verkkorakenne takaa yhdenmukaisen viimeistelyjäljen

Mukautettava laikka käsittelee pinnat kovertamatta ja vahingoittamatta perusainetta ja aiheuttamatta koloja

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Karkea, luja kuitulaikka aggressiiviseen jäysteenpoistoon ja viimeistelyyn
 • Tukkeutumista estävä ja vähän lämpöä tuottava avoin verkkorakenne takaa yhdenmukaisen viimeistelyjäljen
 • Mukautettava laikka käsittelee pinnat kovertamatta ja vahingoittamatta perusainetta ja aiheuttamatta koloja
 • Kätevän 3M™ Roloc™ -kiinnitysjärjestelmän ansiosta laikan vaihto sujuu helposti ja nopeasti

Karkeassa Scotch-Brite™ Roloc™ SE -pinnankäsittelylaikassa on tehokas ja nopea 3M™ Roloc™ -kiinnitysjärjestelmä. Laikkamme on suunniteltu raskaaseen jäysteenpoistoon ja viimeistelyyn. Niiden mukautuva kuitu ja tukeva Roloc-selkä sopivat aggressiiviseen hiontaan.

Käytä Scotch-Brite™ Roloc™ SE -pinnankäsittelylaikkaa raskaassa jäysteenpoistossa ja viimeistelyssä. Laikoissamme on tehokas 3M™ Roloc™ -kiinnitysjärjestelmä, jolla laikan vaihtaminen sujuu helposti ja nopeasti. Laikkojen kuiturakenne mukautuu epäsäännöllisiin ja muotoiltuihin pintoihin. Roloc-selkä tukee laikkaa aggressiivisessa hionnassa. Avoin verkkorakenne ehkäisee tukkeutumista eikä kuumene. Hioma-aineena on terävää alumiinioksidimineraalia, jolla saadaan yhtenäistä viimeistelyjälkeä. Alumiinioksidi on luja, kestävä hiomamineraali, joka murtuu itsestään käytön aikana paljastaen jatkuvasti uusia teräviä hiomajyvän reunoja. Se hioo nopeasti ja kestää pitkään, kun taas perinteiset hioma-aineet, kuten granaatti, kuluvat nopeasti käytössä. Alumiinioksidimineraalia käytetään usein hiontaan ja viimeistelyyn sen nopeuden, kovuuden, lujuuden ja vähäisen lämmönmuodostuksen takia. Sitä voidaan käyttää monenlaisille materiaaleille puun ja metallin työstössä, myös rautaseoksille. Scotch-Brite-pinnankäsittelytuotteissa on nailonkuituihin tai synteettisiin kuituihin yhdistettyjä hioma-aineita. Hioma-aineiden yhdistäminen kuituihin luo hiomajärjestelmän, joka tarjoaa yhdenmukaisia tuloksia tuotteen koko käyttöiän ajan. Avoin verkkomateriaali tuottaa vähän lämpöä, mikä vähentää osien värimuutosten ja käpristymisen riskiä. Kuidut ehkäisevät kuormitusta ja pitävät yllä hiomamineraalien hiontatehoa rajoittamalla nailonkuitujen tukkeutumista, mikä myös pidentää laikan käyttöikää. 3M Roloc -kiinnitysjärjestelmä pitää kiinnityksen tiukkana raskaissakin sovelluksissa. Meillä on laaja valikoima Roloc-laikkoja, jotka on helppo ja nopea vaihtaa eri tehtävien välillä. Laikat on helppo tunnistaa värikoodin perusteella. Nopeasti vaihdettavat 3M Roloc TR-, TS- ja TSM-laikat ovat pienempiä laikkoja, jotka kiinnittyvät helposti ja nopeasti Roloc-hioma-alustaan*. Laikat on helppo vaihtaa eri vaiheiden välillä ja monivaiheisissa viimeistelyprosesseissa. * Myydään erikseen

Suositellut käyttökohteet
 • Käytetään raskaaseen jäysteenpoistoon ja viimeistelyyn
 • Sopii monenlaisille materiaaleille puun ja metallin työstössä, myös rautaseoksille

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Vastaavia Tuotteita