3M™ PELTOR™ X3 Kuulonsuojain

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Vaimentaa melua jopa 33 dB

Leveä ja litteä pääpanta on sähköeristetty, ja kuulonsuojaimet ovat dielektriset.

Suojaustaso on helppo tunnistaa värikoodauksen ansiosta

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 815KB)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Vaimentaa melua jopa 33 dB
 • Leveä ja litteä pääpanta on sähköeristetty, ja kuulonsuojaimet ovat dielektriset
 • Suojaustaso on helppo tunnistaa värikoodauksen ansiosta
 • Uudenlainen tiivisterengas parantaa suorituskykyä viemättä tilaa ja lisäämättä painoa
 • Leveät ja joustavat pehmusteet ovat mukavat käytössä
 • Kaksiosainen päälakisanka mahdollistaa lämmön haihtumisen, ja sisäpuolen ruostumaton teräsrakenne jakaa paineen tasaisesti ja mahdollistaa käyttömukavuuden 8 tunnin ajan
 • Rakenne on suunniteltu siten, että se jakaa paineen tasaisesti ja takaa käyttömukavuuden
 • ABS-muovikuvut ovat jäykät, lujat ja iskunkestävät
 • Kupujen pehmeä kestomuovipolyuretaanista (TPU) valmistettu ulkokuoren pinnoite suojaa niitä hankaukselta ja kolhuilta

3M™ PELTOR™ X3 ‑kuulonsuojaimissa on sähköeristetty kaksinkertainen päälakisanka, jonka ansiosta kuulonsuojaimet eivät hiosta päälakea. Erityisrakenteisella tiivisterenkaalla varustetut suojaimet vaimentavat melua jopa 33 dB olematta silti raskaat.

Käytä 3M™ PELTOR™ X3 -kupusuojaimia tehokkaaseen kuulonsuojaukseen melun ollessa kohtalaista tai kovaa. X3-kuulonsuojaimissa on punainen värikoodaus, joten oikean suojaustason valitseminen X-sarjan valikoimasta on helppoa. Kun 3M:n legendaarinen kuulonsuojausosaaminen yhdistyy nykyteknologiaan, tuloksena ovat kupusuojaimet, joissa on melunvaimennusta tehostava tiivisterengas mutta ei ylimääräistä painoa. Kevyet ja virtaviivaiset X3-kupusuojaimet vaimentavat melualtistusta jopa 33 dB. Päälakisangan sähköeristetty kaksoisrakenne vähentää lämmön kertymistä päälaelle, ja muovipäällysteinen ruostumaton teräslanka tekee siitä 3M:n vankkatekoisimman. Lujatekoinen sanka on myös mukava käytössä, sillä litteässä ja leveässä päälakisangassa on pehmeä muovipinnoite, joka tasaa päälakeen kohdistuvan paineen. Sangan pinnassa ei ole metallia, joten se on sähköeristetty ja suojaa tehtävissä, joissa on kipinöinnin tai sähköiskun vaara. Huolellisen muotoilun ansiosta käytössä olevia kuulonsuojaimia on helppo säätää liu'uttamalla. Leveät ja joustavat pehmusteet lisäävät käyttömukavuutta, ja kupujen kapea rakenne parantaa yhteensopivuutta muiden henkilönsuojaimien kanssa. Pehmusteita ja vaahtomuovitäytteitä on saatavana erikseen myytävänä hygieniasarjana. Kuluneet tai vaurioituneet osat on helppo vaihtaa, mikä pidentää tuotteen käyttöikää. Saatavana myös kypäräkiinnityksellä ja niskasangalla.

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).