1. 3M Suomi
  2. 3M Teollisuus
  3. Teollisuusteipit ja –liimat kunnossapito- ja korjaustoimintoihin
3M Teollisuus
Optimizing/Problem Solving: MRO Repair & Rework
Ratkaisuja huolto- ja kunnossapitotöihin

3M Teollisuusteipit ja –liimat jokapäiväisiin kunnossapito- ja korjaustoimintoihin

Kunnossapito- ja korjaustoimet ovat turvallisempia ja tehokkaampia, kun kohteeseen valitaan oikeat tuotteet ja ratkaisut. Kunnossapitotehtävien moninaisuus ja arvaamattomuus saattavat tehdä kulutushyödykkeiden hallinnoimisesta haastavaa. 3M:n tuotevalikoima kunnossapito- ja korjaustöihin sisältää yli 100 tuotetta, jotka on pakattu helpottamaan niiden ostamista, käyttöä ja kulutuksen seurantaa. Valikoma sisältää kaiken tarvittavan yleiseen puhdistamiseen, korjaamiseen ja kunnossapitoon, peittämiseen ja suojaamiseen, liimaamiseen ja tiivistämiseen, pakkaamiseen ja moneen muuhun tarkoitukseen. 3M teollisuusteipit ja -liimat auttavat sinua turvallisen ja laadukkaan työskentely-ympäristön ylläpitämisessä.Maalarinteipit, ilmastointi- ja kangasteipit

3M™ maalarinteippivalikoimasta on helppo valita kohteeseen parhaiten soveltuva teippi. Yksinkertaistettu viiden teipin järjestelmä on rakennettu helpottamaan oikean teipin valintaa ja varmistamaan oikea suorituskyky sovelluksen vaatimuksiin. 3M™ ilmastointi- ja kangasteipit tarttuvat pintaan luotettavasti, olipa pinta sileä tai epätasainen ja karkea, kestipä työsi tunnin tai vuoden. 3M:n valikoima sisältää useita teippejä eri vaatimuksiin, jotta työt saadaan tehtyä laadukkaasti ja helposti.


Pakkausteipit, katkaisulaitteet ja vahvat lasikuituteipit

3M™ tarjoaa täyden valikoiman korkealaatuisia, jatkuvasti luotettavia kartonginsuljentajärjestelmiä ja markkinoiden johtavia lujia teippejä, jotka on suunniteltu vastaamaan lähes kaikkia sidontaan, niputtamiseen tai vahvistamiseen liittyviä haasteita. Laatua tarjotaan teipeillä, jotka pitävät tuotantolinjat käynnissä pienemmällä määrällä keskeytyksiä ja varmistavat, että pakkaukset pysyvät suljettuna saapumisen yhteydessä.


Yksipuoliset erikoisteipit

3M teippivalikoimasta löytyy paljon ratkaisuja erikoistarpeisiin, kuten sovelluksiin joissa teipiltä vaaditaan esim. sähkönjohtavuutta, heijastavuutta tai tärinän vaimennuskykyä. Valikoimasta löytyy myös paljon teippejä ylesiin sovelluksiin kuten suojaamiseen, merkitsemiseen, rajaukseen, peittämiseen ja värikoodaukseen.


Selkäaineettomat ja kaksipuoliset teipit

Monipuolisuus, käyttömukavuus ja nopeus. Näistä ominaisuuksista voit nauttia kokoonpanotoimintoja varten tarkoitettujen kaksipuolisten Scotch® ATG -teippien avulla. Liimaa, liitä, kiinnitä tai laminoi helposti materiaaleja kuten paperi, muovi, metalli, vaahtomuovi ja paljon muita.


3M™ VHB™ -teipit ja kaksipuoliset vaahtoteipit

3M™ VHB™ on yllättävän vahva, nopea ja helppo tapa luoda kestäviä, luotettavia liitoksia. 3M™ VHB™ -teipit tarjoavat mahdollisuuksia, jotka poistavat niitit, ruuvit, pultit ja saumat sekä parantavat suunnittelutyötä, estetiikkaa ja tuottavuutta.

Liimat ja tiivisteaineet

Riippumatta liimaustarpeistasi, 3M™ Rakenneliimat tarjoavat sinulle edistyneen lujuuden, kestävyyden, vähäisen hajun ja paremman estetiikan. 3M™ Sprayliimat ovat erittäin monipuolisia metallin, korkeapainelaminaatin, muovin, eristeiden, vaahtomuovin, kankaan, puun, MDF:n ja monien muiden materiaalien liimaukseen.

Pidä meihin yhteyttä

Olemme täällä auttaaksemme.

Tarvitsetko apua oikean tuotteen etsimisessä projektiasi varten? Ota yhteyttä, jos tarvitset tuote-, teknisiä tai sovellusohjeita tai haluat tehdä yhteistyötä 3M:n teknisten asiantuntijoiden kanssa.