1. 3M Suomi
 2. 3M Teollisuus
 3. Silver hioma- ja katkaisulaikat
3M Teollisuus

Uudet 3M™ Silver hioma- ja katkaisulaikat ammattikäyttöön

Pitkäkestoista suorituskykyä vaativaan käyttöön

 • Uusissa 3M™ Silver hioma-ja katkaisulaikoissa hyödynnetään 3M tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää. Tämän johdosta ne kestävät huomattavasti pidempään kuin perinteiset, esim. alumiinioksidi- tai alumiinizirkonium-mineraalia sisältävät hiomatuotteet. 3M Silver hiomatuotteet tarjoavat erinomaisen kestävyyden kustannustehokkaaseen hintaan. Yksi laikka kaikille materiaaleille.


Saatavilla nyt: 3M™ Silver hioma- ja katkaisulaikat

Lyömätön yhdistelmä suorituskykyä ja kestävyyttä!

Viimeisin uutuus metallintyöstön vaativiin tarpeisiin: 3M™ Silver katkaisu- ja hiomalaikat. 3M tarkkuusmuotoillun keraamisen hiomajyvän ansiosta laikkojen pitkä käyttöikä ja nopea hiontateho tekevät niistä ylivertaisen houkuttelevia. Nämä tuotteet eivät ole pelkästään uusia vaan vallankumouksellisia.

 • 3M™ Silver hiomalaikat edustavat uudenlaista vaihtoehtoa hiontatyön tehostamiseen. Niiden suorituskyky perustuu legendaarisen nopeuden ja pitkäkestoisuuden mahdollistavaan 3M tarkkuusmuotoiltuun keraamiseen hiomajyvään. Soveltuvat hitsisaumojen poistoon, viisteytykseen, reunojen muotoiluun ja moniin muihin hiontasovelluksiin tarjoten nopeamman hionnan ja pidemmän käyttöiän kuin alumiinioksidi- tai alumiinizirkoniumlaikat.

 • Uudet 3M™ Silver katkaisulaikat tarjoavat ensiluokkaisen suorituskyvyn kustannustehokkaaseen hintaan. Laikoissa hyödynnetty 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä mahdollistaa nopean suorituskyvyn, alhaisemman työstölämpötilan ja pitkän käytttöiän kaikilla materiaaleilla. Asiakkailta saamamme palautteen mukaan laikat kestävät pidempään kuin kilpailevat alumiinioksidi- ja alumiinizirkoniumlaikat. Se tarkoittaa vähemmän laikan vaihtoja ja useampia valmiita osia per laikka, mikä parantaa yrityksen tuottavuutta ja pitää kustannukset alhaisempina.


Katso, mitä käyttäjät sanovat 3M™ Silver hiomatuotteista

3M™ Silver katkaisu- ja hiomalaikat tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja kustannustehokkuuden - eikä tämä ole vain meidän sanomaa. Nämä yritykset hyödyntävät jo niiden etuja.

 • Asiakasreferenssi | Metalliteollisuus

  Hiiliteräksen hitsisauman hionnassa 3M™ Silver hiomalaikka suoriutui erään asiakkaan mukaan 28 % nopeammin ja kului 95 % vähemmän kuin nykyinen alumiinioksidilaikka.

 • Asiakasreferenssi | Metalliteollisuus

  Teräksestä ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen putkien katkaisussa 3M™ Silver katkaisulaikat kuluivat 50 % vähemmän kuin kyseisen asiakkaan perinteinen alumiinioksidilaikka.

 • Asiakasreferenssi | Metalliteollisuus

  Metallilevyn katkaisussa 3M™ Silver katkaisulaikka kului 40 % vähemmän kuin kyseisen asiakkaan perinteinen alumiinizirkoniumlaikka.

 • Asiakasreferenssi | Terästeollisuus

  Laserleikatun ruostumattoman Hardox 960 -teräksen purseenpoistossa 3M™ Silver hiomalaikka kesti kaksi kertaa pidempään ja vaati käyttäjältä vähemmän voimaa verrattuna perinteisiin keraamisiin hiomalaikkoihin.


Pysy kuulolla ja varmista, että sinulla on viimeisimmät laikat käytössäsi

Autamme sinua valitsemaan käyttökohteeseesi parhaiten sopivat teollisuushiomatuotteet. 3M-hiomatuoteasiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja varmistaa, että saat työhösi parhaiten sopivat tuotteet.
Jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai tekniseen tukeen liittyvistä aiheista, voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse numeroon 09-5252 1.


Lisätietoa 3M™ Silver hioma- ja katkaisulaikoista metalliteollisuuden tarpeisiin


Hero-tunnus ja metallityöntekijöiden ryhmä, joka pitelee 3M-sähkötyökaluja ja Cubitron II -tuotteita 
Kaipaatko lisää vauhtia?

Jos tarvitset vielä nopeampaa suorituskykyä, kokeile 3M™ Cubitron™ II -hiomatuotteita

LUE LISÄÄ