Kodin remontointi
Tervetuloa 3M:n DIY kodin remontointi -sivustolle
 • 3M:n tuoteperhe sisältää tuotteita teipeistä ja hiomatarvikkeista suoja- ja kiinnitystarvikkeisiin itse tehtäviä remontteja varten. Kodin remontointitarvikevalikoimamme sisältää tuotteita, joiden avulla saat urakat toteutettua nopeasti ja helposti. Saat aiempaa siistimpiä ja laadukkaampia tuloksia jokaisella remontointikerralla.


 • Scotch® ja ScotchBlue™ Maalarinteipit

  Suunnitteletko olohuoneen maalaamista uudella värillä tai korostusseinän tekemistä? Kenties haluat piristää käytävän ilmettä. Scotch® ja ScotchBlue™ maalarinteippien avulla saat pidettyä maalauspinnat siisteinä ja maalirajaukset suorina.

 • Scotch® DIY- ja korjausteipit

  Scotch® ilmastointi- ja DIY -teippien avulla tavallisimmat kodin remontointityöt sujuvat kuin lasten leikki. Voit valita yleis- ja erikoiskäyttöön tarkoitetuista remonttiteippituotteista, jotka ovat ihanteellisia korjaus- ja remonttitehtäviin.

 • 3M™ Turvallisuus

  Turvallisuuden tulee olla aina etusijalla kokemuksestasi riippumatta. 3M:n DIY -suojatuotteet suojaavat sinua meteliltä, höyryiltä ja pölyltä, jotta voit keskittyä itse työhön.

 • Command™-brändin pintoja vahingoittamattomat kiinnitysratkaisut

  Unohda naulat ja ruuvit – Command™-tuotteilla kodin sisustaminen ja järjestely onnistuu helposti seinäpintoja vahingoittamatta. Näiden tuotteiden käyttö ja irrotus on helppoa, joten voit ripustaa kuvia, koukkuja ja paljon muuta sekä järjestellä tiloja niin usein kuin haluat.

 • Scotch® Asennus, kiinnitys ja suojaus

  Hylkää porakone ja sano hyvästit ruuveille. Kiinnitä ja varmista Scotch® Kiinnitysteipin sekä uudelleenkäytettävien kiinnittimien avulla.


DIY ja kodin remontoinnin videot

3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen