Kodin remontointi
Tervetuloa 3M:n DIY kodin remontointi -sivustolle
  • 3M:n tuoteperhe sisältää tuotteita teipeistä ja hiomatarvikkeista suoja- ja kiinnitystarvikkeisiin itse tehtäviä remontteja varten. Kodin remontointitarvikevalikoimamme sisältää tuotteita, joiden avulla saat urakat toteutettua nopeasti ja helposti. Saat aiempaa siistimpiä ja laadukkaampia tuloksia jokaisella remontointikerralla.


  • Suunnitteletko olohuoneen maalaamista uudella värillä tai korostusseinän tekemistä? Kenties haluat piristää käytävän ilmettä. Scotch® ja ScotchBlue™ maalarinteippien avulla saat pidettyä maalauspinnat siisteinä ja maalirajaukset suorina.

  • Scotch® ilmastointi- ja DIY -teippien avulla tavallisimmat kodin remontointityöt sujuvat kuin lasten leikki. Voit valita yleis- ja erikoiskäyttöön tarkoitetuista remonttiteippituotteista, jotka ovat ihanteellisia korjaus- ja remonttitehtäviin.

  • Turvallisuuden tulee olla aina etusijalla kokemuksestasi riippumatta. 3M:n DIY -suojatuotteet suojaavat sinua meteliltä, höyryiltä ja pölyltä, jotta voit keskittyä itse työhön.

  • Unohda naulat ja ruuvit – Command™-tuotteilla kodin sisustaminen ja järjestely onnistuu helposti seinäpintoja vahingoittamatta. Näiden tuotteiden käyttö ja irrotus on helppoa, joten voit ripustaa kuvia, koukkuja ja paljon muuta sekä järjestellä tiloja niin usein kuin haluat.

  • Hylkää porakone ja sano hyvästit ruuveille. Kiinnitä ja varmista Scotch® Kiinnitysteipin sekä uudelleenkäytettävien kiinnittimien avulla.