1. 3M Suomi
  2. 3M Terveydenhoito
  3. Omarahoitteinen tutkimus (ISR = Investigator Sponsored Research)
3M Terveydenhoito

Omarahoitteinen tutkimus

black mesh banner
Riippumaton tutkimus

3M on sitoutunut tukemaan omarahoitteista tutkimusta (ISR) silloin, kun se on yhteisen edun mukaista, ja laajentamaan siten 3M-tuotteiden tieteellistä ja teknistä tuntemusta.

LÄHETÄ SUUNNITELMASI

Olet poistumassa 3M:n sivulta. 3M ja EnvisionPharma vastaanottavat ja käsittelevät tutkimustukipyyntöjä yhteistyössä.

OK

3M Health Care on maailman johtava yritys, joka tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja tehohoitoon, krooniseen hoitoon, infektioiden ennaltaehkäisyyn, suunhoitoon, terveydenhuollon tietohallintoon, lääkkeiden antoon ja elintarviketurvallisuuteen. 3M:n luotettavat tuotteet edistävät terveyttä parantamalla terveydenhuollon laatua, kuluja ja hoidon tuloksia.

3M on sitoutunut tukemaan omarahoitteista tutkimusta (ISR) silloin, kun se on yhteisen edun mukaista, ja laajentamaan siten 3M-tuotteiden tieteellistä ja teknistä tuntemusta. Omarahoitteisia tutkimuksia ovat yritysten ulkopuolisten tutkijoiden (kuten yksittäisten tutkijoiden, instituutioiden, yhteistyötä tekevien tutkimusryhmien ja tutkijaryhmien) itsenäisesti kehittämiä ja täysin heidän aloittamiaan, toteuttamiaan ja johtamiaan kliinisiä tutkimuksia ja perustutkimuksia, jotka toteutetaan sovellettavien lakisääteisten ja eettisten vaatimusten sekä säädösten mukaisesti. Tutkijat voivat hakea tukea 3M:n tuotteen tai tekniikan tai tutkimusrahoituksen muodossa tai molempina.


Tukemamme tutkimustyypit

3M voi tukea omarahoitteista tutkimusta 3M-tuotteilla paikallisten lakien ja asetusten mukaisesti, mikäli määritetty tutkimus on yhtiön painopisteiden mukainen.

Yleisesti 3M:n tuen myöntämiselle kelvollisina pidetyt tutkimukset:


  • Kliiniset tutkimukset: Tieteellisesti kontrolloitu lääkinnällisen välineen (laitteen tai lääkkeen) tutkimus, johon osallistuu ihmistutkittavia.
  • Ei-kliiniset/prekliiniset tutkimukset: Tutkimukset, jotka toteutetaan ennen ihmiskäyttöä. Tutkimukset voivat olla sekä in vitro-, in vivo- että in silico -tutkimuksia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä (UKK)


LÄHETÄ SUUNNITELMASI