1. 3M Suomi
  2. 3M Terveydenhoito
  3. Hygienianvalvonta
3M Terveydenhoito
Hygiene Monitoring and Testing

Hygienianvalvonta

Hygienianvalvonta ja -testaus

  • 3M tarjoaa laajan valikoiman hygienianvalvonta- ja -testaustuotteita, jotka tarjoavat nopeita ja luotettavia reaaliaikaisia ratkaisuja pintojen ja veden biologisen kontaminaation valvontaan. Tämän ansiosta pystyt tekemään järkeviä päätöksiä, joilla säästät yrityksesi aikaa ja rahaa.


Tutustu uuteen laadunsuojelijaanne

  • Hygienia on äärimmäisen tärkeää, ja siksi siitä on myös saatava tarkkaa tietoa. Järjestelmissä on kuitenkin eroja. Uusi 3M™ Clean-Trace™ -hygienianvalvontajärjestelmä on nyt uudistettu entistä luotettavammaksi. Sen avulla pidät tuotannon pyörimässä. Järjestelmän avulla tarkastuksiin valmistautuminen ja niiden läpäiseminen on helppoa. Ainutlaatuinen teknologia takaa entistäkin tarkemman mittaustuloksen, johon voit luottaa.


3M™ Clean-Trace™ -hygienianvalvontajärjestelmä


Saadaksesi lisätietoja 3M™ Clean-Trace™ Hygienian valvonta- ja hallinntajärjestelmästä, ota meihn yhteyttä täällä.

Kaikki kentät tulee täyttää, ellei niitä ole merkitty vapaaehtoisiksi

  • Tällä kaavakkeella antamiasi tietoja käytetään vain kysymyksiisi vastaamiseen, tästä lisää Yksityisyydensuoja -sivulta.

    Huomioi, että nämä antamasi tiedot (sisältäen alkuperäisen ja sitä seuraavat vastaukset) voidaan siirtää Yhdysvalloissa sijaitsevalle palvelimelle tilastotietoja varten ja tallennetavaksi. Jos et halua näiden tietojen tallenusta, älä lähetä tätä kaavaketta.

  • Lähetä
Kiitos yhteydenotostanne.