1. 3M Suomi
  2. 3M Terveydenhoito
  3. Nopea Attest™ VH2O2 -steriloinninvalvonta
3M Terveydenhoito
Nopealukuinen biologinen AttestTM-indikaattori VH2O2-sterilointiin 3M:ltä.

Tervetuloa vetyperoksidisteriloinnin valvontaratkaisuihin


Pian saatavilla
24 minuutin BI tulokset VH2O2 steriloinnille.*
*24 minuutin tuloksille tulossa 510(k) hyväksyntä

Pian voit saada biologisten indikaattorien vetyperoksidisteriloinnin tulokset vain 24 minuutissa.*
Kun FDA hyväksyntä on saatavilla, voivat kaikki asiakkaat, joilla on 4 tunnin vetyperoksidisterilointijärjestelmä laite, helposti päivittää laittensa24 minuutin järjestelmään.
 

UUSI 4 tunnin nopealukuinen biologinen 3M™ Attest™ ‑indikaattori.


3M:n tunnustettu, nopealukuinen biologinen indikaattoritekniikka on kehitetty uuteen järjestelmään vetyperoksidihöyryä käyttävien sterilointiprosessien valvontaan (tunnetaan myös nimellä plasma). FDA on hyväksynyt sen STERRAD®-järjestelmiin, ja sitä voidaan käyttää myös muissa järjestelmissä, esimerkiksi V-PRO®-järjestelmässä*.

Uudet 4 tunnin nopealukuiset biologiset 3M™ Attest™ -indikaattorit helpottavat jokaisen kuorman valvontaa. EN ISO 14161 -standardissa esille tuotu järjestelmä tarjoaa potilaille laadukkainta ja yhdenmukaisinta hoitoa – riippumatta käytetystä sterilointimenetelmästä.

Lataa vetyperoksidisterilointiin käytettävän nopealukuisen biologisen 3M™ Attest™ -indikaattorijärjestelmän esite (PDF)

Lataa 3M:n™ esitys vetyperoksidihöyryä käyttävien sterilointiprosessien valvonnasta

Tiedä aiemmin, jolloin voit reagoida nopeammin.


Nopealukuinen teknologia, joka antaa biologiset indikaattoritulokset vain 4 tunnissa, jolloin saat tarvitsemasi tiedot silloin, kun on vielä aikaa toimia.

Katsomalla videon saat lisätietoja biologisesta Attest-indikaattorijärjestelmästä VH2O2-sterilointiin.


  • Parhaiden käytäntöjen asiakirja matalan lämpötilan steriloinnista vetyperoksidihöyryllä.

    Standardoi työtapasi.

    Neljässä tunnissa saatavien nopeiden biologisten indikaattorien tulosten avulla on nyt käytännöllistä toteuttaa jokaisen kuorman valvonta vetyperoksidisteriloinnissa. Nyt voit tarjota potilaille laadukkainta ja yhdenmukaisinta hoitoa – steriloitiinpa instrumentit höyryllä, etyleenioksidilla tai vetyperoksidihöyryllä.


Muodosta yhteys dokumentointivirheiden välttämiseksi.


Biologisten indikaattorien tulokset ja muut tärkeät tiedot siirtyvät suoraan instrumenttien seurantaohjelmistoon, kun muodostat yhteyden 3M™ Attest™ -automaattilukijaan 490H. Pienentämällä inhimillisen virheen riskiä parannat tarkkuutta ja virtaviivaistat arkistoinnin. Pyydä lisätietoja ottamalla yhteyttä instrumenttien seurantajärjestelmän valmistajan edustajaan.

Laitoksille, jotka eivät tällä hetkellä käytä instrumenttien seurantajärjestelmää, on saatavilla Attest-automaattilukijan 490H verkkopohjainen käyttöliittymä, jossa on vaihtoehdot mobiililaitteille ja PC-etäkäytölle.

Voit luottaa yhdenmukaiseen vetyperoksidisteriloinnin valvontaan.

  • Saat tarvitsemasi steriloinnin varmistustiedot 3M-valvontatuoteperheen avulla. Sama kemiallisen indikaattorin voimakas värinmuutos sinisestä pinkkiin tapahtuu kaikissa vetyperoksidisterilointiin käytettävissä valvontatuotteissa. Helppo käyttää, helppo tulkita.