1. 3M Suomi
 2. 3M Terveydenhoito
 3. Advanced Wound: EWMA
3M Terveydenhoito
Amsterdam Canal

3M EWMA-konferenssissa 3.–5.5.2017

RAI Conference Centre, Amsterdam

Tilaa 3M EWMA -uutiset ja tule käymään osastollamme!

Osallistutko EWMA-konferenssiin tänä vuonna? Tervetuloa käymään osastollamme 3D16, niin näet kiinnostavat innovaatiomme ihon- ja haavanhoidossa! Odotamme innolla, että pääsemme näyttämään sinulle jotakin uutta inkontinenssin aiheuttaman dermatiitin (IAD) ja haavanhoidon saralta. Etkö pääse paikalle? Älä huoli, sillä voit tilata kaikki uusimmat 3M:n uutiset ja EWMA-konferenssissa jaetut tiedot, kuten inkontinenssin aiheuttaman dermatiitin hoitotiedot ja uudet tuotejulkaisut sekä tiivistelmät painehaavojen asiantuntijapaneelin keskusteluista.


Etkö pääse EWMA-konferenssiin?

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit rekisteröityä ja saada EWMA-uutiset, kuten uudet tuotejulkaisut, sekä tiivistelmät painehaavojen asiantuntijapaneelin keskustelusta.

EWMA 2017

Tilaa päivitykset

Kaikki kentät ovat pakollisia, paitsi jos ne on merkitty valinnaisiksi


 • Tässä yhteydenottolomakkeessa antamiasi tietoja käytetään ainoastaan pyyntöösi vastaamisessa ja Internet-tietosuojakäytännössämmekuvatulla tavalla.

  Huomaa, että nämä tiedot, mukaan lukien alkuperäinen viesti ja vastaus, saatetaan siirtää Yhdysvalloissa sijaitsevalle palvelimelle tilastointia ja säilytystä varten. Jos et hyväksy henkilötietojesi käyttöä tähän tarkoitukseen, älä ota meihin yhteyttä lomakkeella.

 • LÄHETÄ
Thank you for contacting 3M.

Our goal is to respond to your request within 24 hours. Some questions, however, may need further investigation to provide you with an appropriate response.


Ihon ja haavojen olosuhteet

 • Kompressiohoitoa pidetään parhaana hoitona alaraajojen turvotukseen ja laskimoperäisiin säärihaavoihin. Laskimoperäisten säärihaavojen ja niitä aiheuttavan kroonisen turvotuksen hoitamisen ei tarvitse olla monimutkaista, kivuliasta tai epämukavaa.

  3M on kehittänyt kompressiohoitoa luomalla materiaaleja, jotka tuottavat älykkään ja dynaamisen kompression unohtamatta käytännöllistä ja miellyttävää hoitoa.

  Simplifying leg ulcer management

 • Lääkinnälliseen liimakiinnitykseen liittyvät ihovauriot (punoittava ja ärtynyt iho) syntyvät, kun lääkinnällinen liimakiinnitys poistetaan iholta. Ihovaurioita ilmenee kaikissa hoitotilanteissa ja ikäryhmissä, yleensä lääkinnällisen liimakiinnityksen virheellisen valinnan, asettamisen tai irrottamisen takia. Tämä aiheuttaa tarpeetonta kipua ja vaarantaa ihon eheyden.

  3M on tunnettu liimakiinnitysratkaisujen kehittäjänä, joten tunnemme liima-aineiden ihovaikutukset läpikotaisin. Osaamisemme avulla kehitämme tuotteita, jotka vastaavat potilaiden tarpeisiin tämän päivän hoitoympäristössä – ja vähentävät lääkinnälliseen liimakiinnitykseen liittyvien ihovaurioiden riskiä.

  Esite liimakiinnitykseen liittyvistä ihovaurioista (MARSI)

 • Inkontinenssiin liittyvä dermatiitti (IAD) on kivulias, ongelmallinen ihovaurio, joka johtuu altistumiselta virtsalle tai ulosteelle. Tämä on potilaalle epämiellyttävä kokemus, joka lisää myös komplikaatioiden riskiä.

  Maailmanlaajuinen asiantuntijapaneeli on todennut, että järjestelmällinen ihonhoito-ohjelma on tärkeä niiden potilaiden ihon eheyden ylläpitämiseksi, joilla on riski inkontinenssin aiheuttamaan dermatiittiin.

  3M™ Cavilon™ Ihonhoitoratkaisut – sisältäen myös nyt uuden innovatiivisen 3M™ Cavilon™ Edistyksellinen ihonsuojakalvon – ovat keskeisiä ihonhoito-ohjelmassa, joka suojelee potilaita myös lievässä tai vaikeassa inkontinenssin aiheuttamassa dermatiittitapauksessa.

  Inkontinenssin aiheuttaman dermatiitin (IAD) parhaat hoitokäytännöt