1. 3M Suomi
  2. 3M Kaupalliset ratkaisut
  3. 3M™ Yliteippauskalvosarja 1080
3M Kaupalliset ratkaisut
3M™ Yliteippauskalvosarja 1080

3M™ Yliteippauskalvosarja 1080

9 uutta, vaikuttavaa värivaihtoehtoa – mukana 3 väriä vaihtavaa flip-kalvoa

3M esittelee yhdeksän uutta väriä, mukaan luettuna kolme väriä vaihtavaa kalvoa,

3M™ Yliteippauskalvosarjaan 1080

3M esittelee ylpeänä yhdeksän uutta lisäystä 3M™ Yliteippauskalvosarja 1080 -valikoimaan, mukaan luettuna kolme mullistavaa väriä vaihtavaa vaihtoehtoa Gloss Flip Electric Wave, Satin Flip Caribbean Shimmer ja Satin Flip Glacial Frost. Kolmen väriä vaihtavan vaihtoehdon ohella 3M Yliteippauskalvosarja 1080:n laajennus sisältää myös uusia, trendikkäitä satiinipintaisia, kimaltelevia ja kiiltäviä värejä.

Kolmessa väriä vaihtavassa kalvossa on nähtävissä eloisia polykromaattisia efektejä, jotka luovat ainutlaatuisia monivärisiä ulottuvuuksia, jotka muuttuvat eri kulmista ja eri valaistuksessa katsottaessa. Nämä irisoivat kalvot taittavat eloisia violetin, syvän sinivihreän ja pehmeän sinisen sävyjä ja luovat virkistävän, eri väreissä kimaltelevan pinnan uusiin autoteippeihin ja -grafiikkaan. ”Graafisille asentajille mikään ei ole tärkeämpää kuin yliteippauskalvot ja vinyylituotteet, joiden avulla he voivat toteuttaa visionsa. Siksi 3M:llä on ilo esitellä nämä yhdeksän uutta tuotetta”, kertoi Christian Stöhr, Portfolio Manager for West Europe, 3M Commercial Solutions Division.

3M Yliteippauskalvosarja 1080:n laajennus sisältää myös värit Gloss Storm Gray, Satin Gold Dust Black, Gloss White Gold Sparkle, Cinder Sparkle Red, Gloss Ice Blue ja Satin Frozen Vanilla. Nämä lisäykset vahvistavat 1080-sarjaa klassisten, neutraalien sävyjen ainutlaatuisella muutoksella ja tarjoavat asentajille mahdollisuuden vangita teksturoitu säihke satiinipinnassa ja eloisa kiilto kiiltävissä ja metallisissa väreissä.

3M Yliteippauskalvosarja 1080 valmistetaan 1,52 m (60”) leveinä rullina, joten asentajat voivat helposti peittää auton eri osat ilman saumoja. Uusilla väriä muuttavilla vaihtoehdoilla on erinomainen muotokestävyys, siirrettävyys, kestävyys sekä kiinnittyvyys. Lisäksi tukena on 3M™ MCS™ -takuu, jonka ansiosta asentajat voivat luottaa, että kalvot lunastavat lupauksensa.

Uudet värit:

1080 swatches visual