Architectural Markets -sovellukset

Sisustusratkaisut

Innovoi, inspiroi, tiedota.

Etsi asentaja

Vapaus suunnitella

3M-sisustus- ja lasinsomistusratkaisut tarjoavat vapauden luoda tiloja ja ympäristöjä juuri sellaisiksi kuin haluat, mutta pienemmillä kustannuksilla ja nopeammin kuin perinteisessä kunnostuksessa. Tuotteillamme voimme jäljitellä nahkaa, marmoria, puuta – itse asiassa useimpia kovia tai pehmeitä materiaaleja – ja luoda kovia, kestäviä pintoja. Katso itse, miten 3M:n pinta- ja lasiviimeistelytuotteita on käytetty eri ympäristöissä.


Käyttökohteet

 • Mikään ei ole vapauttavampaa kuin tietoisuus siitä, ettei ideoille ole mitään rajoituksia. 3M-Sisustuskalvot antavat vapauden tehdä asioita omalla tavalla ilman kompromisseja. Ota selvää tuotteistamme käymällä klinikallamme tai hyvinvointikeskuksessamme.

  Siirry yksityisklinikalle

 • 3M-Sisustuskalvot sopivat täydellisesti nopeisiin, kustannustehokkaisiin muutoksiin ja mahdollistavat silti laadukkaat tulokset. Tutustu mahdollisuuksiin tässä ja löydä se sama taloudellinen vapaus, joka kiinteistönomistajilla, arkkitehdeillä ja suunnittelijoilla on kaikkialla maailmassa.

  Siirry hotelliin

 • Vapauta mielesi 3M:n sisustuskalvojen avulla ja opi, miten voit maksimoida olemassa olevat resurssisi ja ympäristösi saavuttaaksesi haluamasi tyylin.

  Siirry lentokentälle

 • 3M-sisustuskalvot auttavat sinua ilmaisemaan visiosi maksimaalisen vaikutuksen ja minimalistisen, hienostuneen tyylin väliltä. Tässä olevat esimerkit kuvaavat tätä ilmaisun vapautta ja sitä, mitä on mahdollista saavuttaa.

  Siirry tavarataloon

 • Aloitit sitten aivan alusta tai kunnostit työtilojasi, 3M-sisustuskalvot antavat vapauden olla luova. Tässä olevat linkit osoittavat, miten viimeisimmät pintaviimeistelymateriaalit voivat yhdessä nykyisen ympäristön kanssa muodostaa paikan, jossa ihmiset viihtyvät.

  Siirry toimistoon


Tietoa sisustus- ja lasinsomistuskalvoista

3Mtarjoaa innovaatioiden ja teknologisen tietotaidon perinteen perusteella joustavia, luovia ja teknologisesti kehittyneitä pinta- ja lasiviimeistelyratkaisuja arkkitehtuuri- ja sisustustarpeisiin. Sisustuskalvot auttavat rakennusten omistajia ja suunnittelijoita luomaan täydellisen tunnelman ja ilmapiirin, joka määrittää minkä tahansa ympäristön erityistä luonnetta. 3M:n teknologiat on suunniteltu erinomaista laatua, ihmisten mukavuutta ja kestävää kehitystä ajatellen.