1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomalaikat
 5. Hiomalaikat pikakiinnityksellä
 6. Scotch-Brite™ Roloc™ Precision -viimeistelylaikka, PN-DR, erittäin karkea, TR, 50,8 mm, 1000 kpl/laatikko, tukkupakkaus

Scotch-Brite™ Roloc™ Precision -viimeistelylaikka, PN-DR, erittäin karkea, TR, 50,8 mm, 1000 kpl/laatikko, tukkupakkaus

3M ID 7100264193
 • Tarkkuusmuotoiltujen keraamisten 3M™-hiomajyvien tehokkuus on aivan omaa luokkaansa.
 • Tasalaatuisuus ja helppokäyttöisyys mahdollistaa työkappaleen pintojen käsittely ilman, että sen muoto tai mitat merkittävästi muuttuvat.
 • Mukautuva verkkomateriaalista tehty laikka yhdistettynä Roloc™-selkämateriaaliin mahdollistaa aggressiivisen hionnan ja kätevän, tehokkaan kiinnitysjärjestelmän.
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Tuotteen tiedot
 • Tarkkuusmuotoiltujen keraamisten 3M™-hiomajyvien tehokkuus on aivan omaa luokkaansa.
 • Tasalaatuisuus ja helppokäyttöisyys mahdollistaa työkappaleen pintojen käsittely ilman, että sen muoto tai mitat merkittävästi muuttuvat.
 • Mukautuva verkkomateriaalista tehty laikka yhdistettynä Roloc™-selkämateriaaliin mahdollistaa aggressiivisen hionnan ja kätevän, tehokkaan kiinnitysjärjestelmän.

Uudistettu käyttäjien toiveita kuunnellen. Tutustu viimeistelyteknologioiden seuraaviin edistysaskeliin: Scotch-Brite™ Roloc™ Precision -viimeistelylaikat. Tämä uusi lisäys Scotch-Brite™-valikoimaan varmistaa yhdenmukaisuuden, nopeuttaa hiomista sekä pidentää hiomatuotteiden käyttöikää. Yhdistämällä kaksi 3M:n lippulaivateknologiaa – verkkomateriaalit ja tarkkuusmuotoillut keraamiset 3M-hiomajyvät – saavutat ihanteellisen viimeistelyn nopeammin. Nämä laikat ovat saatavilla kirkkaissa väreissä, jotta tunnistat ne helposti ja voit olla entistä tehokkaampi. Lisäksi karkeusvalikoimaa on laajennettu entisestään, ja nyt saatavana on hienojakoisia ja erittäin karkeita tuotteita, minkä ansiosta hiomatarpeisiisi on entistä laajempi valikoima ratkaisuja. Valmistaudu parantamaan prosessiasi. Nämä ensiluokkaiset yleislaikat on suunniteltu tehostamaan viimeistelyprosesseja, mukaan lukien puhdistusta, tasoitusta, jäysteenpoistoa ja viimeistelyä. Tyypillisiä pintoja ovat alumiini ja pehmeät metallit, hiiliteräs ja ruostumaton teräs, joiden käyttötarkoitukset vaihtelevat pinnoituksesta ja ruosteen poistosta viimeistelyyn ja jälkikäsittelyyn. Käyttökohteet Pinnoitteen poisto Ruosteenpoisto Pinnoitettujen hankautumisnaarmujen hiominen Koneistusjälkien hiominen Jälkikäsittely Jäysteenpoisto Pienten jäysteiden poisto

Scotch-Brite™ Roloc™ Precision -viimeistelylaikkojen tehokkuus on aivan omaa luokkaansa. Näiden uudistettujen monikäyttöisten laikkojen verkkomateriaalissa on käytetty tarkkuusmuotoiltuja 3M-hiomajyviä, jotka parantavat Scotch-Brite™ -valikoiman tuottavuutta ja pidentävät tuotteiden käyttöikää.

Lisätiedot
Halkaisija yhteensä (metrijärjestelmä)
50,8 mm
Hiontamateriaali
Tarkkuusmuotoiltu keraaminen
Karkeus
Erittäin karkea
Kerrosten lukumäärä
−12345
Liitteen tyyppi
TR
Suurin nopeus
25000 rpm
Teollisuudenalat
eLentokonetekniikka, Autoteollisuus, Kolarikorjaus, Ruoka ja juoma, Metallinvalmistus, MRO, Rautatie, Kuljetus ja raskaat koneet
Tuotemuoto
Levy
Tuotteen väri
Tummanharmaa
Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.